Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tandoria.pl

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak wyraziłem się na pierwszej stronie jedna klap przełożenie startu i dziękuje z serwerem. Na razie :)

A i jeszcze chciałem dodać jak nie szafa spali to nagle sprawy rodzinne :) Zawsze wesoło :)

Będziemy tęsknić, farewell! 

• Odpowiedzi 383
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skąd się bierze ta wieczna nienawiść i złośliwość na tym forum..­ 

e2TT2Na.png

Opublikowano

Społeczność Metina, co się dziwisz. Czy uważałeś kiedyś, że metinczycy są mili?

Opublikowano

"K@rwa, twoja stara @pierd@la ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ******"

Łapka w górę kto się z tym nie spotkał minimum 10000 razy w metinie! xD

Opublikowano

Bo ludzie nie lubią jak się ich robi w *uja kolejny raz :)

Ten client już jest?

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

"K@rwa, twoja stara @pierd@la ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ******"

Łapka w górę kto się z tym nie spotkał minimum 10000 razy w metinie! xD

Jak chcecie dyskutować o kulturze i nienawiści graczy metina to zapraszam do tego tematu, bo zapowiedź serwera nie jest do tego najlepszym miejsce a robicie tylko zbedny spam a tego tu nie potrzeba :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1451082-kultura-w-metin2-w-metin2/

Opublikowano

To forum strasznie się zepsuło jeśli chodzi o użytkowników od czasu gdy pierwszy raz na nie wszedłem. 

Co do startu: Oficjalny jest przełożony na jutro a jeżeli chodzi o bete bedzie dziś gdy tylko rozwiążą problem z maszyną.

To ty aktualnie tutaj pokazujesz najniższy poziom intelektualny.Pasujesz tutaj idealnie.Może Tandoria zostanie kolejnym serwerem pokroju Ravi czyli będzie zbierać największe ścierwo z wszystkich serwerów dzięki czemu na tych naprawdę dobrych serwerach i z poważną administracją poziom rozgrywki wzrośnie

Opublikowano

I te pedalskie żałosne przywitania. 

To by wyjaśniało, dlaczego na ich poprzednim serwerze były zalegalizowane związki homosiów. 

AntyWarn:

SB jest zbudowany?

Można wyciągac pojedyncze kd? 

Co zostało zmienione w wojnach gildii?

Srij9JT.png

Opublikowano

To by wyjaśniało, dlaczego na ich poprzednim serwerze były zalegalizowane związki homosiów. 

AntyWarn:

SB jest zbudowany?

Można wyciągac pojedyncze kd? 

Co zostało zmienione w wojnach gildii?

Szkoda, że tęczy nie postawili :/

BlaBlaBla

Skąd truta ?

W ile wbije max'a ?

Opublikowano

Witajcie! W końcu nadszedł czas na udostępnienie klienta, możecie go sobie pobrać i czekać na bete.

Klient bez problemu powinien działać również na oficjalnym starcie, także śmiało pobierajcie!

http://tinyurl.com/tandoriabeta-mirror1
http://tinyurl.com/tandoriabeta-mirror2
http://tinyurl.com/tandoriabeta-mirror3

Skan:

yd9PZjv.png

Informacje co do forum:

Forum jest niedostępne od wczoraj z powodu awarii naszego hostingu. Dużo danych się uszkodziło i trzeba było konwertować bazę danych forum.

Forum będzie dostępne jutro raczej w godzinach wieczornych.

P.S Przed wejściem na betę będzie wymagany do pobrania patch, ten pojawi się później. Do pobrania będzie poprzez patcher lub łatkę.

/edit - dodałem trzecie źródło pobierania

e2TT2Na.png

Opublikowano

Wystartuje to jutro? xD

Szczerze mówiąc wątpię, wierzyłem w nich bardzo długo ale moja cierpliwość już się kończy.. 

Beta miała być we wtorek mamy Piątek godzinę 22:40 a dali nam dopiero clienta do pobrania...

+ to fake info od samego teamu

"Po prawie całym dniu pracy w końcu udało się uporać z maszyną.

W tej chwili technicy wszystko ustawiają i już niedługo odpalimy rejestracje jak i bete! 

Jeżeli ktoś jeszcze nie wie to client już jest dostępny do pobrania naszej stronie!"

Po tej wiadomości jest już +/- 2h a reje nie ma, ja czekam jak idiota bo "już niedługo odpalimy rejestracje jak i bete!" :c

CBAXHEU4tPILS.gif

Opublikowano

Szczerze mówiąc wątpię, wierzyłem w nich bardzo długo ale moja cierpliwość już się kończy.. 

Beta miała być we wtorek mamy Piątek godzinę 22:40 a dali nam dopiero clienta do pobrania...

+ to fake info od samego teamu

"Po prawie całym dniu pracy w końcu udało się uporać z maszyną.

W tej chwili technicy wszystko ustawiają i już niedługo odpalimy rejestracje jak i bete! 

Jeżeli ktoś jeszcze nie wie to client już jest dostępny do pobrania naszej stronie!"

Po tej wiadomości jest już +/- 2h a reje nie ma, ja czekam jak idiota bo "już niedługo odpalimy rejestracje jak i bete!" :c

zgadzam sie z kolega czekam tez na bete :D

Opublikowano

Brawo ZabQ, ładnie się tam reklamujecie na shiverii. Kogoś boli, że serwer bez reklamy ma tylu graczy...

Shiveria bez reklamy? A NoPerfect to nołnejm?

Opublikowano

Forum jest już w pełni sprawne po 1-dniowej przerwie.
Jest bardziej wydajne a upublicznione zostanie jutro około godziny 12.
(Muszą się przenieść DNSy a to zwykle trwa 24h)

Zaktualizowano rozdział 'Panel Boczny'

gXTMg15.png

e2TT2Na.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...