Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tandoria.pl

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lepiej dać się zrobić w c***a w lepszy sposób :)  niż dać zarobić zabkowi ;d proste!

Wiadomo że każdy serwer chce zarobić można to też zrobić w sposób taki że zadowoli graczy jak i właścicieli :)

Tutaj jest np balmora bardzo miło mi się na niej grało nie wydałem ani złotówki a mogłem się cieszyć z gry i zainteresowanie administracji serwerem też nie było małe ;)

@Bambus3k™ o wilku mowa :P 

Dzięki, kiedyś tworząc projekt człowiek reagował inaczej, w sumie.. 2010 rok, a za sobą miałem pierwszy serwer w Polsce, nie licząc Insomni u Białego (bardzo szanuję do dziś) stawianej w domu na kompie. :D

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

• Odpowiedzi 383
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

iDXIQxz.png

­

Witamy. Po całym dniu i całej nocy pracy nad projektem podajemy informacje:

Chcemy Was przeprosić za nie informowanie o Beta Testach. Bez owijania w bawełnę - jeden z techników miał problemy prywatne przez co staliśmy w miejscu i prace się tak opóźniły.

Forum na razie jest niedostępne. Zawalił nasz hosting gdzie trzymaliśmy forum. Przenieśliśmy je dzisiaj w nocy na inny i jutro będzie forum sprawne, bardziej wydajne.

Jeżeli chodzi o start serwera. Nie odbędzie się dzisiaj tj. 28.08 i przekładamy go na następny dzień czyli 29.08 pomiędzy 16:00, a 18:00 za co bardzo wszystkich przepraszamy. Opisaliśmy przyczynę wyżej, a dodatkowo mamy lekkie problemy z maszyną, z którymi musimy się uporać.

Klient gry jest już skompletowany i po południu zostanie udostępniony, ponieważ chcemy jeszcze wprowadzić kilka poprawek, aby był on zdatny do użycia na oficjalnym starcie.

Jak widzicie pracujemy cały czas, od rana do rana, chcemy, aby wszystko wyszło dobrze, stąd takie decyzje.
Jeszcze raz BARDZO przepraszamy.

P.S.
Pozdrawiamy całe MPCforum i wszystkie osoby, które dzielą się konstruktywną opinią w postach pod zapowiedzią!

e2TT2Na.png

Opublikowano

iDXIQxz.png

­

Witamy. Po całym dniu i całej nocy pracy nad projektem podajemy informacje:

Chcemy Was przeprosić za nie informowanie o Beta Testach. Bez owijania w bawełnę - jeden z techników miał problemy prywatne przez co staliśmy w miejscu i prace się tak opóźniły.

Forum na razie jest niedostępne. Zawalił nasz hosting gdzie trzymaliśmy forum. Przenieśliśmy je dzisiaj w nocy na inny i jutro będzie forum sprawne, bardziej wydajne.

Jeżeli chodzi o start serwera. Nie odbędzie się dzisiaj tj. 28.08 i przekładamy go na następny dzień czyli 29.08 pomiędzy 16:00, a 18:00 za co bardzo wszystkich przepraszamy. Opisaliśmy przyczynę wyżej, a dodatkowo mamy lekkie problemy z maszyną, z którymi musimy się uporać.

Klient gry jest już skompletowany i po południu zostanie udostępniony, ponieważ chcemy jeszcze wprowadzić kilka poprawek, aby był on zdatny do użycia na oficjalnym starcie.

Jak widzicie pracujemy cały czas, od rana do rana, chcemy, aby wszystko wyszło dobrze, stąd takie decyzje.
Jeszcze raz BARDZO przepraszamy.

P.S.
Pozdrawiamy całe MPCforum i wszystkie osoby, które dzielą się konstruktywną opinią w postach pod zapowiedzią!

Hahaha, Wy normalni jesteście? Podaliście info bodajże 18 sierpnia ( było to na pewno przed 20 sierpniem ) że start na pewno 28.08, a teraz co? Znowu zaczynają się idiotyczne wymówki, jutro też pewnie nie wystartujecie, a wymówką będzie, że technik złamał rękę xD xD xD

Pozdro

Tak nawiasem mówiąc Bluur pisał, że beta wczoraj na 101 % :D

Skoro to jest sobota, polecam start przed południem, a nie kur*wa znowu na koniec dnia.

Opublikowano

off topic: Ehh... te ''idiotom'' to było specjalnie, ale Ty i tak nie uwierzysz i to mnie chu* boli.

Czyli nie mówi się orkowie tylko orczowie? I nwm czy wgl w j.polskim występuje słowo orczowa -.-

Poziom niektórych na tym forum sięga poniżej dna.

O której start?

tenor.gif

Opublikowano

Niby jutro, a o której nie wiadomo xD

Ale jutro pewnie wymówką będzie, że technik złamał rękę :D

Idź i sam postaw serwer xp

90% serwerów ma opóźnione starty, ale ci dalej muszą hejtować, bo metin to ich jedyne życie.

tenor.gif

Opublikowano

Idź i sam postaw serwer xp

90% serwerów ma opóźnione starty, ale ci dalej muszą hejtować, bo metin to ich jedyne życie.

