Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tandoria.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

te, piesku, budka razraz.. Ile razy będzie trzeba zgłaszać twoje posty? Masz 12 postów w temacie i każdy o takiej treści, nie nudzi ci się? 

Gdzie są modki i % dla owego koleżki? Do pracy byście się wzięli =)

A co serwera.. widać, że się rozkręca i wcale nie jest tak źle oraz fatalnie, jak to ludzie pisali przed startem. 

Od wczoraj (?) nagrywa NoPerfect, także kolejna ciekawa reklama ;)

Odpowiedziałem na pytanie, jest to zgodne z regulaminem i nikt nie zabroni mi się wypowiadać negatywnie o szajsie pod ISa, jakim niewątpliwie jest ten serwer.

Przecież po to jest forum. Załóż swoje na którym będziesz banował każdy przejaw zdrowego rozsądku - tutaj ci się nie uda.

zabqa nie polecam najbardziej ze sceny metinowo-serwerowej ze wzgledu na jego poprzedni serwer, ktorego nazwy nie pamietam, ale byl to serwer przed tandoria

serwer padl kompletnie z dupy przez olanie zabqa i reszte teamu

wolalbym grac setny raz na serwerze asfena niz na kolejnym zabqa

Ten serwer to malestia.

Tak przy okazji polecam poczytać ostatnie strony prezentacji wyżej wymienionego serwa. Widać stopniowe olewanie serwera, od kiedy gracze zaczęli odchodzić.

Gracze zaczeli odchodzic? Chyba nie wiesz co gadasz chlopcze. Teraz caly czas liczba graczy wzrasta i wzrastac bedzie. I stopniowe olewanie serwera? Administracja mi odpisala w 30 minut gdy mialem pewien problem, wiec? Olewanie to sie nazywa... Hmm, myla Wam sie wszystkim pojecia.

Nie wiem co odpisać, naucz się czytać czy coś :D

• Odpowiedzi 635
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odpowiedziałem na pytanie, jest to zgodne z regulaminem i nikt nie zabroni mi się wypowiadać negatywnie o szajsie pod ISa, jakim niewątpliwie jest ten serwer.

Przecież po to jest forum. Załóż swoje na którym będziesz banował każdy przejaw zdrowego rozsądku - tutaj ci się nie uda.

Ten serwer to malestia.

Tak przy okazji polecam poczytać ostatnie strony prezentacji wyżej wymienionego serwa. Widać stopniowe olewanie serwera, od kiedy gracze zaczęli odchodzić.

Gracze zaczeli odchodzic? Chyba nie wiesz co gadasz chlopcze. Teraz caly czas liczba graczy wzrasta i wzrastac bedzie. I stopniowe olewanie serwera? Administracja mi odpisala w 30 minut gdy mialem pewien problem, wiec? Olewanie to sie nazywa... Hmm, myla Wam sie wszystkim pojecia.

201dzc.png

Opublikowano

Wzrasta? Każda ich następna aktualizacja (przerwa techniczna~), to jest kompletna porażka. Po ostatniej przerwie nawet nie lecą skrzynki, żabki, zmianki i dodania nie mówie już o bugach i botach, które są wszędzie. (Wow, naprawili że lecą zmianki~).

Administracja odpisuje na supporcie? To dlaczego mam kolegów, którzy od 3-4 dni piszą do nich i nie mogą otrzymać odpowiedzi? Te sklepy offline robią dłużej niż ktoś serwer, a powoduja tylko problemy.

Opublikowano

Wzrasta? Każda ich następna aktualizacja (przerwa techniczna~), to jest kompletna porażka. Po ostatniej przerwie nawet nie lecą skrzynki, żabki, zmianki i dodania nie mówie już o bugach i botach, które są wszędzie.

