Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tandoria.pl

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 383
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hahaha konkurencja ?

Endymion > Scena Metin2 w Polsce + Ta cała TANDORIA aka Serwer na 2 miesiace potem cofka i żapku da -30% na is bo hajs musi mieć.

Przepraszam ile stała pierwsza odsłona Vesterisa? Piszesz, że Malestia stała 2 miesiące w jego przypadku było nie lepiej.

Malestia była dobrym serwerem tylko ta cofka spowodowała odejście sporej liczby graczy mam nadzieję, że uczycie się na błędach i taka sytuacja już się nie zdarzy.

Powodzenia z serwerem jeżeli znajdę czas to prawdopodobnie wbiję sobie pograć w wolnych chwilach.

thevis_5381c71cdd6a3.png

Opublikowano

Przepraszam ile stała pierwsza odsłona Vesterisa? Piszesz, że Malestia stała 2 miesiące w jego przypadku było nie lepiej.

Malestia była dobrym serwerem tylko ta cofka spowodowała odejście sporej liczby graczy mam nadzieję, że uczycie się na błędach i taka sytuacja już się nie zdarzy.

Powodzenia z serwerem jeżeli znajdę czas to prawdopodobnie wbiję sobie pograć w wolnych chwilach.

Przecież masz w prezentacji, że backupy są robione co 1-2 ms B)­

tenor.gif

Opublikowano

Przecież masz w prezentacji, że backupy są robione co 1-2 ms B)­

No to co? Spali się szafa w OVH i bedzie problemik jak wtedy xD

Opublikowano

Zaskoczę może wszystkich ale każdy serwer padnie gdy nie będzie na siebie zarabiał, nikt nie dołoży nawet złotówki aby sobie jakiś Mirek pograł za darmo.

W latach 2008-2010 może i by było warto nawet dołożyć bo wtedy dzieciaki jeszcze nie potrafiły obrzucać gównem admina za dobrze zrobioną robotę przez którą nie spał kilka nocy.

A tak ogólnie serwera nie polecę TYLKO ze względu na ZabQ ponieważ pierdoli na mnie głupoty chociaż nawet nie wie kim jestem.
Do reszty nie mam zastrzeżeń bo to ich cyrk i ich małpy.

0LsM05U.png

Opublikowano

Hejty Hejty Hejty 

Gildia podserwowała mi ten serwer ale pierwsze co zobaczyłem "założyciel ZabQ" pomyślałem przecież on miał malestie i już odechciało mi się grać na malesti grałem fajnie mi się grało wbiła mi staleczka 4x 15 1.5k hp wszystko było fajnie a potem cofka i juz podziękowałem serwerom ZabQ'a 

Dziękuje dobranoc.

Nie wbije

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Opublikowano

Hejty Hejty Hejty 

Gildia podserwowała mi ten serwer ale pierwsze co zobaczyłem "założyciel ZabQ" pomyślałem przecież on miał malestie i już odechciało mi się grać na malesti grałem fajnie mi się grało wbiła mi staleczka 4x 15 1.5k hp wszystko było fajnie a potem cofka i juz podziękowałem serwerom ZabQ'a 

Dziękuje dobranoc.

Nie wbije

To wina ZabQa, że cofka była? :v­

tenor.gif

Opublikowano

Jezu... A czemu nikt vesterisowi/innym serwerom nie wygarnia cofek/szemranych ddosów/problemów technicznych?

Wg. mnie malestia to był jeden z najlepszych serwerów, zaraz po Nexusie, który niestety upadł.

Oni się starają- dodali nowe rzeczy, nowe systemy,itp. A reszta co zrobiła? Dodała to co wszędzie + ściągli od kogoś sklepy offline ( gdzie to juz jest wszędzie) i dodała masę itemów do is- gdzie na 1 item zarabia się 10 dni....

Na malestii bardzo szybko zarabiało się na is - 4/5h.

Na serwer czekam praktycznie od zauważenia fanpage-a przez kolege, więc mam nadzieję, że przestaniecie jechać ich od dzieci gangu albanii, od najgorszych ( na ZabQ) - ile razy była cofka na innych serwerach, ale ani słowa nie gadacie na swoje serwery i tylko przepraszacie 2x w tygodniu...  Co z tego, ze nazwali npc Popek????   Przeszkadza Wam to jakoś w rozgrywce?

Powodzenia, oczywiście zjawię się na becie :D

Opublikowano

Po przeczytaniu całej prezentacji i wszystkich odpowiedzi w temacie nie zdecyduje się tutaj na gre.

Już nawet jeśli pominąć te wszystkie negatywne komentarze w strone administracji (której jest jakoś strasznie dużo na tym serwie, a to zazwyczaj wychodzi na gorsze niż lepsze) to odpycha mnie to pchanie się za modą na "Gang Albanii".

Jak już decyduję się na jakiś serwer to na taki gdzie administracja robi chociaż pozory bycia poważnymi.

Mimo to powodzenia

Opublikowano

Po przeczytaniu całej prezentacji i wszystkich odpowiedzi w temacie nie zdecyduje się tutaj na gre.

Już nawet jeśli pominąć te wszystkie negatywne komentarze w strone administracji (której jest jakoś strasznie dużo na tym serwie, a to zazwyczaj wychodzi na gorsze niż lepsze) to odpycha mnie to pchanie się za modą na "Gang Albanii".

Jak już decyduję się na jakiś serwer to na taki gdzie administracja robi chociaż pozory bycia poważnymi.

Mimo to powodzenia

Serio, nie grasz, bo inni wiedzą, że tandoria może być konkurencją i psują jej reklame? Czy nie grasz dlatego, ze dodali 1 npc o nazwie popek? Mało jest popków na świecie?

