Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tandoria.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja właśnie zastanawiałam się nad wyborem serwera i oba są podobne ... Ten i Ath*ria. Jednak wybór chyba padnie na ten drugi po przeczytaniu kilku opinii :)

Bierz w ciemno ten drugi.

• Odpowiedzi 635
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu czas strachu jest tak strasznie krótki? Nie możecie tego zwiększyć?

Co do mobów w v2, bez buffa nie radze wchodzić - są przesadzone i za mocno biją.

Co do v3, moby tam maja za duży lvl, pzdr.

Opublikowano

Bierz w ciemno ten drugi.

Wziełam w ciemno i też niezbyt zadowolona jestem :P Mało ludzi... staki po 200 nie składają się zmianki, syf się w eq robi biolog co 30 min i nie przyjmuje!  Exp z harda ^^  Denerwuje mnie to że piszą w prezce że jest to np serwer medium a wchodze a tu..? Lekki Hardzik :) Nie interesują mnie serwery typu gdzie trzeba siedzieć miesiąc 24/7 żeby wbić max lvl xD Ale tez nie za szybko :) Musi być idealnie sproporcjonowany Exp do Dropu! Zbędne są ulepy z M1/2 itp.. Żenua :/ Poleca ktoś fajnego-ogarniętego medium/easy/pvp ? Czy takich narazie nie ma? :)

orww.png

Invoria    S2      <3

Opublikowano

Wziełam w ciemno i też niezbyt zadowolona jestem :P Mało ludzi... staki po 200 nie składają się zmianki, syf się w eq robi biolog co 30 min i nie przyjmuje!  Exp z harda ^^  Denerwuje mnie to że piszą w prezce że jest to np serwer medium a wchodze a tu..? Lekki Hardzik :) Nie interesują mnie serwery typu gdzie trzeba siedzieć miesiąc 24/7 żeby wbić max lvl xD Ale tez nie za szybko :) Musi być idealnie sproporcjonowany Exp do Dropu! Zbędne są ulepy z M1/2 itp.. Żenua :/ Poleca ktoś fajnego-ogarniętego medium/easy/pvp ? Czy takich narazie nie ma? :)

Pytanie nadaje się do jednego z tych zbiorczych tematów typu "nie wiesz gdzie grać? zapytaj tutaj!", ale odpowiem jak jest dla mnie.

Aktualnie  nie ma żadnego dobrego serwera. Od jakiegoś czasu metin stał się biznesem, po prostu powstają serwery które w zamyśle mają stać kilka miesięcy, wyciągnąc trochę hajsu i upaść.

Pozostaje czekać, może w końcu wyjdzie coś godnego uwagi.

Opublikowano

- Nie można wytworzyć czarnej perły mając wszystkie ulepszacze.

- czas strachu, silnego, aury, ostrza, czarowanej jest zbyt małe.

- Lipny drop z czerwonego smoka, nawet nie opłaca sie na niego chodzić - poprawcie to.

- Bez truty(trucizna) berana sie nie ubije (nawet jeśli uwalisz wszystkie metki które go osłabia).

juz nawet luj w tego berana, ale poprawcie ten drop z SMOKA.

Opublikowano

Ja jednak idę spróbować na inny serwer "medium"! Myśle, że zawitam tam na dłuzej. A co do Tandorii... Sporo nawet osób gra. Może komuś przypadnie do gustu :) Powodzenia.

orww.png

Invoria    S2      <3

Opublikowano

­Prezentacja ładna, lecz poczytałem trochę ocenę graczy i jestem zaskoczony. Myślałem że sprawa na serwerze będzie wyglądała lepiej ale cóż.

Serwer przykuł moją uwagę z 'umiejętnościami smoka', pomysł oczywiscie na plus, lecz reszta Déjà vu.

Na serwer może zawitam, ale jak na razie życzę powodzenia :)

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Nie no z*********e czy na każdym serwerze muszą być cofki ? 5 min temu tworzyłem sobie lepsze roski i nagle wywaliło all i wchodzę do gry i nie mam Rosek ani Menzurek -_- POZDRO 600 

xD 

Opublikowano

drop smok:

x3ek9x.png

drop metin

2howpbb.jpg

- Na czerwonego smoka nie opłaca sie chodzić, bo bossy w m2 czy wodz orków ma lepszy drop. Metiny maja mniej hp a leci taki drop? Co wy odpieprzacie? xD
Z metina może leci więcej śmieci, ale lecą też ulepszacze które są potrzebne a ze smoka tylko żabka (taka sama ilość) i serce lasu. xD

Opublikowano

Od kiedy można czytać książkami skille z G na P bo przypadkowo dziś wirka na g3 wbiłem (książkami oczywiście) xD jakiś Bug czy tak po prostu zrobiliście ? -_- 

xD 

Opublikowano

Od kiedy można czytać książkami skille z G na P bo przypadkowo dziś wirka na g3 wbiłem (książkami oczywiście) xD jakiś Bug czy tak po prostu zrobiliście ? -_- 

