Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tandoria.pl

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Świetne podejście teamu do potencjalnych graczy. 
Zapowiedź ciekawa i nawet pojawiła się chęć zagrać ale ostatnie posty przekonały mnie że szkoda czas marnować.

• Odpowiedzi 383
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widac ze zabqu klepie biede i musi zrobic kolejny serwer by wpadlo kilka groszy do kieszeni,hahahaha :D
NIE POLECAM.

Opublikowano

Wyzywa od idiotów i wytyka błędy, a sam pisze "idiotom" xD

I tak btw. orcza jest poprawna. Pisze się np. "rasa ludzka", czy "rasa ludziowa"?

O której start?­

off topic: Ehh... te ''idiotom'' to było specjalnie, ale Ty i tak nie uwierzysz i to mnie chu* boli.

Czyli nie mówi się orkowie tylko orczowie? I nwm czy wgl w j.polskim występuje słowo orczowa -.-  

20005891622422024071.jpg

Ładowanie trwa...

Opublikowano

kurde chopaki to grać tutaj czy nie? bo jeden rabin powie tak, drugi powie nie

co robic

Też mam dylemat, bo ZabQ troche sie dziwnie zachowuje.

Kiedy beta?

Opublikowano

ZabQ kradzieju tylko żeby dyski nie padły :D

Zawitam zapewne na officiala.

f9f29bb803b8e.gif

Opublikowano

Też mam dylemat, bo ZabQ troche sie dziwnie zachowuje.

Kiedy beta?

Popatrz sobie jak inni się zachowują, bo widzę, że ludzie zwracają tylko uwagę na ZabQa, a nie na ludzi, którzy czasami zachowują się jak dzikusy.

Opublikowano

Chłopaki trzymam za was kciuki. Z tego co wyczytałem na prezentacji wydaje mi się, że będzie to najlepszy projekt serwera Metin2 od lat.­

Opublikowano

Pożałujesz za ten szyderczy usmiech i krzywego palca. To o ktorej ten start??

Mam to potraktować jako groźbę wobec serwera?

Co do tematu proszę o zaprzestanie "konfliktów" i innych rzeczy tego typu. Temat służy do tego aby wymienić zdania na temat serwera a nie do tego aby przysłowiowo sobie "nawrzucać".

Opublikowano

Co do tematu proszę o zaprzestanie "konfliktów" i innych rzeczy tego typu. Temat służy do tego aby wymienić zdania na temat serwerze a nie do tego aby przysłowiowo sobie "nawrzucać".

Jaką groźbę moderatorku? xD xD xD

Będzie jutro ten start, czy nie?

Opublikowano

Co do tematu proszę o zaprzestanie "konfliktów" i innych rzeczy tego typu. Temat służy do tego aby wymienić zdania na temat serwerze a nie do tego aby przysłowiowo sobie "nawrzucać".

Za uprzejmy jesteś jak na modka :) 

Co do bety nie wiem dlaczego jest tak przeciągana myślałem, że nauczyliście się czegoś z malestii, ale dalej przeciągacie wszystko i oby do końca nie obróciło się to przeciwko wam.

No i coś ten start jutro czarno widzę. Nie wiem w czym problem więc nie będę spekulować, ale czy nie można było zrobić wszystko do końca i wtedy spokojnie czekać na start ?

837371446280124127260.png
Opublikowano

Nie rozumiem tylko dlaczego inni za obrażanie administracji nie dostali pkt, a Tharel za wstawienie jakiegoś głupiego GIFFa tak 

Opublikowano

Nie rozumiem tylko dlaczego inni za obrażanie administracji nie dostali pkt, a Tharel za wstawienie jakiegoś głupiego GIFFa tak 

Ponieważ życie jest nie sprawiedliwe :)

W ile wbije max lvl ?

Opublikowano

Ponieważ jego post stanowi spam, natomiast pozostali ludzie wypowiadają swoje zdanie i wyrażają opinie, a właśnie do tego jest forum.

Opublikowano

Ponieważ jego post stanowi spam, natomiast pozostali ludzie wypowiadają swoje zdanie i wyrażają opinie, a właśnie do tego jest forum.

"nie polecam tego gówna. Zabqu ( cioto )... uwierz w to psie"

Cytowane :)

To jest opinia da?

Opublikowano

@Tharel.

@ZabQ

@Evor.

Siedzicie w tej pierdolonej prezentacji i nie umiecie nawet odpisać na jedno proste pytanie, czy będzie jutro ten start czy nie...

Odpowie któryś?

Żabq napisał tak, że mają zamiar jutro wystartować i startu nie będą przekładać. Ufać czy nie ufać, o to jest pytanie, he

Opublikowano

@Tharel.

@ZabQ

@Evor.

Siedzicie w tej pierdolonej prezentacji i nie umiecie nawet odpisać na jedno proste pytanie, czy będzie jutro ten start czy nie...

Odpowie któryś?

Nie odpowiadaliśmy na to pytanie, ponieważ sami nie wiemy, czeka na nas cała noc, zobaczymy jakie będą rezultaty. Na pewno odpowiednio wcześnie Was o ew. przesunięciu startu serwera poinformujemy.

Opublikowano

Nie odpowiadaliśmy na to pytanie, ponieważ sami nie wiemy, czeka na nas cała noc, zobaczymy jakie będą rezultaty. Na pewno odpowiednio wcześnie Was o ew. przesunięciu startu serwera poinformujemy.

Wiedziałem.

Od razu napiszcie, że jutro nie wystartujecie, by ludzie nie czekali i się wkurwiali.

Nie czekajcie jutro na start, bo nie będzie go jutro, nawet bety nie było xD

Jeśli start będzie przesuwany tak jak beta, która miała być we wtorek, jest już koniec czwartku, bety nadal nie słychać, nie widać, to sobie nie pogracie szybko :D

Opublikowano

Jezu... Caly czas was bronie i czekam na tandorie, ale czemu wszystkie serwery nie wyrabiają się na czas? Kazdy serwer na którego start czekalem specjalnie zawsze przekladal datę startu.... Nauczcie się ze to tylko wnerwia graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...