Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiveria.pl [Dedyk] [Medium]

Someya

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 379
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1) Biolog musi mieć możliwość cofnięcia wyboru, lub zwiększcie ilość zaliczanych potworów.

2) Tarcze 61 w ogóle dropią?
3) Na 61lv nie mam misji z kamieniem shiverludów, a wydaje się dość opłacalna. Przywrócicie mi ją, czy muszę robić nową postać?

Opublikowano

Serwer jest bardzo dobry, jednakże te wszystkie klasy postaci mnie już nudzą. Macie zamiar kiedyś wprowadzić Likana? Wtedy niczego by nie brakowało na tym serwerze.

Opublikowano

Co ile respią się te "bossy" m1 bo ciężko jakiegokolwiek znaleźć jest ? I czy jeśli już zrobię tą misję to na boja od razu wyskoczy czy jakiś lvl trzeba?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Pomocnik
Opublikowano

Co ile respią się te "bossy" m1 bo ciężko jakiegokolwiek znaleźć jest ? I czy jeśli już zrobię tą misję to na boja od razu wyskoczy czy jakiś lvl trzeba?

Ja tam na scrofe polowalem i na kazdym ch zbilem, misje na boja musisz 30 lvl

Opublikowano

Te bossy respią się co ~20min :)

IDcncno.png

Opublikowano

Stworzyłem 3 konta. Aktywowałem, lecz gdy chce zalogować się do gry pisze, ze złe login lub hasło. A na stronie loguje się na te konta bez problemu.. 

u30u5xpdzqna.png

Pomocnik
Opublikowano

Stworzyłem 3 konta. Aktywowałem, lecz gdy chce zalogować się do gry pisze, ze złe login lub hasło. A na stronie loguje się na te konta bez problemu.. 

przerwa techniczna jest teraz XDDDDDD

Opublikowano

BRONIE 75LVL W ITEMSHOPIE ! hahahahahhahahahahah

sa wycofane, nie siac fermentu - zostana niedlugo dodane do isu kupony i kostiumy, zeby urozmaicic gre i rynek

miłosz

Pomocnik
Opublikowano

niech Admin wstawi liste poprawionych rzeczy. Czemu jak zawsze gracze muszą sami doszukiwac się zmian.

Zrobili liste tylko po pierwszym updacie teraz nie wrzucają bo przez 4h robią łączenie bodzi -.-

Opublikowano

Pytanko bo od początku czytam te wszystkie komentarze...

Powiedzcie czy opłaca sie grać , ile średnio gra graczy, jak myślicie ile ten server postoi i czy dużo jest jeszcze błędów bugów itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...