Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tandoria.pl

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co chwile reklamy serwera na innym forum.Jakaś lepsza reklama by się wam przydała :D

Bo na pewno administracja nie ma teraz innych zajęć jak anty reklama na innych forach... Pomyślcie trochę, pls.

tenor.gif

• Odpowiedzi 383
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na gmail przychodzi do spamu, sam tak miałem

Pozdrawiam, ja i jeden znajomy z fb mamy problem z niedziałającym clientem.....

Napisaliśmy wszędzie, gdzie się da, oprócz ts-a. 0 odezwu, choćby pytania o szczegóły.....

Napisalibyśmy także na forum, stop forum nie działa....

Mogliby się tym zająć.

Opublikowano

WhyNot a czy ja napisałem,że to Administracja pisze?.

"Jakaś lepsza reklama by się wam przydała" To były raczej słowa skierowane do administracji, więc uznałem, że piszesz, że to oni.

Btw. tyle idiotów jak w ostatnich postach jest to nigdy nie widziałem. Zrozumcie, że to jakieś 10-letnie dzieciaczki, co wbiją 25lvl max. reklamują ten serwer na innych forach.­

tenor.gif

Opublikowano

Podobno rozdajecie dla każdego GMa ?? Na innych serwach ktoś przedstawiał się jako administracja Tandorii "Dla każdego zarejestrowanego na start będzie GM - pozdrawiamy administracja Tandoria " .

Żal. 

Nie polecam - choćby ze względu na ZabQ.

I na reklamy i syfienie innych serwerów reklamami. Fajne macie community ;) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

"Jakaś lepsza reklama by się wam przydała" To były raczej słowa skierowane do administracji, więc uznałem, że piszesz, że to oni.

Btw. tyle idiotów jak w ostatnich postach jest to nigdy nie widziałem. Zrozumcie, że to jakieś 10-letnie dzieciaczki, co wbiją 25lvl max. reklamują ten serwer na innych forach.­

Sorry, ale napisał mi na sb, że "swoich ludzi nie będzie oszukiwał" bo ktoś coś napisał, że idą scamy przez ts itp :)

Opublikowano

Opanujcie tych swoich pseudo reklamatorów, bo i tak nic u nas nie wskórają. 

To jest żałosne, żeby się tak upadlać, żeby reklamować się na forum konkurencji. 

Pozdrawiam, 

Administrator MPCforum

Opublikowano

To jest żałosne, żeby się tak upadlać, żeby reklamować się na forum konkurencji. 

Pozdrawiam, 

Administrator MPCforum

Rzeczywiście administracja Tandorii będzie udawała rodziców i tłumaczyła żeby nie reklamować, to nie ich wina że ktoś taki ma coś z głową.

­

­

Opublikowano

Myślicie, że oni nie mają co robić? pls..

Ktoś mi powie jak zmienić te czcionkę? Ustawiłem w font 14/14/10, ta z balmory, a i tak mam jakąś grubą.

Opublikowano

Pozdrawiam, 

Administrator MPCforum

Wątpie, by mieli na to wpływ. Też miałem pare takich sytuacji, że osoby których nie znam reklamowały serwer na innych forach/serwisach/fanpejdzach bez mojej wiedzy i zgody co działało na niekorzyść serwera, więc takie pisanie do administracji jest troche nie na miejscu w tym przypadku, ale kto wie....

Ogólnie przeczytałem tą całą prezentacje, poprzeglądałem posty i opinie. Wcześniej byłem negatywnie nastawiony do serwera, przez m.in. to co udostepniał Endymion na ZabQa, oczywiscie moja opinia o nim nie ulegnie zmianie jednak mam nadzieje, ze przemyśli to co zrobił i nie bedzie krzywych akcji odpierdzielał. I tak na chwile obecną nie ma lepszej alternatywy więc zagram sobie u Was, byle nie było żadnych opóźnień. W sumie to ciekawią mnie te Licytacje, kiedy będą one opisane? I czy ten zwierzak na start też jest na 3 dni jak wierzchowce, czy na stałe.

Opublikowano

na 3 dni? xDDDDDDDDD

ten startowy...

do administracji mam prośbę, 

jeśli dodajecie zmiane kanału a zrobiliście to ułomnie to lepiej usuńcie to.

Opublikowano

ten startowy...

do administracji mam prośbę, 

jeśli dodajecie zmiane kanału a zrobiliście to ułomnie to lepiej usuńcie to.

Zmiana działam pewnie chcesz zmienić na CH 3-5 a na becie ciała tylko ch1 i ch2.

Opublikowano

Zmiana działam pewnie chcesz zmienić na CH 3-5 a na becie ciała tylko ch1 i ch2.

Mi nie działa w ogóle zmiana, ale ja widze po tej zmianie, że to wylogowuje z gry, więc to nie jest na zasadzie zmiany mapy.

Opublikowano

Mi nie działa w ogóle zmiana, ale ja widze po tej zmianie, że to wylogowuje z gry, więc to nie jest na zasadzie zmiany mapy.

to jest inaczej wylogowanie, zgłosiłem jako błąd na supporcie :p

­

­

Opublikowano

Nie polecam serwera.

Nie potrafią znaleźć innego sposobu na reklamę niż durny spam na forach innych serwerów :D

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Emeryt Moderator Forum Astium

Emeryt Moderator Forum Death Note

Opublikowano

Nie polecam serwera.

Nie potrafią znaleźć innego sposobu na reklamę niż durny spam na forach innych serwerów :D

Jak wyżej, żałosne posunięcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...