Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tandoria.pl

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gracze nie zapomnieli o malestii. Zabq się dorobił, a gdy liczba graczy powoli spadała (około 500) obiecał reklamę, a potem przez miesiąc się nie odzywał. Serwer oczywiście upadł, bo on zaczął nagrywać inny serwer.

Tutaj zapewne także potrzebuje hajsu, odradzam grę, kolejny serwer pod ISa. Nie wspominam o wszelakich przekrętach.

Z tego co widzę, jeszcze nigdy serwer youtubera nie wypalił. Nie zanosi się, aby uległo to zmianie.

• Odpowiedzi 383
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tego co widzę, jeszcze nigdy serwer youtubera nie wypalił. Nie zanosi się, aby uległo to zmianie.

No chyba Cię ********. Balmora i Ravia to co?

Osobiście nie zagram. Przeczytałem dokładnie prezentację, wszytko wydaje się być fajnie zrobione i dopasowane, są nowości i sporo ułatwień. Wydaje się, że serwer marzenie- do czasu, kiedy nie przeczytałem, kto jest w administracji. Kiedyś obiecałem sobie, że nie zagram na żadnym serwerze Żabq ani R3specta- bo to będzie tylko stracony czas. Niemal pewne jest, że pojawią się dziwne sytuacje z faworyzacją niektórych osób czy przymykaniem oka na cheaterów w topce. Cenie sobie w miarę uczciwą rozgrywkę, dodatkowo na serwerach, gdzie administracja nie zapomni nagle o swoim serwerze. Po Malestii tego nie jestem pewien, dlatego szanując swój czas wolę odpuścić od razu. Dodatkowo to, co wrzucił Endy potwierdza moje wątpliwości.

PS. Te idiotyzmy odnoście Gangu Albanii tylko odstraszają normalnych graczy, serio.

do widzenia, nikt nie każe Ci grać. Ja zagram

Opublikowano

Nie polecam, będą takie same jajca jak na malestii, serwer na max 2 tygodnie.

Ale malestia stała kilka miesięcy xp

Osobiście nie zagram. Przeczytałem dokładnie prezentację, wszytko wydaje się być fajnie zrobione i dopasowane, są nowości i sporo ułatwień. Wydaje się, że serwer marzenie- do czasu, kiedy nie przeczytałem, kto jest w administracji. Kiedyś obiecałem sobie, że nie zagram na żadnym serwerze Żabq ani R3specta- bo to będzie tylko stracony czas. Niemal pewne jest, że pojawią się dziwne sytuacje z faworyzacją niektórych osób czy przymykaniem oka na cheaterów w topce. Cenie sobie w miarę uczciwą rozgrywkę, dodatkowo na serwerach, gdzie administracja nie zapomni nagle o swoim serwerze. Po Malestii tego nie jestem pewien, dlatego szanując swój czas wolę odpuścić od razu. Dodatkowo to, co wrzucił Endy potwierdza moje wątpliwości.

PS. Te idiotyzmy odnoście Gangu Albanii tylko odstraszają normalnych graczy, serio.

Ja nienawidzę gangu albanii, ale mam na to wylane. Naprawdę, nie grać na jakimś serwerze, bo jest NPC xD­

tenor.gif

Opublikowano

Ja nienawidzę gangu albanii, ale mam na to wylane. Naprawdę, nie grać na jakimś serwerze, bo jest NPC xD­

Stała, dopóki przynosiła zyski. Potem były obiecanki, że już jest hajs na reklamę. Jak się skończyło - widać.

Opublikowano

Nie gram z powodów, które wypisałem powyżej, m. in. Zabq. A Gang Albanii jest po prostu irytujący.
Opublikowano

­Z tego co przeczytałem w temacie, ten Metinolog "Popek" tylko tak się nazywa i został mu zmieniony skin a zadania od niego, sposób jego "mówienia" w grze jest normalny i nie związany z Popkiem.

Nie wiem jak można się spinać o coś takiego hahahaha - ludzie zejdźcie na świat.

Start będzie 28 panowie czy może wcześniej? ;)

Opublikowano

Zarąbisty serwer aczkolwiek przed ostatni set obrzydliwy :/

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Nie zagracie na serwerze, bo nie lubicie kogoś z administracji? Śmieszne.

Nie wystartował serwer a są już o nim negatywne opinie. Pierw zagrajcie a potem oceńcie, wtedy będą to uzasadnione negatywne opinie.

tumblr_pmhzlsbggB1xdqhroo2_540.gif

I found a reason to live the moment I met you, I got a life goal the moment I held your hand. 

