Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tandoria.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 635
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak jak myślałem ;> Z dużej chmury mały deszcz. Jak zwykle nieodpowiednie osoby biorą się za stawianie serwera. Graczy jest tyle co kot napłakał z 500 może z czego większość to boty ;d Zapewne większość z administracji dostała posadkę po znajomości.

Nie polecam "Piotr Fronczewski"

IDcncno.png

Opublikowano

Banujecie boty powiadacie?
Stałem przez 10h w m1 - zero reakcji.

65967771979392993554.png

Poza tym, dlaczego nie piszecie tutaj żadnych informacji dotyczącej serwera? Żadnych zmian? Żadnych nowości/eventów? Na forum nawet nic sie nie dzieje z waszej strony - jedynie napisaliście ze odbędzie się weekend eventowy.
PS - troche śmiechowo.

92993988999716188577.png

Opublikowano

'Tandoria' to malestia s2 ( syf z bugami, pod is ) znowu pseudo yt pojdzie wpiz.. na konkurencyjny serwer, po miesiacu padnie, po 3 powstanie pod inna nazwa, nie bedzie mial na nowy komputer xD

Opublikowano

'Tandoria' to malestia s2 ( syf z bugami, pod is ) znowu pseudo yt pojdzie wpiz.. na konkurencyjny serwer, po miesiacu padnie, po 3 powstanie pod inna nazwa, nie bedzie mial na nowy komputer xD

Tutaj już nawet rynek upada.

Tęczaki chodziły po 26kk, chodzą po 10 - każdy sklep który jest wystawiony to truta, ku, ulepki - na tym opiera się rynek. Tego nawet mediumem nie można nazwać, bo tutaj leci tego więcej niż na easy.

trute zdobędziesz w 1 dzień, nawet jeżeli dobrze pójdzie jesteś wyłapać je 2-3. Co do "żala", to brak słów, na targu chodzą po 5kk.

PS - Polecam. :v

96169155692798730361.png

Dodam że każdy "MOD" Gry jest nawalony itemshopem.

Opublikowano

witam gram sobie wojka narazie 19lv. mam problem bo nie wiem jak zdobyc nowa bron czy zbroje :P

juz wiem... kijowo ze tak malo eq jest

nick w grze: Martyna

luffy-impressed-crying-one-piec.gif?w=35

Opublikowano

Jeżeli ktoś tutaj chcę zacząć grę - nie polecam. Chociaż każdy ma swój mózg i sam zadecyduje.
Jednak co jest lepsze, grać na serwerze gdzie jest fair play, czy grać na serwerze złodzieja?
1. Dostałem bana na forum za powiedzenie rzeczy typu "Administracja olewa serwer, skarga? Abym został potem olany?" - Pogratulować inteligencji panowie, ze za rozmowe i ustalenie pewnych faktów banujecie.

2. Administracja olewa graczy, na supporcie nie odpisują. Już tydzień moi znajomi czekaja na oddanie itemów. Nie wspomne o tym, że nie piszą na forum o żadnych aktualizacjach, przerwach.

3. Moderatorzy gry maja itemshop za free - 0 fair play (bo wątpie, aby ktoś kupił 2500sm).
Sam rynek już uapda - kto chce, może sprawdzić moje poprzednie screeny z poprzednich stron, bug jest, botów nie banuja (botowałem 10-12godzin + dzisiejsze 6h i nie dostałem bana).

PS - Reklamy też nie maja poza perfectem.

82420948819036119675.png

Opublikowano

witam gram sobie wojka narazie 19lv. mam problem bo nie wiem jak zdobyc nowa bron czy zbroje :P

juz wiem... kijowo ze tak malo eq jest

nick w grze: Martyna

Ale o co chodzi w sumie? Bo kompletnie nie rozumiem co masz na myśli :D pierwszy raz grasz na prywatnym serwerze?  :makka:

­

Opublikowano

Server (pomysł na niego i wykonanie ) sam w sobie nie jest zły, ale niestety administracja mało ogarnia co się dzieje + nie wiem o co chodzi z tymi modami itp tyle wiary ma to nie wiem to jacyś koledzy? wszyscy full is

