Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tandoria.pl

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jezu... Caly czas was bronie i czekam na tandorie, ale czemu wszystkie serwery nie wyrabiają się na czas? Kazdy serwer na którego start czekalem specjalnie zawsze przekladal datę startu.... Nauczcie się ze to tylko wnerwia graczy.

Jeżeli myślisz, że odpalenie dobrego serwera to kliknięcie "Enter" to się mylisz - musisz się też nauczyć, że nie zawsze wszystko idzie po myśli człowieka.

• Odpowiedzi 383
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli myślisz, że odpalenie dobrego serwera to kliknięcie "Enter" to się mylisz - musisz się też nauczyć, że nie zawsze wszystko idzie po myśli człowieka.

dobra gruby nie bron ich

@Czy za 100zl kupie full is do expa ^^ ?i tak nie zagram xD

Opublikowano

NIE POLECAM BO TEN GOŚCIU (ZABQ) DZIWNIE WYGLADA :C 
TAKI 
TROSZKE
JAKBY
PSYCHOL?

NIE POLECAM, NAWET NIE WŁĄCZAJCIE TEGO ŚCIERWA. SZCZERZE JUŻ BARDZIEJ HAMACHI SIE LEPIEJ PREZENTUJE.

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

dobra gruby nie bron ich

@Czy za 100zl kupie full is do expa ^^ ?i tak nie zagram xD

Co ma mój wygląd do racjonalnego myślenia? Mógłbym być rudym murzynem z Azji, a nadal jestem racjonalnie myślącą osobą. Mnie zastanawia jedna rzecz - skoro wiecie jak będzie, nie chcecie grać tutaj, to na c**j się udzielacie? Nie bronię ich, tylko odpowiadam na bezsensowny post.

Opublikowano

Co ma mój wygląd do racjonalnego myślenia? Mógłbym być rudym murzynem z Azji, a nadal jestem racjonalnie myślącą osobą. Mnie zastanawia jedna rzecz - skoro wiecie jak będzie, nie chcecie grać tutaj, to na c**j się udzielacie? Nie bronię ich, tylko odpowiadam na bezsensowny post.

ale nie jestes rudym murzynem tylko grubym cw*l*m :)

Osoby ktore tu nie chca grac bo serwer to GOWNO pisza tu posty by ostrzec ich

Opublikowano

ale nie jestes rudym murzynem tylko grubym cw*l*m :)

Osoby ktore tu nie chca grac bo serwer to GOWNO pisza tu posty by ostrzec ich

Oceniać kogoś po wyglądzie, nie znając mnie to bardzo dojrzały sposób myślenia, ale mniejsza.

Okej ostrzec można raz, a 3/4 osób pisze tutaj po 5/10 postów, o tym jaki ZabQ jest zły i jak kradnie.

Opublikowano

Oceniać kogoś po wyglądzie, nie znając mnie to bardzo dojrzały sposób myślenia, ale mniejsza.

Okej ostrzec można raz, a 3/4 osób pisze tutaj po 5/10 postów, o tym jaki ZabQ jest zły i jak kradnie.

no bo jest zly i kradnie a po co ma ktos grac na serwerze na ktorym admin jest ... :)

start pewnie za tydzien z bugami xD

Opublikowano

Verron nie wazne ile masz lat, jakie masz stanowisko, ale obrażanie ludzi ze względu na wygląd to upadnięcie niżej niż myślisz. Ja przedstawiłem swoja opinie, ale i tak zagram. Masz racje kazdy moze wyrazic swoja opinie, ale jedna wiadomość o treści: zal, gunwo, nie polecam, ten cewel, ten h@j to nie jest chyba odpowiedni sposób wypowiedzenia się

Opublikowano

no bo jest zly i kradnie a po co ma ktos grac na serwerze na ktorym admin jest ... :)

To wtedy będziemy mogli wieszać psy na nim i go wyzywać i nigdy nie zagramy na żadnym serwerze, który wyjdzie z pod jego skrzydeł i Tharela, a póki co jak kolega wyżej napisał ocenianie mnie po wyglądzie jest chyba najniższą formą inteligencji jaką znam.

Opublikowano

I jeszcze jak ci pisze taki pierdek 16lat 150 w kapeluszu na tosta..

Subiektywny ku.wa blok ciosu szma.o

Opublikowano

Oj zdziwiłbyś się. Jeżeli jest się mądrym człowiekiem, serwer się robi długo i dobrze się go przetestuje, a nie na szybko (można wywnioskować z filmów żaby gdzie co druga rzecz "będzie w update bo nie mieliśmy czasu") to włączenie serwera to tylko sh start.sh. :)

Pytanie do jednego z administratorów: Czy hajs który został wzięty od Surka za odcinki z Lane****, a które nie zostały nagrane został wydany na serwer? xD

Opublikowano

A ja nie rozumiem jak mona bronić i chcieć grać na serwerze gdzie administracja ma taki stosunek do graczy jak w tej prezentacji?

Głównie ten cały zabq (czy jakoś tak)

Opublikowano

Dobra, panowie, zluzujmy, może ŻabQ w końcu za te pieniądze z servera kupi coś do jedzenia i przytyje. ( xD)

@ up
"Wrzucimy kiedy będziemy wszystkiego pewni"
Zapowiedź się już pojawiła, a, czyli nie jesteście jeszcze pewni wszystkiego a wrzucacie zapowiedź? Zapowiedź się wrzuca max tydzien przed startem, a jak widzę, to się przeciągnie do 2tygodni? XDDDD

Opublikowano

Może pokażesz swoje zdjęcie jak wyglądasz? Na pewno się pośmieje xp

Jak tam prace przy serwerze idą? :p

Opublikowano

To teraz wyrażę swoją opinię w postaci konstruktywnej krytyki.

bo mogę

Moim zdaniem serwer jest nastawiony pod szybki zarobek.

Zabq traktuje to jako biznes (dokładnie tych słów użył na YT) - zgadnijcie co się stanie, jak "biznes" nie będzie przynosił zysków :D

#malestia

Poza tym świadczy o tym kanał vip. Czy to jest jeszcze metin? Zdaję sobie sprawę, że aktualnie metin to dość dochodowa sprawa, fajnie, że ktoś może sobie zarobić stawiając serwer, ale dlaczego kosztem graczy?

Opublikowano

wydaje mi się, że każdy serwer postawiony jest pod zarobek, a jeśli nie, to podajcie m serwer bez is'a. Durne jest to Wasze pierdzelenie, że serwer jest pod zarobek, bo nikt by nie siedział dniami i nocami, żeby postawić coś, z czego nie ma nic

Opublikowano

wydaje mi się, że każdy serwer postawiony jest pod zarobek, a jeśli nie, to podajcie m serwer bez is'a. Durne jest to Wasze pierdzelenie, że serwer jest pod zarobek, bo nikt by nie siedział dniami i nocami, żeby postawić coś, z czego nie ma nic

Lepiej dać się zrobić w c***a w lepszy sposób :)  niż dać zarobić zabkowi ;d proste!

Wiadomo że każdy serwer chce zarobić można to też zrobić w sposób taki że zadowoli graczy jak i właścicieli :)

Tutaj jest np balmora bardzo miło mi się na niej grało nie wydałem ani złotówki a mogłem się cieszyć z gry i zainteresowanie administracji serwerem też nie było małe ;)

@Bambus3k™ o wilku mowa :P 

55381514166733279449.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...