Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tandoria.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZabQ 4 serwer  ? czy 5 .... i znowu to samo co kiedyś a te obietnice na yt XDDD

@skąd truta ?

Chyba drugi, ale mogę się mylić ;d 

Truta z dungeona na 70. 

xD 

• Odpowiedzi 635
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba drugi, ale mogę się mylić ;d 

Truta z dungeona na 70. 

Gord co do broni 75 też powinny być jakieś wymagania, no bo wkońcu to jest truta i żal = powinno ich być mało na serwerze jak to jest medium.

Jakieś wyzwanie na tą trutke, cokolwiek, aby było utrudnienie a nie w 5minut się ją ma.

Opublikowano

TEN SYF JEST POD $ nie postoi 2miesiecy, pseudo yt (czyt. dziecko-> 'reklama') za is ma nowy komputer,  BRAK mutacji, mozg 12latka, dodatkowo zyebany team, ktory liczy na KASE KASE i nic wiecej, zamiast uczciwie zaczac prace, a nie wykorzystywac male, naiwne dzieci... ( bedzie to zgloszone ), zgarniac $ za poswiecenie 2h w tygodniu na 'zrobienie' eventu... Nawet nikt z 'teamu' nie napisze tutaj, dlaczego ? Kazdy serwer jest pod IS, pada po miesiacu, bany za to, ze ktos mowi/ pisze prawde na forum/ts... DNO! NIE POLECAM 

P.S. Rudzielec przeglada temat xD

Opublikowano

Mi w każdym razie serwer sie bardzo podoba pod kątem optymalizacji i zarządzania. Nie jest wymagany jakiś duży próg jeśli chodzi o ulepszanie a setów jest wystarczająco. Jeśli szukacie jakiegoś dobrego serwera medium to polecam właśnie ten :)

mogNI2J.jpg

Opublikowano

Gord co do broni 75 też powinny być jakieś wymagania, no bo wkońcu to jest truta i żal = powinno ich być mało na serwerze jak to jest medium.

Jakieś wyzwanie na tą trutke, cokolwiek, aby było utrudnienie a nie w 5minut się ją ma.

Zgodze się z tym, o bronie na 75 powinno być ciężko, a nie pójdzie się na 1 dungeon i już się je ma : /.

Lecz tak czy tak, na serwie gra się spoko :).

XYZ

Opublikowano

­

TEN SYF JEST POD $ nie postoi 2miesiecy, pseudo yt (czyt. dziecko-> 'reklama') za is ma nowy komputer,  BRAK mutacji, mozg 12latka, dodatkowo zyebany team, ktory liczy na KASE KASE i nic wiecej, zamiast uczciwie zaczac prace, a nie wykorzystywac male, naiwne dzieci... ( bedzie to zgloszone ), zgarniac $ za poswiecenie 2h w tygodniu na 'zrobienie' eventu... Nawet nikt z 'teamu' nie napisze tutaj, dlaczego ? Kazdy serwer jest pod IS, pada po miesiacu, bany za to, ze ktos mowi/ pisze prawde na forum/ts... DNO! NIE POLECAM 

P.S. Rudzielec przeglada temat xD

Ciekawe gdzie to zgłosisz xD

Piszesz, że nie mają uczciwej pracy, czyli od razu każdy programista to leń, któremu nie chce się pracować? Bo zrobienie plików to przecież tydzień i już gotowe, można odpalać serwer.

A te Twoje "małe naiwne dzieci" do 13 lat według regulaminów nie mogą wysyłać SMS'ów premium ;)

tenor.gif

Opublikowano

Serwer dobry. 

Dużo poprawek bugów itd.

Napewno zagram ! :D

To ty chyba nie wiesz co jest na serwerze, skoro twierdzisz, że jest dużo poprawek bugów.

Opublikowano
Przerwa zakończyła się sukcesem.
Aby gra działała poprawnie, wymagane jest pobranie łatki:
https://docs.google.com/uc?authuser=0&id=0B5kyLP1dWKzueTV5d3Z3bEpZcWM&export=download
https://mega.nz/#!cdgznTTI!b-7Qd7KBnAnDHoEeDEKqqHmeGO4NYMXZfv8SIbbM5kU
http://www.mediafire.com/download/qo7z5oen7dcb2y3/Tandoria_latka_13-09-2015_2.rar
https://www.virustotal.com/pl/file/9fbdffbc2118f114e0a0e2c8115b8ba9cbb77c6bf67dd44570c2265e86562e1b/analysis/1442264102/

Bardzo możliwe, że przy następnej łatce pojawi się patcher wbudowany w klienta gry.

P.S

To, że nie ma przerw technicznych w ciągu tygodnia to nie znaczy, że nic nie robimy, mamy inne obowiązki i nie zawsze jest tyle czasu, aby wszystko pokończyć w te dni.