Jak masz coś na g i  czytniesz daną książke to automatycznie czyta ci kamień duchowy 

Opublikowano

Tracę nadzieję, że ten serwer będzie mógł być w przyszłości jednym z lepszych... Support całkowicie olewa graczy, czekam już kilka dni na odpowiedź w sprawie utraconych przedmiotów z bugu z sklepami offline. W dodatku przy dużej wartości szybkości ataku dosyć często buguje się gra, przykłady: 

http://screenshooter.net/102182620/wtawdxd

http://screenshooter.net/102182620/srwugfh

http://screenshooter.net/102182620/oraqdsd

Nic nie da się z tym zrobić - zostaje reset klienta i ponowne tracenie czasu na bezsensowne wybijanie mobów w WO -.-

Opublikowano

Ja na dzień dzisiejszy kończe tutaj grę z powodów:

- Gra jest nudna, nie ma nic zupełnie co mogłoby człowieka przyciągnąć.

- Zero odzewu ze strony administracji, to raz.

- Jest pełno bugów które ciągle są na świetle dziennym, to dwa.

- Gra opiera się tylko i wyłącznie na lataniu po mapie szukając metina. Bossy? Niektóre bossy to parodia, nie ma z nich żadnego dropu aby było ciekawiej i gracze mieli rywalizacje.

- Moby w v3 maja za duży lvl, nikt tam nie siedzi.
- Pustki na pustyniach, orkach, v3.

- Moby w v2 maja zbyt mocny dmg, mając full eq na v2 z kostiumem, fryzem, wierz nie mogę ustać.

- Moderatorzy w grze nie maja kompletnie pojęcia tym, czym się znajmują. Każdy moderator lata z full IS i gra 24/7 nie pomagając graczom - a czasami sie podszywają pod "główną administrację".

Więcej nie chce mi się wymieniać, gra jest po prostu nudna a kontaktu jak nie ma tak nie ma. C
Co do tych graczy, tu nawet patrząc "otwartym" okiem nie ma tysiąca - jak ktoś chce sam to sprawdzić, polecam polatać po mapach. :)

EDIT:
Nie wspomne o tym, że tutaj 50% graczy lata na sh, wh a ludzie mając złote pelerynki bugując spacje w metinie dostaja "BANA".
Serwer byłby dobry, gdyby ktoś o niego dbał a teraz co sie dzieje i jak gracze wyzywaja na "WOŁAJ" to jest po prostu patologia.

Opublikowano

- Gra opiera się tylko i wyłącznie na lataniu po mapie szukając metina. Bossy? Niektóre bossy to parodia, nie ma z nich żadnego dropu aby było ciekawiej i gracze mieli rywalizacje.

- Moby w v2 maja zbyt mocny dmg, mając full eq na v2 z kostiumem, fryzem, wierz nie mogę ustać.

- Moderatorzy w grze nie maja kompletnie pojęcia tym, czym się znajmują. Każdy moderator lata z full IS i gra 24/7 nie pomagając graczom - a czasami sie podszywają pod "główną administrację".

Więcej nie chce mi się wymieniać, gra jest po prostu nudna a kontaktu jak nie ma tak nie ma. C

Co do tych graczy, tu nawet patrząc "otwartym" okiem nie ma tysiąca - jak ktoś chce sam to sprawdzić, polecam polatać po mapach. :)

EDIT:

Nie wspomne o tym, że tutaj 50% graczy lata na sh, wh a ludzie mając złote pelerynki bugując spacje w metinie dostaja "BANA".

Serwer byłby dobry, gdyby ktoś o niego dbał a teraz co sie dzieje i jak gracze wyzywaja na "WOŁAJ" to jest po prostu patologia.

NIkogo na wh nie widziałem jeszcze i nikt wh nie ma chyba :D

/

Opublikowano

NIkogo na wh nie widziałem jeszcze i nikt wh nie ma chyba :D

Nie ma?

Są, są wystarczy sie rozejrzeć. A, zapomniałbym - shopy są nadal zbugowane a ja nie odzyskałem mojego 100kk. :)

Opublikowano

EDIT:

Gram bodziakiem i na 55 biorę Full spoty w v2 (bez isa) Wystarczy mieć full na omdlenie + odpalić dopalacze i iżi. 

xD 

Opublikowano

mozecie cos zrobic z gra? strasznie muli gdy pokarze sie jakis gracz, mobki sie pokazuja z opoznieniem gdy pedze na wierzchowcu......

Ukryj sklepy

Opublikowano

Moja ocena z serwera to dno totalne nie polecam,bynajmniej mi serwer nie pasuje wbiłem 20 poziomi wnioskuje że to nie to co oczekiwałem po przeczytaniu prezentacji oceniam serwer 1/10...

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Serwer off? mam Autoryzacja i stoi tak caly czas :)

Też tak miałem przed chwilą, wyłącz clienta, włącz ponownie i zaloguj sie na inne ch.

Opublikowano

Pytam się w imieniu kolegi, który chce tutaj zagrać: "Czy dalej wywala? Czy dalej są kicki?"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...