Grzecznie mówiąc, wyjdź.

Po c**j podali datę startu 10 dni przed nim? Skoro nie mieli wszystkiego skończonego to po co wyznaczyli datę?

Rozumiem opóźnienie, gdy atakują serwer, ale oni nie mają opóźnienia z powodu ataków tylko z własnej głupoty. Już idiotyczne wymówki... Jutro pewnie technik rękę złamie i start znów będzie przesunięty. xD

Będzie dziś ta beta? Przecież miała być już wczoraj na 101%, a nadal ni ma :(

Opublikowano

Poziom niektórych na tym forum sięga poniżej dna.

O której start?

To forum strasznie się zepsuło jeśli chodzi o użytkowników od czasu gdy pierwszy raz na nie wszedłem. 

Co do startu: Oficjalny jest przełożony na jutro a jeżeli chodzi o bete bedzie dziś gdy tylko rozwiążą problem z maszyną.

Opublikowano

To forum strasznie się zepsuło jeśli chodzi o użytkowników od czasu gdy pierwszy raz na nie wszedłem. 

Co do startu: Oficjalny jest przełożony na jutro a jeżeli chodzi o bete bedzie dziś gdy tylko rozwiążą problem z maszyną.

A jutro będą w c**j ataki i też nie wystartujecie? xD

Nie wierzcie im, przecież wczoraj na 101% miała być beta, a ni było :(

Opublikowano

A jutro będą w c**j ataki i też nie wystartujecie? xD

Nie wierzcie im, przecież wczoraj na 101% miała być beta, a ni było :(

Napisałeś 4 taki sam post, gratulacje.

Zasłużyłeś na to:

order-usmiechu.jpg

tenor.gif

Opublikowano

Napisałeś 4 taki sam post, gratulacje.

Zasłużyłeś na to:

order-usmiechu.jpg

Napisałeś 10 postów, a w każdym zadawałeś pytanie " O której start " , gratulacje.

1. ZabQ ile będzie kosztował kostium w IS?

2. Czy handel ekwipunkiem / kontem będzie dozwolony?

3. Czy wymiana między serwerami będzie dozwolona?

Opublikowano

Podajcie trzy nazwy serwerów które na samym początku miały problemy (hosting forum/strony, problemy kogoś z teamu, bugi, ddosy itd) i staly dłużej nić chociaż 4 miesiące.
No właśnie. Zapewne nie znacie takich...
Warto zwracać uwagę na takie szczegóły jak chociaż dotrzymywanie terminów bo to dużo mówi o osobach prowadzących serwer. Tu można powiedzieć tylko jedno - szkoda czasu.

Opublikowano

Tak jak wyraziłem się na pierwszej stronie jedna klap przełożenie startu i dziękuje z serwerem. Na razie :) 

A i jeszcze chciałem dodać jak nie szafa spali to nagle sprawy rodzinne :) Zawsze wesoło :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

Chciałem uniknąć pisania - wiedziałem, że tak będzie - ale się nie da. Nie wiem po co osoby, które gówno wiedzą, potrafią pchają się do stawiania serwerów. 

Nagrywacie na YT to nagrywajcie ale nie róbcie z siebie większych idiotów niż nimi jesteście. Jeżeli nie potrafię czegoś zrobić, jeżeli nie potrafię być szczery ze swoimi widzami, robię ich w ... co chwilę i jeszcze liczę, że zarobie góry kasy to dla mnie taka osoba jest od razu prosta do ocenienia. Jeżeli chcesz hajs to zrób coś co potrafisz, nie liczy się sama reklama, fakeowe filmy, screeny. Aby przyciągnąć potencjalnego gracza należy to robić profesjonalnie, a nie na odpi***ol się. Serwery YT'berów nie mają prawa być dobrze zrobione, administrowane. Jeżeli jesteś sobie sam szefem i ustalasz zasady, nie znając podstaw zarządzania to niczego nie osiągniesz, będziesz jedynie wyśmiewany z powodu buractwa i głupoty. 

Pamiętajcie ! Robiąc coś co ma przynosić zyski należy włożyć w to samego siebie w 200%, nie da się zrobić czegoś z gotowego, zedytowanego i uważać, że hajs będzie leciał z nieba.

Opublikowano

Napisałeś 10 postów, a w każdym zadawałeś pytanie " O której start " , gratulacje.

Napisałem 2 razy, nie kłam.

Podajcie trzy nazwy serwerów które na samym początku miały problemy (hosting forum/strony, problemy kogoś z teamu, bugi, ddosy itd) i staly dłużej nić chociaż 4 miesiące.

Warto zwracać uwagę na takie szczegóły jak chociaż dotrzymywanie terminów bo to dużo mówi o osobach prowadzących serwer. Tu można powiedzieć tylko jedno - szkoda czasu.

Większość serwerów nie stoi nawet tych 4 miesięcy, nawet jak nie mieli problemów, więc co Ty piszesz :v­

tenor.gif

Opublikowano

Elite

Pandora

Ravia

Tevia

Balmora

i wiele wiele innych.

~ Start w piątek bez bugów. ~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...