Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tandoria.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 635
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko tak można skomentować posty które tu widzę hahaha

SAx6BsY.gif

Bardzo profesjonalnie. Hajs się zgadza?  xD

Serwera nie polecam ze względu na tego pana - Rzapku. ($)

Nie ma sensu tu grać. Pewnie będzie jak na Malestii eventy na odpie*ol - Ah ten świąteczny... Przemalowane yeti i mapka sohan.  :v

Co z tą pelerynką w I$ie? 

@Skąd truta? 

Opublikowano

SAx6BsY.gif

Widzę level hipokryzji masz wbity na P.

Ja się dziwie, że ty ukończyłeś szkołe, skoro nawet nie potrafisz odpowiedzieć na jakiekolwiek pytanie czy też atak. Dacie może w końcu liczbe potwierdzająca ile macie graczy na serwerze?

Opublikowano

Ja się dziwie, że ty ukończyłeś szkołe, skoro nawet nie potrafisz odpowiedzieć na jakiekolwiek pytanie czy też atak. Dacie może w końcu liczbe potwierdzająca ile macie graczy na serwerze?

Sęk w tym ze zapku właśnie nie przeszedł xD nie skończył szkoły to musisz mu wybaczyć.

Nie polecam.

Kiedy zuo?

Opublikowano

SAx6BsY.gif

Ale tego ziomka to ty zostaw....

Subiektywny ku.wa blok ciosu szma.o

Opublikowano

no akurat szkoły to on nie ukończył więc nie ma co sie dziwić że trzepie hajs na siedzeniu przed kompem i robieniu ludzi w uja xD

prezka spoko, serwer jednak sporo od niej odbiega i jego upadek to tylko kwestia czasu gdyż jeden z administratorów solidnie na to pracuje :)

Opublikowano

no akurat szkoły to on nie ukończył więc nie ma co sie dziwić że trzepie hajs na siedzeniu przed kompem i robieniu ludzi w uja xD

prezka spoko, serwer jednak sporo od niej odbiega i jego upadek to tylko kwestia czasu gdyż jeden z administratorów solidnie na to pracuje :)

Serwer na którym gra 500 osób to nie trzepanie hajsu.

Chociaż, może akurat jemu to wystarczy, nie mnie oceniać.

Opublikowano

jak tu sie cokolwiek ulepsza?

zacząłem grac dzisiaj i nie bardzo wiem, próbowałem u kowala, u sury i bodziem i nie moge ulepszać, chyba że nie da się ulepszać tych przedmiotów startowych?

Opublikowano

jak tu sie cokolwiek ulepsza?

zacząłem grac dzisiaj i nie bardzo wiem, próbowałem u kowala, u sury i bodziem i nie moge ulepszać, chyba że nie da się ulepszać tych przedmiotów startowych?

Ulepsza się bodziami z startowego eq można jedynie biżuterię ulepszać.

Opublikowano

Serwer fajny Polecam . Mimo że dostałem bana na ts " <20:47:44> You were banned permanently from the server by "Sebastian" (Cze) "

Chciałbym teraz pograć ale mam problem po uruchomieniu metina nic nie wyskakuje na tle mam dalej pasek ładowania + Czat w grze a pozatym nic nie widze prosze o pomoc !

TYLKO MrLG

Opublikowano

Co tu udowadniać, serwer ZabQ'a na kase ;]

Każdy server pod hajs jest??

A ten server może jest pod hajs ale gra się miło i przyjemnie 

Opublikowano

Jak widzę palantów co piszą, ze serwer pod hajs to gówno to zaczynam się smiac jak nienormalny xD

Serwery metina każdy jest pod zarobek, myślicie, ze ludzie robią serwery metina bo im sie chce tak o po prostu i nie chcą zarabiac? jakby nie chcieli to by is'u nie bylo

BEKA xD

Opublikowano

Jak widzę palantów co piszą, ze serwer pod hajs to gówno to zaczynam się smiac jak nienormalny xD

Serwery metina każdy jest pod zarobek, myślicie, ze ludzie robią serwery metina bo im sie chce tak o po prostu i nie chcą zarabiac? jakby nie chcieli to by is'u nie bylo

BEKA xD

Owszem. Nie mniej wiele serverow, ktore sa pod zarobek, maja w ISie tylko podstawowe rzeczy a zarabiaja 10x tyle co to gowno zabka, zeby daleko nie szukac - W*M2. Mowiac server pod kase mamy na mysli ,ze masa przedmiotow dajacych faktycznego kopa jest w ISie + zamiast urozmaicac gre i zachecac ludzi do gry oni jedyne co to urozmaicaja IS zachecajac ludzi do pakowania kasy. Chyba widzisz roznice? :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Owszem. Nie mniej wiele serverow, ktore sa pod zarobek, maja w ISie tylko podstawowe rzeczy a zarabiaja 10x tyle co to gowno zabka, zeby daleko nie szukac - W*M2. Mowiac server pod kase mamy na mysli ,ze masa przedmiotow dajacych faktycznego kopa jest w ISie + zamiast urozmaicac gre i zachecac ludzi do gry oni jedyne co to urozmaicaja IS zachecajac ludzi do pakowania kasy. Chyba widzisz roznice? :)

Co to za różnica jakie itemy, w jakiej ilości i po jakiej cenie? Ten i ten serwer na tym zarabia. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...