The moment I looked into your eyes I knew, that I am yours and you are mine.

Opublikowano

Nie zagracie na serwerze, bo nie lubicie kogoś z administracji? Śmieszne.

Nie wystartował serwer a są już o nim negatywne opinie. Pierw zagrajcie a potem oceńcie, wtedy będą to uzasadnione negatywne opinie.

Koleżanko, ale nie trzeba grać na serwerze aby oceniać jego twórców, którzy są zwyczajnie złodziejami, a serwer startuje tylko po to aby wyciągnąć co nieco pieniędzy od dzieciaków.

Nawet nie wiesz jak bardzo mnie kusi aby wstawić pewne zdjęcie, ale jestem na koncie serwerowym i nie mogę :(

Opublikowano

Żabki? heh

no tak i znowu te 'żarciki' o serwerowni jak w przypadku Malestii, a skończy się pewnie tak samo 'spali się szafa'.

Tym razem wymyślcie chociaż lepszą wymówke, pozdrawiam!

Skąd truta ?

Tym razem bedzie że wode w kiblu odcieli, nie mieli gdzie spuscic pamieci podreczej i maszyna sie spalila xD

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

W 100% zgadam się z BazyliszeQ 

wszystko z gang jak można ciągle o tym trąbić ? Nigdy to Wam się nie znudzi? Mapa handlowa? Nie wiem czy to jest dobry pomysł, nikt już z tego praktycznie nie korzysta oprócz imetina. Nic ciekawego nie ma, Chociaż fajna grafika serwerowa. Nic tylko życzyć powodzenia ale nie zagram czmeu? macie odpowiedź troszkę wyżej w moim poście.

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

W 100% zgadam się z BazyliszeQ 

wszystko z gang jak można ciągle o tym trąbić ? Nigdy to Wam się nie znudzi? Mapa handlowa? Nie wiem czy to jest dobry pomysł, nikt już z tego praktycznie nie korzysta oprócz imetina. Nic ciekawego nie ma, Chociaż fajna grafika serwerowa. Nic tylko życzyć powodzenia ale nie zagram czmeu? macie odpowiedź troszkę wyżej w moim poście.

Co do gangu to walić to, jeżeli ktoś grał na malestii to wie co się tam odpierda.lało. Itemy znikały, a admini nie umieli tego naprawić, nie wspomnę o pomocy dla yt'berow w postaci ulepek, przepustek itp, na ts'ie setki ludzi czekało na pomoc, gówno sie doczekali. Jeszcze raz nie polecam, strata czasu.

Opublikowano

Co do gangu to walić to, jeżeli ktoś grał na malestii to wie co się tam odpierda.lało. Itemy znikały, a admini nie umieli tego naprawić, nie wspomnę o pomocy dla yt'berow w postaci ulepek, przepustek itp, na ts'ie setki ludzi czekało na pomoc, gówno sie doczekali. Jeszcze raz nie polecam, strata czasu.

Jeszcze było coś takiego, jako że ŻabQ reprezentuje strone od youtube i zaczął robić serię z własnego servera to na postać (konto), dał sobie wszystko z itemshopu. xD

Nie tylko przed cofka ludzie znikali i pisali negatywne opinie, po cofce praktycznie server został olany a ŻabQ wyzywał jeszcze ludzi przez "youtube" + jego fanpage, nie mówiąc już o tym że nie widział własnego błędu tylko ciągle oczerniał graczy. xD

@Edit

Żeby nie było, polecam sprawdzić jego fanpage i poszukać starych postów (o ile już nie usunął) bądź temat na mpc

Opublikowano

Każdy kto grał na malesti do "końca" raczej tu nie zagra, servery od yt nie mają przyszłości i nie macie mi tu co pisać o Fu** i Isa*** i porównywać ich do Zabqa bo to kpina trochę.

Co do is-a to każdy tworzy servy dla zarobku nie ma ludzi którzy robią to z pasji. To nie ten metin co kiedyś :D.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Każdy kto grał na malesti do "końca" raczej tu nie zagra, servery od yt nie mają przyszłości i nie macie mi tu co pisać o Fu** i Isa*** i porównywać ich do Zabqa bo to kpina trochę.

Co do is-a to każdy tworzy servy dla zarobku nie ma ludzi którzy robią to z pasji. To nie ten metin co kiedyś :D.

