Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiveria.pl [Dedyk] [Medium]

Someya

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 379
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Sokou.

O czym ty pierdolisz człowieku.

Jeżeli mieli by plan wystartować zebrać kase to można to osiągnąć w szybszy sposób a tutaj masz wiele ciekawych i AUTORSKICH rozwiązań systemów oraz modyfikacji ,które na pewno nie zajęły technikowi paru minut.

Widać że serwer ma potencjał oraz możliwości od strony technicznej.

A co do sponsora c**j Cie powinien obchodzić kto to jest ważne że opłaca reklame serwer i dba wraz z ekipą aby wszystko działało bez zarzutu . !

Politowanie zostało tylko..

a to na deserek

5c13225602_kurwa_no_nie.jpg

Boże zabij aby się nie rozmnażał !

Zaraz mi wmówisz że nawyzywałem sponsora bo tak...

Uważam po prostu że ten serwer to syf i tyle, Vitron miał swoje serwery, które były w porównaniu do tego gówna o niebo lepsze dlatego też się dziwie że coś takiego w ogóle wyszło.

Opublikowano

Zaraz mi wmówisz że nawyzywałem sponsora bo tak...

Uważam po prostu że ten serwer to syf i tyle, Vitron miał swoje serwery, które były w porównaniu do tego gówna o niebo lepsze dlatego też się dziwie że coś takiego w ogóle wyszło.

Może dlatego że technicy są ogarnięci #pozdro sherer

widać że przez Twoją osobę przechodzi zazdrość i gorycz że ty tak nie potraficz

wiem że na Axeri były lepsze systemy i rozwiązania ale skończ p******** bo chyba axeria R.I.P

1912513.jpeg

Opublikowano

Ty lepiej napisz gdzie Twój serwer się zapodział xD xD xD 

@Topic, Polecam serwer =)

Ty natomiast przestań się wpierdalać wszędzie marniaku bo lamusy dupa cicho.

Osobiście nie grałem więc nie mogę polecić, ale myślę że Vitron z Viperoo roboty od swojej strony nie zjebią a "ich strona" w tym projekcie chyba najważniejsza w dzisiejszych czasach. ;)

Opublikowano

Nie polecam servera, grałem na nim od startu, Dlaczego: ? 

1. Administracja prócz jednego GM ma wyjebane na server . Przykład : "Chciałem zgłosić buga, widze 3 adminow na kanale pisze do jednego nic, czekam pare godzin i wchodzi Castiel < - tylko on pomaga.

2. Brak kultury ze strony administratorów . Przykład : Roose, napisałem do niej, że znalazłem buga co wywala ch i żeby to naprawili, odpowiedz jaką dostałem to : Nie strasz nas bo i tak c***a zrobisz " po czym dostałem perma.

3. Częste "Przerwy Techniczne" oraz  "Aktualizacje" : Dla Porównania powiem tak : Wczoraj [22:08:2015] , resetów było 5 gdzie na każdym było po godzinnej przerwie , Dzisiaj [23:08:2015] były 2 przerwy 1 "niby" niezapowiedziana gdyż hosting nawalił, Ale od 17 do 18 srv był off bo chcieli zrobic event i cos spierdolili.

4. Największy nienaprawiony bug na tym srv, to taki ,że potworki same siebie atakuja... i jak atakuja z tobą to kradna drop............ ZGŁASZANY NA STARCIE [ do tej pory jest ].........

5. Gdy wbiłem na TeamSpeak ,żeby porozmawiać o banie pisany w nr.2 Adminka Roose , powiedziała ze niema czasu , zdenerwowałem się ,że olała mnie i powiedziałem "K***a dostałem bana od Ciebie a ty niemasz czasu powiedziec za co?" - w tym samym momęcie dostałem bana pernamentalnego też na TS.

Zatem drodzy gracze jeżeli chcecie rozpocząć gre na tym servier to niestety NIE POLECAM  Pozdrawiam.

Ilość graczy wacha się bardzo od 500 w środku dnia do 150 wieczorem

Opublikowano

­Wszystko byłoby pięknie gdyby nie to że pali nawet na + 3. Do + 6 powinno być chociaż 100%, + 7 60%, +8 45, + 9 30/35. 60 zbrojek na 26 lvl spaliłem... W tym 2 albo 4 weszły na + 7..