Lista zmian:
- Poprawiono komunikat przy czytaniu Instrukcji Konia
- Poprawiono opis Rękawicy Złodzieja (1h)
- Poprawiono opis questa 'Goście' w Tablicy Ogłoszeń
- Poprawiono opis nagrody u biologa na 40 poziom
- Poprawiono błąd z ulepszaniem Smoczych Noży na Bezduszne
- Poprawiono błąd z rękawicami i PDkami podczas jeżdżenia wierzchowcem
- Poprawiono błąd z przenoszeniem itemów do okna craftingu
- Poprawiono reszte zbugowanych grafik w kliencie gry (na niektórych komputerach)
- Poprawiono błąd ze skillami konnymi na wierzchowcu Equus Purpus
- Dodano sporo poprawek i usprawnień do Sklepów OFFLINE
- Dodano nowe Zwoje Zaklinacza i Rady Eremity na smocze umiejętności i kowalstwo
- Dodano łączenie marmurów polimorfii
- Dodano crafting 15 Kawałków kamieni na 5 małży
- Dodano Diament do handlarki za 1kk
- Dodano wszystkie mniejsze craftingi do jednego craftingu o nazwie 'Inne'
- Dodano nowe przetopy do biżuterii PVP
- Dodano do metinów 82lv drop Miksturek PD I
- Dodano łączenie PD i Rękawic
- Dodano drop Szkatułki z Perłami do bossa Beran-Setaou
- Dodano możliwość szybkiego tworzenia marmurów
- Dodano drop przetopów z Metinów 55lvl+
- Zmniejszono HP bossa w Lesie o połowę
- Od teraz niektóre wydropione itemy w M1 mogą polecieć na ziemie
- Ułatwiono możliwość blokowania bossów w WO
- Powiększono poziom bossa Nemere na większy
- Powiększono poziom bossa Razador na większy
- Od teraz przycisk kostium/zbroja nie będzie się wyłączać po relogu
- Od teraz na Silną Lodową Wiedźmę będzie działać bonus na diabły
- Zmniejszono czas czytania kowalstwa do 4 godzin
- Zwiększono drop esencji i menzurek w Szkatułce Tandoriańskiej
- Zmieniono drop z Czerwonego Smoka
- Zablokowano używanie Zwojów Przywołania na mapie dungeonowej
- Dodano możliwość zdobycia tytułów.

Tytułów jest aż 18, możemy je zdobyć przez wszelakie osiągnięcia, całą ich liste i drogę zdobycia rozpiszemy wkrótce. Zostanie również dodany specjalny panel statystyk, gdzie sprawdzimy jakie tytuły i gdzie je możemy zdobyć. Pierwszymi tytułami jakie zobaczymy w grze, będą tytuły za czas gry, jest ich aż 8.

Rekrut - 1 godzina gry
Piechur - 1 dzień gry
Kapitan - 3 dni gry
Lord - 7 dni gry
Szlachcic - 10 dni gry
Baron - 14 dni gry
Hrabia - 20 dni gry
NoLife - 30 dni gry
Opublikowano

Handlarze pobugowani (żaba etc nie działa) , sklepy wywala cały czas, znikają przedmioty z sklepów offline, gdy wystawimy Full shop to wywala nas od razu do okna logowania... ogarnijcie to. 

xD 

Opublikowano

skonczyl mi sie wierzchowiec. moje pytanie gdzie moge kupic nowy? oraz jak zdboyc konia bojowego :Pczytajac medale czy jak?

sa jakies prace na servie? bo postac mi sie zaladoje i wywala po 1 sek

luffy-impressed-crying-one-piec.gif?w=35

Opublikowano

skonczyl mi sie wierzchowiec. moje pytanie gdzie moge kupic nowy? oraz jak zdboyc konia bojowego :Pczytajac medale czy jak?

sa jakies prace na servie? bo postac mi sie zaladoje i wywala po 1 sek

Jak nie masz wierzchowca to jeździj na koniu bojowym - masz w panelu wciskając i, jeżeli oczywiście masz wymagany lvl konia. Tak medalami.

zbierz 350-450 żabek i kup wierzchowca, bądź możesz zebrać 100-200kk i kupić jakiegoś z itemshopu na miesiąc.

@Nevastia

Zerowy, support olewa - fakt faktem maja 24/48h na odpisanie ale czasami trzeba czekać tydzień bądź dwa tygodnie. Napisali aktualizacje dopiero po kilkunastu dniach na mpc (nie każdy wchodzi na forum), w dodatku nie poinformowali o eventach na weekend. Słabo, słabo i jeszcze raz słabo bo moderatorzy w grze nic nie robią.

