Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiveria.pl [Dedyk] [Medium]

Someya

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 379
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Obawiam się trochę przekombinowania z tymi wszystkimi systemami, bo prosty ze mnie człowiek i się gubię

:D

ale zagram na 100%, jeden z niewielu serwerów który nie jest nastawiony typowo pod ISa.

Opublikowano

Shiveria halo czemu dwuręka ma mniejszy dmg od jednoręki ? :O

Bo tak zawsze było ale najprawdopodobniej bedzie to zmienione :)

Opublikowano

Tak jak wspominałem, start serwera będzie miał półtora godzinny poślizg - gdyż wykryliśmy jeszcze kilka błędów, które mogą w przyszłości wpłynąć na serwer.

Zamieszczamy informacje wcześniej, abyscie nie czekali na tą 20:00. Przepraszamy!

Opublikowano

Tak jak wspominałem, start serwera będzie miał półtora godzinny poślizg - gdyż wykryliśmy jeszcze kilka błędów, które mogą w przyszłości wpłynąć na serwer.

Zamieszczamy informacje wcześniej, abyscie nie czekali na tą 20:00. Przepraszamy!

glownym bledem jest inny serwer startujacy o 20 :)

ale dobrze robisz xD sprawdze chociaz ten drugi, chociaz ten i tak lepszy.

mam takie pytanie, bodym dam rade bez buffa do 200? Czy mam dorabiac buffa / grac wp? ;d

Opublikowano

To proste, idziemy na ten który wystartuje o tej godzinie o której było to obiecane ;)

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

glownym bledem jest inny serwer startujacy o 20 :)

ale dobrze robisz xD sprawdze chociaz ten drugi, chociaz ten i tak lepszy.

mam takie pytanie, bodym dam rade bez buffa do 200? Czy mam dorabiac buffa / grac wp? ;d

na becie było to trudne, osobiście testowałem bodziakiem i ciężko było, mamy nadzieję, że dmg moobów zostanie zmniejszone

Opublikowano

kurde sie czepiacie chociaz napisali po prostu jak jest a nie jakies bzdurne mydlenie oczu ze wszystko ok ale trzeba cofke 5 dni bo bug niech sobie przedluza i bedzie wszystko si lepiej pojsc na taki gdzie nie trzeba 59039483 ulepek na jeden set i gdzie sie cos dzieje 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Pod względem rozbudowania i systemów  Atharia leży i sie turla, więc ja wbije raczej tutaj ;) 

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

No i tyle :) Start mial byc 20:00.. Przelozone na 21:30 :) siema.. Wbije dopiero jutro w poludnie :)

Opublikowano

okej zawitam tu ,  Atharia  to jakiś kur.. mać hard z pl zwykły koń? pelerynki dropisz z mobów , skile wbijasz ku z metków wtf?!.. to zart?;D piszą co innego a co innego jest.

Opublikowano

Diabelski+Kirek+NoPerfect

Tyle na początek,

D3 tez bedzie nagrywac :D

Ja oczywiscie juz czekam :D

Edited_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...