Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiveria.pl [Dedyk] [Medium]

Someya

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Misje to po chuju fest zjebaliscie zadna misja nie jest oplacalna ;/ mozecie dodac drop z minibossów metki w m1/m2 i dalej tez nie oplacalne bo tylko kamyki

• Odpowiedzi 379
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pobrałem clienta, spatchowałem i od 30 min nie mogę się zalogować, co jest z serverem ?

Problem rozwiązany, należy aktywować konto na mailu, troche chore to jest.

Opublikowano

Nie polecam , od startu serwa all bronie prócz antyka był po 3,5kk ,antyk był po 15k mowa o handlarzy , o 2 w nocy zrobili przerwe zmienili cene antyka na taką samą jak inne bronie na 30 czyli 3,5kk ,ludzie juz sporo sobie kasy naczepali bo kupowali antyki po 15k ,a dzis sellaja po 1/2kk.... nie polecam ! ! ! 

Opublikowano

Nie polecam , od startu serwa all bronie prócz antyka był po 3,5kk ,antyk był po 15k mowa o handlarzy , o 2 w nocy zrobili przerwe zmienili cene antyka na taką samą jak inne bronie na 30 czyli 3,5kk ,ludzie juz sporo sobie kasy naczepali bo kupowali antyki po 15k ,a dzis sellaja po 1/2kk.... nie polecam ! ! ! 

Beka z Cb ;d Te 3.5kk to 10-15min dropienia na 30+ lvlu:)

IDcncno.png

Opublikowano

Ponieważ to był logiczny bug. Mieliśmy w ten sposób zostawić go na dalszą mete, aby każdy z graczy mógł nam wytykać że gra jest nie fer ponieważ Szaman ma łatwiej?

Nie dorobią się, ponieważ 1kk to nie majątek i nie ma ma tylu szamanów aby zasilić rynek zbytu dla antyków. 

Opublikowano

ale te kd to jakis zart?  14x zjaralo kd do broni w tym 8x potwora 

oplaca sie grac bo coraz slabiej to widze...

tu ktos nagrywa czy nie???

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

ale te kd to jakis zart?  14x zjaralo kd do broni w tym 8x potwora 

oplaca sie grac bo coraz slabiej to widze...

tu ktos nagrywa czy nie???

Najwidoczniej miałes pecha, mi na privBecie wchodziły dobrze KD .

Tak od dzisiaj jest obszerna reklama u czołowych  YouTuber'ow :)

Opublikowano

Masz bony na szybkość ataku więc luźno się nadrabia to :)

Niby gdzie? Jedyne co to od biologa 5%. Mam zbijać metiny 2x wolniej niż body do 150 lvl?

nooo to straszny powód. Aż tak bardzo kłuje cię to, że ktoś tam zarobił 15-20kk? To tyle co nic.

Opublikowano

Chyba troche za bardzo pośpieszyliście się ze startem serwera- chwile gram i patrząc na handlarza bronią to troche dziwnei wygląda- grając przykładowo wp jedyny miecz to fms, dla innych postaci są bronie ale miecz jest tylko jeden, chyba jakaś loteria była jakie bronie dodać do tego handlarza :)

Dodatkowo bronie na 30lv kolejny błąd- cena riba o jedno zero zdaje się za mało- 350k zamiast 3,5kk  :)

Opublikowano

Chyba troche za bardzo pośpieszyliście się ze startem serwera- chwile gram i patrząc na handlarza bronią to troche dziwnei wygląda- grając przykładowo wp jedyny miecz to fms, dla innych postaci są bronie ale miecz jest tylko jeden, chyba jakaś loteria była jakie bronie dodać do tego handlarza :)

Dodatkowo bronie na 30lv kolejny błąd- cena riba o jedno zero zdaje się za mało- 350k zamiast 3,5kk  :)

Tutaj się zgodzę tutaj to walnęli niezłą gapę ;d Trzeba na besty chodzić wtedy na luzie fmsa się ma na tym 30lvlu ;f Tak samo jest z brońmi na inny lvl ;d Każda profa ma łuki, sztylety, 2 ręki na kilka poziomów a jednoręki brak ;d

Niby gdzie? Jedyne co to od biologa 5%. Mam zbijać metiny 2x wolniej niż body do 150 lvl?

nooo to straszny powód. Aż tak bardzo kłuje cię to, że ktoś tam zarobił 15-20kk? To tyle co nic.

Hełm + buty=20speeda ;d

IDcncno.png

Opublikowano

Super się gra. Bony wchodzą łatwo, kasa leci fajnie, ulepszanie jest okej. Tylko z tymi misjami to można dostać pie****. Po jakichś 7 latach gry się dowiedziałem, że istnieje coś takiego jak Kyuk- Jan czarnej burzy:D

Opublikowano

Ile osób? Jak się gra?

Wczoraj na starcie było ~1k

Teraz mysle też podobnie ale reklama jeszcze nie ruszyła pełną parą :)

Opublikowano

nie mozna miec wiecej pelek niz 201 :)

przydalyby sie kupony sm 

i pomimo zjarania 50milionow kd gra sie przyjemnie

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

To chyba wybije bo na athari od wczoraj 21;00 patchera nie mogę odpalić i 17h po starcie a ja nawet okna logowania na oczy nie widziałem ^^

Opublikowano

Mógłbym zrozumieć, że np. któryś tam biolog mógłby być zbugowany bo nie wszystkim chciało się na becie to sprawdzać ale, żeby pierwszy quest był zbugowany?! Jak można też nie sprawdzić cen u handlarzy... masakra jakaś ;/

Opublikowano

Mógłbym zrozumieć, że np. któryś tam biolog mógłby być zbugowany bo nie wszystkim chciało się na becie to sprawdzać ale, żeby pierwszy quest był zbugowany?! Jak można też nie sprawdzić cen u handlarzy... masakra jakaś ;/

Biolog nie jest zbugowany. Sam go zrobiłem bez problemów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...