Administracja odpisuje na supporcie? To dlaczego mam kolegów, którzy od 3-4 dni piszą do nich i nie mogą otrzymać odpowiedzi? Te sklepy offline robią dłużej niż ktoś serwer, a powoduja tylko problemy.

ja ze sklepami nie mam zadnych problemow, itemy wracaja, hajs jest takze w czym problem? Wam przeszkadza wszystko

to ze sa bugi to wiadomo, nie ma serwera bez bugow, takie do cholery nie istnieja, a Wy sie spinacie jakby Metin byl u Was w zyciu numer jeden

a po ostatniej przerwie Ci powiem, ze caly czas dropia mi szkatulki itd, jak nie wrzucacie patchow ktore udostepniaja to ja sie nie dziwie, a potem z ryjem od razu, ze gowno itp

201dzc.png

Opublikowano

Niech ludzie tu grają kto im broni. Ale żeby potem nie było płaczu jak serwer padnie z dnia na dzień bez żadnego info. Żaba po prostu nie umie zajmować się graczami, co wyjdzie za jakiś czas i sami się przekonacie ci którzy nie wierzą. Nie polecam szkoda czasu i tyle.

Opublikowano

Nie polecam,pobugowane. Wbiłem na serwer,wzialem pierwszego spota i na dzień dobry pobugowane moby,są pól mapy dalej i nagle padam ;x

79160594027661829163.png

Opublikowano

Czy ten exp od 110 do 130 jest aż tak łatwy? :x

XYZ

13. W temacie z publikacją obowiązuje zakaz wstawiania filmów przez użytkowników. Do takich prezentacji przeznaczony jest dział Media. Wyjątek stanowi film przesłany przez autora tematu - Gameplay, sytuacja na serwerze itd. Kara: 5 pkt. 

Opublikowano

To chyba nie jest normalne? Naprawcie to, bo trzeba resetować klienta, żeby się odbugowało :>

8149214416185011028798.jpeg

Wystarczy pobrać najnowszą łatkę ze strony a problem zniknie.

Opublikowano

@ZabQ

No cóż... wczoraj już pobierałem jedną łatkę (po pierwszej przerwie technicznej) więc nie wiedziałem, że jest kolejna...

Może warto by było dodać numery łatek? :)

//Edit

Kolejny bug:

Przy dużej prędkości ataku można zbugować grę - wystarczy ustawić auto-target i przy teksturze, na która modyfikuje pozycje gracza (chodzi mi o jakieś wzniesienia czy coś) dzieje się coś takiego i nic nie można zrobić (zostaje reset klienta):

http://screenshooter.net/102182620/cfmlerq

http://screenshooter.net/102182620/oraqdsd

Opublikowano

Ile online w godz szczytu?

Nie dochodzi chyba nawet do 1k.

700-800 można spotkać po ilości (sklepy, v2, m2, pustynia, dung).

Mogę się mylić. = )

Opublikowano

po prezentacji niezly serwer sie zapowiada

Gdyby nie jedna osoba w Administracji, byłoby więcej graczy. Serwer i tak ciągle ma bugi, jak nie ze sklepami to z grafiką, albo czymś innym.

- Zwiększcie czas trwania aury, ostrza, silnego.

- Zmieńcie tych modów w grze, pls. Większość z nich tylko gra i nie udziela nawet pomocy graczom, już bardziej gracze się bardziej mobilizują i sobie pomagają.

- Naprawcie te sklepy offline, bo już mnie krew zalewa. Straciłem ponad 180kk + 600 żabek.

A nie chce nic mówić, ale gracze bardziej odchodzą przez to, że tracą itemy na tym "sklepie", niż cokolwiek zyskają.

Opublikowano

Odradzam gry. Pełno bugów. Za wytykanie bugów ban, Administracja ma wyjebane na graczy, Administracja łamie swój własny regulamin, Ustawione konkursy i Eventy. 

Opublikowano

A ja właśnie zastanawiałam się nad wyborem serwera i oba są podobne ... Ten i Ath*ria. Jednak wybór chyba padnie na ten drugi po przeczytaniu kilku opinii :)

orww.png

Invoria    S2      <3

Opublikowano

A ja właśnie zastanawiałam się nad wyborem serwera i oba są podobne ... Ten i Ath*ria. Jednak wybór chyba padnie na ten drugi po przeczytaniu kilku opinii :)

Wybierz ten drugi, bo to jest serwer geja ( samo przywitanie na yt jest gejowskie, a gdzie dalej? ) 

Nie polecam, bo gej i pustak.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...