Opublikowano

Serio, nie grasz, bo inni wiedzą, że tandoria może być konkurencją i psują jej reklame? Czy nie grasz dlatego, ze dodali 1 npc o nazwie popek? Mało jest popków na świecie?

ludzie bez powodu nie wyrazaja swoich negatywnych opini na temat servera, czy czlonka teamu..

Opublikowano

Mimo to powodzenia

Okej, z początku uznawałem to za niezrozumienie naszego stanowiska, ale widzę, że coraz więcej osób się do tego odnosi, zatem spieszę z wyjaśnieniem.

Drodzy gracze, nikt z administracji nawet nie uśmiecha się na myśl o "Gangu Albanii", dodaliśmy tylko takiego NPC, aby nawiązać trochę do szumu jaki był o owym "gangu". NPC ten nawet nie wyraża się w sposób podobny do postaci znanej jako Popek. Jest to zwykły gostek, który ma inny skin i nazwę - tyle. ZabQ wspominał w filmie o tym, że na serwer chcemy powprowadzać trochę easter egg'ów, gratulacje to jeden z nich. Na razie nie mamy czasu na tworzenie rozbudowanych zagadek, natomiast takie pojedyncze głupoty są już w grze.
Opublikowano

Tutaj przynajmniej coś jest jako tako poparte sensownymi argumentami i dowodami.

Obczaj sobie prezentację innych serwerów np mojego starego Eternity gdzie było około 20 stron hejtu bez jakiegokolwiek sensownego argumentu.

Konkurencją jest przeważnie każdy serwer co dobrze wychodzi dla graczy ponieważ administratorzy muszą się mobilizować do ulepszania swoich projektów więc argument inwalida. :D

ludzie bez powodu nie wyrazaja swoich negatywnych opini na temat servera, czy czlonka teamu..

Nie kłam, spalenie broni czy niechęć pójścia 5 razy na DT aby zdobyć zatruty miecz to nie powód do obrzucania gównem serwera.

Taki jest właśnie przeważnie powód hejtu serwera przez pseudograczy. ;v

0LsM05U.png

Opublikowano

Raczej dlatego, że jest sporo negatywnych komentarzy o administracji, a jeśli jest negatywny szum to z czegoś on musi wynikać.

A co do tego drugiego, to jakoś początek tej prezentacji (który chyba miał być humorystyczny) jakoś mnie nie przekonuje

Opublikowano

Raczej dlatego, że jest sporo negatywnych komentarzy o administracji, a jeśli jest negatywny szum to z czegoś on musi wynikać.

A co do tego drugiego, to jakoś początek tej prezentacji (który chyba miał być humorystyczny) jakoś mnie nie przekonuje

a moze sa negatywne komentarze i to w szczegolnosci od innych serwerow, bo moze boja sie o konkurencje?

Opublikowano

a moze sa negatywne komentarze i to w szczegolnosci od innych serwerow, bo moze boja sie o konkurencje?

Chyba sam nie wierzysz w to co piszesz, zwłaszcza, że ten serwer nie wygląda na taki na który nagle mieli by wszyscy pójść grać.

Zwłaszcza, że tutaj nie ma tylko jakiś negatywnych komentarzy, ale też są dodawane jakieś dowody.

Teoria ze strachem przed konkurencją jest słaba, niedawno startował serwer który w przeciwieństwie do tego wiadomo było, że będzie masa ludzi na starcie i jakoś nie było tych negatywnych komentarzy ze strony konkurencji :)

Opublikowano

Gówno to wołają do Ciebie koledzy na rejonie. Idź do Żapku moze da Ci -30 na is Haha Beka z serwera skonczy jak malestia. Ścierwojady J****.

Hahaha , jesteś taki śmieszny ... uśmiałem się do łez , założę się , że i tak wbijesz na serwer gimbusku ^^

:ninja:  :ninja: If you do what you love , nothing can't stop you !  :ninja:  :ninja: 

Jesli robisz to co kochasz , nic nie moze cie powstrzymac !

Opublikowano

Ludzie nie chcecie grać to nie grajcie po co psujecie komuś opinię? Aż taką frajdę wam to sprawia? Nie ogarniam tego :)

Opinia? Nie, wyrażają ludzie swoje zdanie, bo mają do tego prawo, lol

Opublikowano

Opinia? Nie, wyrażają ludzie swoje zdanie, bo mają do tego prawo, lol

Szkoda, że niektórzy piszą 10 postów o tej samej treści...

Nie podoba sie, to niech wyrazi taki osobnik swoją opinię i znika, a nie ciągnie temat...

Opublikowano

Osobiście nie zagram. Przeczytałem dokładnie prezentację, wszytko wydaje się być fajnie zrobione i dopasowane, są nowości i sporo ułatwień. Wydaje się, że serwer marzenie- do czasu, kiedy nie przeczytałem, kto jest w administracji. Kiedyś obiecałem sobie, że nie zagram na żadnym serwerze Żabq ani R3specta- bo to będzie tylko stracony czas. Niemal pewne jest, że pojawią się dziwne sytuacje z faworyzacją niektórych osób czy przymykaniem oka na cheaterów w topce. Cenie sobie w miarę uczciwą rozgrywkę, dodatkowo na serwerach, gdzie administracja nie zapomni nagle o swoim serwerze. Po Malestii tego nie jestem pewien, dlatego szanując swój czas wolę odpuścić od razu. Dodatkowo to, co wrzucił Endy potwierdza moje wątpliwości.

PS. Te idiotyzmy odnoście Gangu Albanii tylko odstraszają normalnych graczy, serio.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...