Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tandoria.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 635
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to jeżeli tu nie grasz to jaki jest sens udzielania się w temacie? To właśnie przez ludzi twego pokroju metin upada.

Co Ty człowieku gadasz to ja nie mam pytan ;DDDD

Metin pada przez te reworki / s2 / miliardy startujących serwerów co chwile które wiadome są tylko i wyłącznie pod $$. Dlatego wolałem zawsze siedzieć na takiej pandorze gdzie administrator wchodził raz na miesiąc na forum, ale serwer był stabilny a nie jak w tych czasach, administracja chwile coś porobi, zarobi tyle ile oczekiwała - zamyka interes i stawia nowy zmieniając jedynie nazwe.

Co do serwera, kto to wymyślał auto-peleryne żeby dodawać do IS'u? Ogólnie odradzam grę, mogę się założyć że skończy jak Malestia.

Opublikowano

No to jeżeli tu nie grasz to jaki jest sens udzielania się w temacie? To właśnie przez ludzi twego pokroju metin upada.

Metin upada przez to, że marni youtuberzy, którzy nawet nie znają się na metinie, biorą się za robienie serwerów.

Opublikowano

Czy odzyskam itemy które mi zniknęły ze sklepu?

Nie sądze kumplu xD

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Seria żaby z postaci testowej jest godna podziwu. Z reguły go nie oglądam, a na jego kanał wchodzę tylko by się pośmiać i odpowiednio ocenić filmik to jednak szkoda mi jego ograniczonych widzów, którzy myślą że on faktycznie poza odcinkami tak dużo robi :D

Srij9JT.png

Opublikowano

Seria żaby z postaci testowej jest godna podziwu. Z reguły go nie oglądam, a na jego kanał wchodzę tylko by się pośmiać i odpowiednio ocenić filmik to jednak szkoda mi jego ograniczonych widzów, którzy myślą że on faktycznie poza odcinkami tak dużo robi :D

Dokladnie i te 10k szkat serwerowych . Wy naprawde myslicie ze on je wydropil ?

4uc581.jpg

Opublikowano

Weź wypierdalaj bo głupoty wypisujesz i nikt Cie nie lubi.

Gościu reklamuje już kolejny swój serwer a naiwni na niego wchodzą. Wbijajcie na serwa przynajmniej na papieroski będzie miał. Bardzo lubił się chwalić nimi na vlogaskach.

Wszystko by było okej gdybyś nie okłamywał swoich widzów. 

Ile online?

GaimdKk.jpg

Opublikowano

dziwne zrobione jest z tym pierścieniem zbioru, że naexpiłem 300mln, a oddało dużo mniej, bo wbiłem postaci od 20, do 35lvl-a

Opublikowano

Weź wypierdalaj bo głupoty wypisujesz i nikt Cie nie lubi.

Gościu reklamuje już kolejny swój serwer a naiwni na niego wchodzą. Wbijajcie na serwa przynajmniej na papieroski będzie miał. Bardzo lubił się chwalić nimi na vlogaskach.

Wszystko by było okej gdybyś nie okłamywał swoich widzów. 

Ile online?

Rozumiem twoje zbulwersowanie ale takich słów nie powinieneś używać. Potraktuj to jako ostrzeżenie.

Opublikowano

1-1.5k

Co?

Chyba nie i nigdy liczba nie przekroczyła nawet 1200 osób. Kto twierdzi, że liczba chociaż przekracza w tym momencie 1k - polecam kupić okulary. Maksymalnie gra tutaj od 600-700 osób, nawet z reklamą NoPerfecta ten serwer umiera.

Ah, zapomniałbym dodać.

@Tharel.

Jak tam dawanie moderatorom SM za trzepanie konia na serwerze? Ostatnio widziałem że jeden ich miał ponad 3 tysiące, co mi na to odpowiesz? Ze kupił z własnej kieszeni?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...