Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tandoria.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale te sklepy są wkurzające .. kiedy będą od nowa napisane ? ..

Ty naprawde nie masz co robic ze swoim zyciem tylko zyjesz metinem nieprawdaz?

Na kazdym serwerze grales i caly czas na cos narzekasz. Czlowieku zastanow sie i nie graj calymi dniami w te pixele.

• Odpowiedzi 635
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na kazdym serwerze grales i caly czas na cos narzekasz. Czlowieku zastanow sie i nie graj calymi dniami w te pixele.

A ty zamknij jape, bo to jest jego życie i jego sprawa. Ty jedynie możesz buty mu czyścić.

@Edit

Powtarzam, dacie jakieś dowody że banujecie? :)

Opublikowano

Nieźle można mnożyć itemki, tylko te pomnożone znikają gdy idziemy do M1 na innych mapach je widać .

Ktoś chce wiedzieć jak PW

[TUT]Deli wie jak xD

Bez nazwy-1.png

Opublikowano

lols xD rozebałeś system stary ; d Tak btw nie narzekam, tylko się grzecznie pytam, sklepy offline są pobugowane od startu serwera i powinny być już dawno poprawione, nieprawdaż? 

xD 

Opublikowano

lols xD rozebałeś system stary ; d Tak btw nie narzekam, tylko się grzecznie pytam, sklepy offline są pobugowane od startu serwera i powinny być już dawno

poprawione, nieprawdaż?

Szczerze pierdoli mnie to czy na serwerze sa bugi czy nie bo i tak to padnie za max 4miesiace. Bardziej chodzilo mi o to, ze Ty tylko grasz w tego metina calymi dniami boze na serio zastanow sie czy warto

Opublikowano

Szczerze pierdoli mnie to czy na serwerze sa bugi czy nie bo i tak to padnie za max 4miesiace. Bardziej chodzilo mi o to, ze Ty tylko grasz w tego metina calymi dniami boze na serio zastanow sie czy warto

hahaha please stary .. po pierwsze nie wiem kim ty jesteś, a po 2 to moja sprawa co robię, ile gram i w co gram xDDDD Zresztą nie mam zielonego pojęcia, po co dążymy ten temat w tym temacie. 

Skąd truta ? 

xD 

Opublikowano

Sklepy offline są pobugowane od startu serwera i powinny być już dawno poprawione, nieprawdaż? 

Ociągają się, dlatego że nie wiedzą jak się do nich zabrać. Co innego gdyby pisali je samemu, a tak mogą liczyć tylko na pomoc dewelopera ew. mieć nadzieję że problem sam ustąpi :D

Srij9JT.png

Opublikowano

Serwer z każdą kolejną poprawką to dno.

DO tego te niby BANY - boty jak stały tak stoją - wiem bo moich nikt nie rusza od tygodnia chyba ;p

DO tego Żaba.

Sklepy - albo wystawisz 5 itemów, bo przy full sklepie crashuje, albo po wystawieniu znikają ci z niego KU - na zasadzie wstawiasz je , chcesz postawić kompletny sklep - sprawdzasz - zostało same gowno a KU - puste pola. 

Albo się zalogujesz - albo nie. Loteria. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

gra od wczoraj mi nie dziala.... za wczytaniu postaci wywala z gry po sekundzie ;/ obojetnie nawet jak zrobie nowa postac

Pobierz łate ze strony

Opublikowano

Lolz, kim ty jesteś żeby mu życie układać :D?? Jak dla mnie to może robić co chce jak chce i gdzie chce bo to jest jego sprawa, nie jesteś jego znajomym/kolega/rodzina więc nawet nie powinieneś się tym interesować.

Pytanie do graczy:

Jak dużą przewagę daje is?

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Lolz, kim ty jesteś żeby mu życie układać :D?? Jak dla mnie to może robić co chce jak chce i gdzie chce bo to jest jego sprawa, nie jesteś jego znajomym/kolega/rodzina więc nawet nie powinieneś się tym interesować.