Każdy server musi pod siebie zarabiać, ale pamiętam, że ceny w is też były kosmiczne na co większość servera się skarżyła.

(Nie wspomne sytuacjami z TS jak (ŻabQ jako pomocna dłoń servera), siedział całymi dniami z kolegami na kanale, a do graczy nawet nie potrafił nikt zejść z Administracji. Ludzie czekali jak debile po 10 godzin i więcej a było zero odzewu.

Opublikowano

Mamba, weź stąd wyjdź... Który to już twój post oczerniający serwer, który nawet nie startował? A jeśli coś nie jest na temat serwera, to nie powinno tu tego być...

Opublikowano

Mamba, weź stąd wyjdź... Który to już twój post oczerniający serwer, który nawet nie startował? A jeśli coś nie jest na temat serwera, to nie powinno tu tego być...

To już prędzej Twoj post nie jest na temat serwera niż osoby do której sie odnosisz :)

topic- skąd truta?

Opublikowano

O ile nie mam nic do tego, że serwer malestia padł, to gardzę czymś takim jak wmawianie graczom, że wszystko jest ok i już kupuje się reklama, bo hajs jest odłożony.

Gdy serwer zaczynał upadać moje konto było warte +400 pln (topowy bodziak). Gdyby nie zapewnienia zabqa sprzedałbym go od razu. Po paru tygodniach ledwo dostałem 15zł.

Oczywiście zabq zaczął od razu nagrywać serie z innych serwerów (tak, admin serwera reklamuje konkurencję, a na swój serwer ma wyjebane).

Opublikowano

@Solymr

A co mamy wmusić YTberom serię? Jeżeli nie chcieli to co mieliśmy zrobić? Masz jakiś pomysł? Proszę go przedstawić, może się przyda nie jednej osobie.

edit.

Dziwicie się, że ZabQ nie odpisuje? A na co ma odpisywać, skoro duża część oskarżeń nie powinna tyczyć się jego osoby tylko reszty teamu.

Opublikowano

A no właśnie co do reklamy, to kto będzie nagrywał z serwera? ( chodzi mi o reklame serwera, bo na razie nikt poza ZabQ'iem z tego co widzę nic o tym serwerze jeszcze nie nagrał )

Jak będzie wyglądać ItemShop? Czy wszystkie przedmioty będą na stałe? Czy jakieś będą czasowe? Jakie?

Opublikowano

A no właśnie co do reklamy, to kto będzie nagrywał z serwera? ( chodzi mi o reklame serwera, bo na razie nikt poza ZabQ'iem z tego co widzę nic o tym serwerze jeszcze nie nagrał )

Jak będzie wyglądać ItemShop? Czy wszystkie przedmioty będą na stałe? Czy jakieś będą czasowe? Jakie?

Jeżeli chodzi o reklamę to poczekajmy, aż wypowie się ZabQ, natomiast odpowiem Ci na kolejne pytania.

Nie wiem co to znaczy, jak będzie wyglądać ItemShop, proszę o bardziej konkretne pytanie.

Tak wszystkie, za wyjątkiem wierzchowców, te macie na 60 dni.

edit.

Zapomniałbym o dodatkach typu PPK czy Lizaki, te są na 7 dni.

edit2

No i Złota Pelerynka... ta też na 7 dni

Opublikowano

Jeżeli chodzi o reklamę to poczekajmy, aż wypowie się ZabQ, natomiast odpowiem Ci na kolejne pytania.

Nie wiem co to znaczy, jak będzie wyglądać ItemShop, proszę o bardziej konkretne pytanie.

Tak wszystkie, za wyjątkiem wierzchowców, te macie na 60 dni.

edit.

Zapomniałbym o dodatkach typu PPK czy Lizaki, te są na 7 dni.

edit2

No i Złota Pelerynka... ta też na 7 dni

Co do wierzchowców to czas leci cały czas czy tylko gdy używamy? 

PPK i Lizakowi też czas leci cały czas, czy tylko gdy używamy?

Ze złotej pelerynki też czas ucieka tylko gdy ją używamy?

I czekam na odp co do reklamy

Opublikowano

Co do wierzchowców to czas leci cały czas czy tylko gdy używamy? 

PPK i Lizakowi też czas leci cały czas, czy tylko gdy używamy?

Ze złotej pelerynki też czas ucieka tylko gdy ją używamy?

I czekam na odp co do reklamy

Wierzchowce i Złota Peleryna cały czas, ppk i reszta, tylko wtedy kiedy nosisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...