Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tandoria.pl

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 383
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zaraz wrzucimy jakieś informacje co do bety. :)

Dlugie to zaraz :( Mialem plan zagrac i sie fajnie pobawic, ale jako administracja zaczynacie olewac temat. Poza tym jestem prawie pewien, ze wszyscy woleliby uslyszec prawdziwe i konkretne informacje, a nie robienie z ludzi idiotow.

miłosz

Opublikowano

Dlugie to zaraz :( Mialem plan zagrac i sie fajnie pobawic, ale jako administracja zaczynacie olewac temat. Poza tym jestem prawie pewien, ze wszyscy woleliby uslyszec prawdziwe i konkretne informacje, a nie robienie z ludzi idiotow.

Prawdziwe informacje są takie, że jest prawie godzina 4, a ja siedzę z Evorem i pracujemy.

Opublikowano

Prawdziwe informacje są takie, że jest prawie godzina 4, a ja siedzę z Evorem i pracujemy.

Prawdziwe informacje są takie,że nikogo to nie interesuje.

Jeszcze raz NIE POLECAM serwera.

~ Start w piątek bez bugów. ~

Opublikowano
BETA OTWARTA!

Drodzy gracze! Beta serwera została włączona! Możecie się już rejestrować i wchodzić do gry, wymagane jest jednak zaktualizowanie swojego klienta. Zalecamy to wykonać poprzez nasz Autoupdater zawarty w kliencie gry, gdyby wystąpił z nim jakikolwiek problem, możecie skorzystać z tej łatki:

(Instalacja: paczkę wypakowujemy w głównym katalogu gry) (SKAN)

Forum serwera powinno być przywrócone do życia w godzinach popołudniowych.

Jeżeli ktoś jeszcze nie pobrał klienta gry, niech zajrzy na sekcję 'Download' na stronie głównej.

Klient ten nadaje się do użycia na oficjalnym starcie, już dzisiaj w godzinach 16-18! Dokładną godzinę startu podamy 2 godziny przed tym wydarzeniem.

Jeżeli chodzi o zgłoszenia na becie, wszelkie znalezione bugi możecie zgłaszać na oficjalnym supporcie na stronie głównej, w zakładce 'Pomoc/Support'. http://www.tandoria.pl/Support

Konta z bety nie będą usuwane.

Podczas bety aktywne będą tylko 2 kanały!

Przepraszamy za opóźnienia i dziękujemy za cierpliwość.

Opublikowano

28 sierpień start serwera ?  teraz beta ?  o.O wtf ?

Start jest dzisiaj w godzinach 16-18 (kilka stron wcześniej była o tym informacja)

Opublikowano

BETA OTWARTA!
Drodzy gracze! Beta serwera została włączona! Możecie się już rejestrować i wchodzić do gry, wymagane jest jednak zaktualizowanie swojego klienta. Zalecamy to wykonać poprzez nasz Autoupdater zawarty w kliencie gry, gdyby wystąpił z nim jakikolwiek problem, możecie skorzystać z tej łatki:

Jeżeli ktoś jeszcze nie pobrał klienta gry, niech zajrzy na sekcję 'Download' na stronie głównej.

Klient ten nadaje się do użycia na oficjalnym starcie, już dzisiaj w godzinach 16-18! Dokładną godzinę startu podamy 2 godziny przed tym wydarzeniem.

Jeżeli chodzi o zgłoszenia na becie, wszelkie znalezione bugi możecie zgłaszać na oficjalnym supporcie na stronie głównej, w zakładce 'Pomoc/Support'. http://www.tandoria.pl/Support

Tutaj on pisze że od dziś beta,a ty że dziś oficjalny start to jak to w końcu wygląda? kiedy beta i kiedy oficjal ?

Opublikowano

Tutaj on pisze że od dziś beta,a ty że dziś oficjalny start to jak to w końcu wygląda? kiedy beta i kiedy oficjal ?

W tej chwili jest odpalona beta do około godziny 16 a następnie do godziny 18 odbędzie się oficjalny start serwera.

Opublikowano

W tej chwili jest odpalona beta do około godziny 16 a następnie do godziny 18 odbędzie się oficjalny start serwera.

No teraz to wyjaśniłeś dokładnie  :D

Opublikowano

BETA OTWARTA!

Jeszcze raz wszystkim przypominam :)

Beta-serwer jest aktywny. Zapraszamy.

Wszystkie błędy w grze prosimy zgłaszać na stronie głównej w specjalnym panelu support po zalogowaniu na konto.

e2TT2Na.png

Opublikowano

Powiem tak. Serwer wygląda fajnie. Ale jest to kolejny serwer, na którym beta trwa max 2 dni, a najczęściej 1 dzień. Od razu uprzedzam, choćbyście się zesrali, nie wykryjecie ani nie naprawicie nawet połowy bugów. Ale nie tylko wy popełniacie ten błąd, większość serwerów  ma taką krótką bete, a następne 2 dni po starcie to nic tylko zgłaszanie i naprawiania (nie zawsze skutecznie) bugów. Beta powinna trwac minimum tydzień, a najlepiej dwa, choć to zalezy od ilości bugów.  Jak to wyjdzie? Nie wiem, na betę może zawitam, może i na starcie tez się pojawię. Jednak obawiam się dwóch rzeczy: tej krótkiej (bardzo!) bety, oraz ZabQ'a.

Opublikowano

Mógłby mi ktoś powiedzieć czemu klient nie chce mi się w ogóle włączyć?  Mam pobraną łatkę, ale jak chcę włączyć grę to po prostu  ładuje się chwilkę i zostaje bez odpowiedzi, nie wyskakuje żaden błąd ani nic.

Opublikowano

PARĘ INFO CO DO BETA SERWERA:

- ­Po południu będzie NPC z przedmiotami na wyższy lvl

- Tablica Ogłoszeń, Biolog, Metinolog znajdują się na Mapie Questowej
- Bronie na 30 poziom zdobędziemy z Dungeona na ten sam poziom.
- Błędy prosimy zgłaszać na stronie głównej w panelu POMOC/SUPPORT (trzeba się najpierw zalogować na stronie)

- Medale Konne zdobędziemy z Metinów. Czytamy je co sekundę i jest szansa na niepowodzenie. Nie musimy zaczynać u stajennego żadnej misji.

e2TT2Na.png

Opublikowano

Na gmail nie przychodzi e-mail aktywacyjny. (tak, jest dobry) A na onet nie przychodzi aktywacja zmiany hasła.

Na gmail przychodzi do spamu, sam tak miałem

Pozdrawiam, ja i jeden znajomy z fb mamy problem z niedziałającym clientem.....

Napisaliśmy wszędzie, gdzie się da, oprócz ts-a. 0 odezwu, choćby pytania o szczegóły.....

Napisalibyśmy także na forum, stop forum nie działa....

Opublikowano

Nie polecam, chamskie reklamy na forach innych serwerów.

Tylko to może zrobić każdy, nie tylko administracja 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...