Pytanie do graczy:

Jak dużą przewagę daje is?

Hmm. Mobberhack legalny w IS, channel VIP w IS. Wystarczy?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Hmm. Mobberhack legalny w IS, channel VIP w IS. Wystarczy?

1. Mobberhacka to tu nie masz bo za pelerynkę nawet możesz wyłapać bana (widzę że nie czytałeś regulaminu a gadasz) 2. Channelu VIP nie ma (Tym samym pokazujesz że nawet nie wbiłeś na serwer)

Polecam wyjść i nie wracać

Opublikowano

1. Mobberhacka to tu nie masz bo za pelerynkę nawet możesz wyłapać bana (widzę że nie czytałeś regulaminu a gadasz) 2. Channelu VIP nie ma (Tym samym pokazujesz że nawet nie wbiłeś na serwer)

Ta pelerynka z IS-u to ograniczony czasowo mobber hack (za kasę), więc bez pozdrowień. Mi też napiszesz, że nie wbiłem? Wbiłem, nawet poustawiałem boty (zero bana). Polecam wyjść i nie wracać.

Opublikowano

A czym jest pelerynka w IS ? :v

Nie wszedlem na server, masz racje, nie bede tracilc czasu na gowna na ktorym administracja jest takie zero jak ty, kieruje sie tym co zobaczylem na filmach :) 

(m.in. twoich)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

A czym jest pelerynka w IS ? :v

Nie wszedlem na server, masz racje, nie bede tracilc czasu na gowna na ktorym administracja jest takie zero jak ty, kieruje sie tym co zobaczylem na filmach :) 

(m.in. twoich)

No to jeżeli tu nie grasz to jaki jest sens udzielania się w temacie? To właśnie przez ludzi twego pokroju metin upada.

Opublikowano

No to jeżeli tu nie grasz to jaki jest sens udzielania się w temacie? To właśnie przez ludzi twego pokroju metin upada

Odpowiedz na pytanie czym jest pelerynka która sama luruje w IS?, bo widze uciekasz od odpowiedzi.

Opublikowano

No to jeżeli tu nie grasz to jaki jest sens udzielania się w temacie? To właśnie przez ludzi twego pokroju metin upada.

Aha, przez ludzi, ktorzy uwazaja Cie za zero? :D

Wypowiadam sie tu dlatego, ze MOGE. I w celu takim, zeby ostrzec graczy, ktorzy Cie nie znaja przed graniem tutaj. Gralem na malestii i uwazam ten czas za zmarnowany. Ty sie do kopanai ziemniakow nie nadajesz, a co dopiero do administrowania serverem...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Wypowiada się bo może jest to publikacja PUBLICZNA zresztą jak nazwa wskazuje ;xx

Co do serwera kto grał na Melestii czy jak to się zwało wie żeby ten serwer omijać :D

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Metin upada przez takie głupie pomysły administracji jak auto pelerynki w is i tyle w temacie. 

Serwer jest okej, ale osobiście straciłem motywacje by dalej grać -_- 

xD 

Opublikowano

Co ty za przeproszeniem pieprzysz? Jeśli metin upada to tylko przez reworki, s2 oraz lekko edytowane serwery pod inną nazwą. Nie dość, że takowe reklamowałeś przez długi czas i zapewne dalej będziesz to robił na domiar złego "pomagasz" Tharelowi w tworzeniu serwerów, które z góry skazane są na porażkę.

Srij9JT.png

Opublikowano

No z tym to nieźle pocisnąłeś ... nie dość że marny youtuber to jeszcze marny administrator a po malestii na którą straciłem dużo czasu nie zamierzam także grać więcej na Twoich projektach. Metin upada przez osoby takie jak Ty.

Opublikowano

Jakie Hate Rate on xD Fajny serwerek, ale w końcu zróbcie co macie zrobić :)

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...