Opublikowano

nie rozumiem po co dawać mapę handlową, skoro sklepy normalnie można stawiać w m1. skoro już jest ta mapa, to osoba, która chce postawić sklep w m1, czy innej mapie powinna być automatycznie przenoszona na mapę handlową

Opublikowano

Ch... mnie strzela jak widze graczy tego serwera, większość to je... dzieciaki w wieku 10-15 lat które swoje dzieciństwo spędzają przed takimi grami, co to jest w ogóle? Jakiś dzieciak czerpie przyjemność w utrudnianiu mi gry ksując mi kilkanascie metinów i pisząc mi na PW caly czas "XDXDXDXDXDXD" no ku... nóż sie otwiera w kieszeni jak takie coś widze i to nie byl jeden taki przypadek, ponieważ jeden typ coś mi tam sksuł po czym zapytalem go co mu to dalo że mi ksuje bo przeciez on nic z tego nie ma i ja nic z tego nie mam to odpisal "bo cie kocham" i pisał jak jakiś je... cwe... z zespołem aspergera. Koniec, nie mam słow do tego serwera.

beznazwyzb.png

Ninja Defuse to mój nowy nick.

Zbieram plusy.

Chętnie pomagam w różnych grach, aktualnie gram w

play4free Battlefield

play4free Need For Speed World

Opublikowano

Widze że jesteś nieźle jeb...ty  ktoś ci ksuje to wina serwera a z tym zespołem aspergera to wyskoczyłeś widać wiesz co to jest bo pewnie sam to masz wnioskując po twojej wypowiedzi :D a tak do twojej świadomości bo pewnie napiszesz wiem co to za choroba.

Opublikowano

Klient się buguje .. jak się wychodzi z m1 na inną mapę to jest czarny ekran i jeżeli w m1 spędzamy troszkę więcej czasu to klient się sam wyłączą. Do tego proszę ogarnijcie te shopy, bo jak wywali channal lub restart to sklepy tez znikają i trzeba od nowa wystawiać. 

xD 

Opublikowano

Ch... mnie strzela jak widze graczy tego serwera, większość to je... dzieciaki w wieku 10-15 lat które swoje dzieciństwo spędzają przed takimi grami, co to jest w ogóle? Jakiś dzieciak czerpie przyjemność w utrudnianiu mi gry ksując mi kilkanascie metinów i pisząc mi na PW caly czas "XDXDXDXDXDXD" no ku... nóż sie otwiera w kieszeni jak takie coś widze i to nie byl jeden taki przypadek, ponieważ jeden typ coś mi tam sksuł po czym zapytalem go co mu to dalo że mi ksuje bo przeciez on nic z tego nie ma i ja nic z tego nie mam to odpisal "bo cie kocham" i pisał jak jakiś je... cwe... z zespołem aspergera. Koniec, nie mam słow do tego serwera.

:makka:  :makka:  :makka:  :makka:  :makka:  :makka:  :makka:  :makka:  :makka:  :makka:  :makka:  :makka:

­

Opublikowano

Jeżeli ktoś tutaj chcę zacząć grę - nie polecam. Chociaż każdy ma swój mózg i sam zadecyduje.Jednak co jest lepsze, grać na serwerze gdzie jest fair play, czy grać na serwerze złodzieja?1. Dostałem bana na forum za powiedzenie rzeczy typu "Administracja olewa serwer, skarga? Abym został potem olany?" - Pogratulować inteligencji panowie, ze za rozmowe i ustalenie pewnych faktów banujecie.2. Administracja olewa graczy, na supporcie nie odpisują. Już tydzień moi znajomi czekaja na oddanie itemów. Nie wspomne o tym, że nie piszą na forum o żadnych aktualizacjach, przerwach.3. Moderatorzy gry maja itemshop za free - 0 fair play (bo wątpie, aby ktoś kupił 2500sm).Sam rynek już uapda - kto chce, może sprawdzić moje poprzednie screeny z poprzednich stron, bug jest, botów nie banuja (botowałem 10-12godzin + dzisiejsze 6h i nie dostałem bana).PS - Reklamy też nie maja poza perfectem.