Opublikowano

Jak nie masz wierzchowca to jeździj na koniu bojowym - masz w panelu wciskając i, jeżeli oczywiście masz wymagany lvl konia. Tak medalami.

zbierz 350-450 żabek i kup wierzchowca, bądź możesz zebrać 100-200kk i kupić jakiegoś z itemshopu na miesiąc.

@Nevastia

Zerowy, support olewa - fakt faktem maja 24/48h na odpisanie ale czasami trzeba czekać tydzień bądź dwa tygodnie. Napisali aktualizacje dopiero po kilkunastu dniach na mpc (nie każdy wchodzi na forum), w dodatku nie poinformowali o eventach na weekend. Słabo, słabo i jeszcze raz słabo bo moderatorzy w grze nic nie robią.

Racja jeżeli ktoś pisze o itemy to te zgłoszenia mogą tylko rozpatrzyć technicy inne prawy są rozwiązywane w ciągu kilku godzin. Po skończeniu przerwy wypisujemy co wprowadziliśmy (mpc, strona główna, forum, fp) wiec nie wiem o czym mówisz. Informacja o eventach była od środy rozpisana na forum. Przestań tak pisać na ten serwer bo 90% z tego co piszesz to kłamstwo. Tak czytam tutaj posty ale po co pisać jak i tak zaraz wszyscy na mnie naskoczą.

Opublikowano

Racja jeżeli ktoś pisze o itemy to te zgłoszenia mogą tylko rozpatrzyć technicy inne prawy są rozwiązywane w ciągu kilku godzin. Po skończeniu przerwy wypisujemy co wprowadziliśmy (mpc, strona główna, forum, fp) wiec nie wiem o czym mówisz. Informacja o eventach była od środy rozpisana na forum. Przestań tak pisać na ten serwer bo 90% z tego co piszesz to kłamstwo. Tak czytam tutaj posty ale po co pisać jak i tak zaraz wszyscy na mnie naskoczą.

powiedź mi jak ubić tego bossa ? http://scr.hu/2rvo/qtpeknawet z setkami się nie da .. xD a mam Full EQ na 75 

xD 

Opublikowano

Ile online?

Jak wygląda serwer pod względem zainteresowania administracji?

Na oko z 700+

co do administracji jest ok może być lepiej

korona_kielce_signature_by_bastian07.png

BANDA ŚWIRÓW

Opublikowano

Gram i polecam ;)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Jak wygląda serwer pod względem zainteresowania administracji?

Oj z tego, co widzę słabo. W M1 jak expilem stało kilka botów, a jeden z kostiumem nawet. xD

Opublikowano

Oj z tego, co widzę słabo. W M1 jak expilem stało kilka botów, a jeden z kostiumem nawet. xD

Sporo botów jest banowanych, dodajemy nawet specjalnie utrudnienia dla botów, aby zmniejszyć ich wydajność.

Te boty to też złe określenie, bo to w większości jest autoclicker i bugnięta spacja - tak za to też dostaniecie bana.

P.S

A i nie boimy się banować powiązanych postaci, nawet jak jest to 100lv+.

edit.

Jeżeli chodzi o sklep Żabek proszę pobrać jeszcze raz łatkę ze strony głównej, zaaplikować ją do klienta i będzie wszystko hulać.

edit2.

powiedź mi jak ubić tego bossa ? http://scr.hu/2rvo/qtpeknawet z setkami się nie da .. xD a mam Full EQ na 75

Jeżeli chodzi o tego bossa, musisz go zabić PRZED bramą, inaczej będzie Ci zadawać kolosalny DMG... sama nazwa wskazuje - strażnik bramy.

Opublikowano

http://screenshooter.net/102182620/xemerwd

Trochę słaby ten wasz support. Czekałem ponad tydzień na odpowiedź i nadal jej nie dostałem, bo "admin" zamknął po prostu moje zgłoszenie.

Nawet nie chodzi mi o zwrot utraconych przedmiotów, lecz o sam fakt aktywności supportu i sposobu w jaki działa.

Opublikowano

Sporo botów jest banowanych, dodajemy nawet specjalnie utrudnienia dla botów, aby zmniejszyć ich wydajność.

Te boty to też złe określenie, bo to w większości jest autoclicker i bugnięta spacja - tak za to też dostaniecie bana.

P.S

A i nie boimy się banować powiązanych postaci, nawet jak jest to 100lv+.

edit.

Jeżeli chodzi o sklep Żabek proszę pobrać jeszcze raz łatkę ze strony głównej, zaaplikować ją do klienta i będzie wszystko hulać.

edit2.

Jeżeli chodzi o tego bossa, musisz go zabić PRZED bramą, inaczej będzie Ci zadawać kolosalny DMG... sama nazwa wskazuje - strażnik bramy.

To widzę, dobrze banujecie, bo jestem na 4 botach w m1 i nie dostalem bana od prawie 4 dni. Komu te kity wciskasz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...