Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tandoria.pl

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam serwera.

Nie potrafią znaleźć innego sposobu na reklamę niż durny spam na forach innych serwerów :D

Stwierdzam problemy z myśleniem.

To nie wina administracji tylko jakiegoś trolla.

Równie dobrze ktoś z konkurencji mógłby robić reklamy i nikt nie miałby na to wpływu.

­

­

• Odpowiedzi 383
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skoro beta wystartowała dzisiaj to na 100% wyrobicie się ze startem tak samo dzisiaj?

Wydaje mi się że może pozniej okazać się że będzie za dużo błędów na starcie przez co serwer ucierpi.....

Jak jest z ninja na tym serwerze? Z tego co pamiętam na malestii wywalało ninje jak bił sztyletami z ziemii :/

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Skoro beta wystartowała dzisiaj to na 100% wyrobicie się ze startem tak samo dzisiaj?

Wydaje mi się że może pozniej okazać się że będzie za dużo błędów na starcie przez co serwer ucierpi.....

Jak jest z ninja na tym serwerze? Z tego co pamiętam na malestii wywalało ninje jak bił sztyletami z ziemii :/

Wejdź na betę i sprawdź, póki co nie ma bugów :)

­

­

Opublikowano

­

Nie polecam serwera.

Nie potrafią znaleźć innego sposobu na reklamę niż durny spam na forach innych serwerów :D

Mam nadzieję, że to "93" w Twoim nicku to nie jest rocznik. Jeśli myślisz, że serwer, który na FP miał 1,5-1,6k like'ów przed jakimikolwiek filmami na YT, musi się reklamować na innych forach to pozdrawiam.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...