82420948819036119675.png

@Mamba111, no a juz tu miałem zacząć grę. Znowu nie mam gdzie grać ;___;

Jeśli coś polecasz to proszę PW :)

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Powiem tak serwer super lecz runek trochę pod upadł wyskoki lvl poza dropem kd+5 i trut nie ma zarobku. Administracja kompletnie nic nie robi mieli oddać itemy z shopów mija 2 tyg. nikomu nie zwrócili nawet jeżeli to te itemy już nie mają tej wartości co na początku. Kompletnie nie przemyślany ten 75 nie ma co robić no są dungi, ale ile można razy robić ten sam dungeon w kółko . PvP jakieś w m1 się rozgrywa, ale frajdy żadnej nie ma bo Eq zrobić to pestka. V2 i ilica grając na ful IS bodziakiem namęczyłem się jak nie wiem po prostu katorga.

Powiem tak na początku grało się super, lecz administracja olała serwer i przestał on poprawnie funkcjonować, ale czego mogliśmy się spodziewać doszły mnie słuchy, że jeszcze troszkę i koniec. Wiec kończę rozgrywkę konto sprzedane dziękuje ładnie anu ZabQ za najgorszy suportt świata i pedalska twarz, szkoda troszkę tych plików bo dobry serwerek.

Administracja niech już nigdy nie robi serwera jak nie ma zamiaru się nim zajmować.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Powiem tak serwer super lecz runek trochę pod upadł wyskoki lvl poza dropem kd+5 i trut nie ma zarobku. Administracja kompletnie nic nie robi mieli oddać itemy z shopów mija 2 tyg. nikomu nie zwrócili nawet jeżeli to te itemy już nie mają tej wartości co na początku. Kompletnie nie przemyślany ten 75 nie ma co robić no są dungi, ale ile można razy robić ten sam dungeon w kółko . PvP jakieś w m1 się rozgrywa, ale frajdy żadnej nie ma bo Eq zrobić to pestka. V2 i ilica grając na ful IS bodziakiem namęczyłem się jak nie wiem po prostu katorga.

Powiem tak na początku grało się super, lecz administracja olała serwer i przestał on poprawnie funkcjonować, ale czego mogliśmy się spodziewać doszły mnie słuchy, że jeszcze troszkę i koniec. Wiec kończę rozgrywkę konto sprzedane dziękuje ładnie anu ZabQ za najgorszy suportt świata i pedalska twarz, szkoda troszkę tych plików bo dobry serwerek.

Administracja niech już nigdy nie robi serwera jak nie ma zamiaru się nim zajmować.

Co do znikających itemków z shopów miałem podobny problem i wystawiłem ponownie sklep z 1 ulepszaczem i jak wtedy otworzyłem magazyn sklep offline to miałem wszystkie itemsy ;x zrób tak, może pomoże. 

Co do rynku masz racje jest on strasznie dziwny, ja osobiście w tym momencie zarabiam cały czas na ulepszaczach na biżuterię 55/65 oraz sprzedaje aury/ czarowane ale ceny dnia na dzień spadają i pewnie lada moment i nic to warte nie będzie, tak samo z tymi kd +5 przecież tyle tego leci że Ho Ho, moim zdaniem powinny dropić +4 a powinno się u sury robić na +5 to by przynajmniej z ceny nie spadły, tak samo te bronie 75 i specjalki na starcie serwera 100kk + a teraz 5kk xD 

Ale i tak bardziej martwi mnie fakt, że na serwerze są cofki i znikają same itemsy, nie wiem jakim cudem ale wczoraj zniknął mi hełm, zresztą nie tylko mi ponieważ kilka osób też pisało że im coś znikło, nie wiem ale radzę to sprawdzić, do tego klient się buguje i sklepy offline nie są do końca dopracowane. 

Ale oczywiście są też pozytywne cechy tego serwera, serwer jest bardzo przyjemny dlatego ja osobiście na nim dalej będę grał, mam nadzieje że administracja coś ogarnie ;) 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...