­

Opublikowano

1. Administracja prócz jednego GM ma wyjebane na server . Przykład : "Chciałem zgłosić buga, widze 3 adminow na kanale pisze do jednego nic, czekam pare godzin i wchodzi Castiel < - tylko on pomaga.

2. Brak kultury ze strony administratorów . Przykład : Roose, napisałem do niej, że znalazłem buga co wywala ch i żeby to naprawili, odpowiedz jaką dostałem to : Nie strasz nas bo i tak c***a zrobisz " po czym dostałem perma.

3. Częste "Przerwy Techniczne" oraz  "Aktualizacje" : Dla Porównania powiem tak : Wczoraj [22:08:2015] , resetów było 5 gdzie na każdym było po godzinnej przerwie , Dzisiaj [23:08:2015] były 2 przerwy 1 "niby" niezapowiedziana gdyż hosting nawalił, Ale od 17 do 18 srv był off bo chcieli zrobic event i cos spierdolili.

4. Największy nienaprawiony bug na tym srv, to taki ,że potworki same siebie atakuja... i jak atakuja z tobą to kradna drop............ ZGŁASZANY NA STARCIE [ do tej pory jest ].........

5. Gdy wbiłem na TeamSpeak ,żeby porozmawiać o banie pisany w nr.2 Adminka Roose , powiedziała ze niema czasu , zdenerwowałem się ,że olała mnie i powiedziałem "K***a dostałem bana od Ciebie a ty niemasz czasu powiedziec za co?" - w tym samym momęcie dostałem bana pernamentalnego też na TS.

Zatem drodzy gracze jeżeli chcecie rozpocząć gre na tym servier to niestety NIE POLECAM  Pozdrawiam.

Pierdu pierdu :)

Na gm czekałem 5 min na ts i jakoś znalazł czas i dla mnie :)

Co do ich kultury jakoś nikt mnie nie wyzywał itp. no ale to są internety dla ciebie dzień dobry może znaczyć spierdalaj :)

Bugi naprawiają i prawie już ich nie ma.

Nie pierdziel że częste aktualizacje dziś była jedna i w nocy będzie druga na poprawienie dropu.

Co do ilości graczy jest sporo :) i POLECAM SERWER 

(Jak byś nie widział wszyscy możemy powiększyć tekst :) )

55381514166733279449.gif

Opublikowano

O rany chłopaki... Jak wielkim trzeba być hipokrytą w tych czasach, by zobligować się do wypisywania takich rzeczy?! Jesteś idealnym przykładem faceta bez honoru. 

Kolega wyżej został zablokowany przez Rose za używanie nielegalnego oprogramowania. Nie móc pogodzić się z tym faktem, co chwile wchodził na nowym id na TeamSpeak obrażając naszą GM'kę od najgorszych wyzwisk.

Czasami naprawdę chciałbym, by internet był w pełny monitorowany i ludzie za takie zachowanie nie pozostawali anonimowi - może wtedy co niektórym przybyło by oleju do głowy. 

Opublikowano

Serwer ciekawy tylko czekamy aż wszystkie bugi zostaną naprawione, bugi, które zgłoszone na starcie powinny być już dawno naprawione, a zajmujecie się pierdami nieistotnymi ...

Opublikowano

WYNIKI PRZERWY KONSERWACYJNEJ:

• Usunięcie możliwości walki potworów ze sobą
  • Wprowadzenie Stackowania Kamieni Duchowych
  • Wprowadzenie Stackowania Kamieni Duszy
  • Wprowadzenie Stackowania Sztabek i ich sprzedaży za pomocą PPM
  • Dodanie zwoju powrotu umiejetnosci (do 80 poziomu)
  • Dodanie zwoju egzorcyzmu do handlarki za 5kk
  • Naprawienie tworzenia gildii
  • Wprowadzenie do IS eliksiru doświadczenia
  • Wprowadzenie do dropu helmów 41 (riper, metki 90)
  • Wprowadzenie ulepszania Helmow z 41 na 120 poziom
  • Dodany drop z generała
  • Poprawiony drop z niebieskiej śmierci
  • Buty wiatru zwiekszone do 60%

i nie mowcie ze nic nie robia 

Opublikowano

WYNIKI PRZERWY KONSERWACYJNEJ:

• Usunięcie możliwości walki potworów ze sobą
  • Wprowadzenie Stackowania Kamieni Duchowych
  • