Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tandoria.pl

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 383
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy start jest na pewno jutro?

Wydaje mi się, że jutro startu nie będzie:)

Beta nawet nie wystartowała, ma startować niedługo... Nawet jak będzie mało błędów to i tak do jutra tego nie naprawią ;)

Opublikowano

Wydaje mi się, że jutro startu nie będzie:)

Beta nawet nie wystartowała, ma startować niedługo... Nawet jak będzie mało błędów to i tak do jutra tego nie naprawią ;)

Bo sie pierdolą z tą betą miała być we wtorek, a zaraz jest koniec czwartku.

Start będzie przesunięty?

Opublikowano

Nie polecam.Nigdy się nie wchodzi kilka razy do tej samej rzeki a jak wiadomo Zabqu juz miał swoje serwery i zawsze leciał w ch uja.Powodzenia.Dawajcie się dymać kolejny raz i potem płaczcie ,że metin się kończy

Opublikowano

Nie polecam.Nigdy się nie wchodzi kilka razy do tej samej rzeki a jak wiadomo Zabqu juz miał swoje serwery i zawsze leciał w ch uja.Powodzenia.Dawajcie się dymać kolejny raz i potem płaczcie ,że metin się kończy

FKPiYte.gif

Bo sie pierdolą z tą betą miała być we wtorek, a zaraz jest koniec czwartku.

Start będzie przesunięty?

Mamy sporo pracy ale nie zapowiada się na przesunięcie startu.

Opublikowano

FKPiYte.gif

Mamy sporo pracy ale nie zapowiada się na przesunięcie startu.

Marna prowokacja ( xD), bo jako członek teamu, nie potrafisz nawet odpowiedzieć na poważne pytania. Twoja praca? A co ty tam takiego robisz? Siedzisz na teamspeaku i zbijasz babki?

PS - Słowni zawsze nie byliscie. :ninja:

Edit

czekam na poważnego hejta, gajs

Opublikowano

Oczywiście ze nie polecam tego gówna. Zabqu ( cioto ) szybciej ci to padnie niż myślisz ( chodzi mi tu o bugi ). Nie zarobić uwierz w to psie

Proboszcz nie zapomnij o swoim alucardzie, gdzie było od chu*ja bugów i jeszcze więcej. xD < system shopów offline i inne gówna >

Kiedy beta? :D

Opublikowano

Proboszcz nie zapomnij o swoim alucardzie, gdzie było od chu*ja bugów i jeszcze więcej. xD < system shopów offline i inne gówna >

hehehe 

Opublikowano

muhehehe a kto to proboszcz ? tu pisze scream jak masz problem ze wzrokiem to kierowanko na badanko. pozdro 6000

7026114323042821389393.png

Opublikowano

muhehehe a kto to proboszcz ? tu pisze scream jak masz problem ze wzrokiem to kierowanko na badanko. pozdro 6000

Możesz już wyjść

OGsSuXr.gif

Co do bety technicy cały czas pracują żeby jak najszybciej ją odpalić.

Opublikowano

hue hue, jest napisane* jak już.

A ja tu widzę, że jest napisane ch*j xD

Zapku za ile kupie full isa?

Opublikowano

Alucard padł już dawno, a ten dalej ściemnia, lol. Pisze, że będą bugi, a jego serwer miał ich tyle...­

tenor.gif

Opublikowano

Oczywiście ze nie polecam tego gówna. Zabqu ( cioto ) szybciej ci to padnie niż myślisz ( chodzi mi tu o bugi ). Nie zarobić uwierz w to psie

Takie zachowania nie będą tolerowane na tym forum. Kolejnym razem będę zmuszony nadać ostrzeżenie.

Opublikowano

Widzowie zabka już powoli przekonują sie co do jego intencji, juz teraz zgarnia więcej unlikeow od fubu. Gdy serwer padnie co jest nieuniknione mam nadzieje ze zamknie ten marny kanał i przestanie żerowac na naiwnych ludziach.

A ty Tharel powinienes dac sobie spokoj z tworzeniem serwerów, bo najwidoczniej nie masz do tego głowy.

Srij9JT.png

Opublikowano

Widzowie zabka już powoli przekonują sie co do jego intencji, juz teraz zgarnia więcej unlikeow od fubu. Gdy serwer padnie co jest nieuniknione mam nadzieje ze zamknie ten marny kanał i przestanie żerowac na naiwnych ludziach.

A ty Tharel powinienes dac sobie spokoj z tworzeniem serwerów, bo najwidoczniej nie masz do tego głowy.

Możesz już wyjść

OGsSuXr.gif

Opublikowano

@ZabQ @Tharel.

A ten client jest w porządku czy też nie?

sss

Żaden client nie bedzie wam działał. Oficjalny client pojawi się jedynie na naszym forum oraz stronie.

Opublikowano

Testowy klient, powodzenia życzę  B)

DO GRACZY

JEDYNYM MIEJSCEM GDZIE UZYSKAĆ MOŻECIE PRAWIDŁOWEGO KLIENTA GRY JEST STRONA GŁÓWNA!

PROSIMY O NIE POBIERANIE ŻADNYCH PLIKÓW Z INNYCH ŹRÓDEŁ, GDYŻ MOGĄ ZAWIERAĆ ONE NIEPOŻĄDANE "DODATKI".

POBIERAJĄC TAKOWE NARAŻASZ SIĘ NA RYZYKO.

Pozdrawiamy,

Zespół Tandoria.pl

PS.

Podejmijcie jakieś konkretne kroki, a nie piszecie tylko bez sensu.

Zajmijcie się swoimi sprawami, a nie rozpętujecie gówno burze co 10 sekund.

Skoro ten projekt jest taki beznadziejny to i bez waszej ingerencji nic z niego nie będzie, więc oszczędźcie sobie swojego czasu.

­

Opublikowano

Pożałujesz za ten szyderczy usmiech i krzywego palca. To o ktorej ten start??

ZabQ dopiero co tym palcem w dupie bełtał, wietrzy go xD xD

Zaba odpowiez mi ile trzeba wydac hajsu na full isa?

Opublikowano

Od zawsze wiedziałem, że Żapku to zdolny chłopak... smykałkę do serwerów ma jak do kręcenia fajek z matką. 

Pytanko: Czy dodaliście możliwość zakładania związków homoseksualnych jak na poprzednim serwerze? Ponieważ patrząc na dobór "TECHNIK" + "POMYSŁODAWCA"... sami wiecie.

Pozdrawiam, życzę powodzenia.

zandia_sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...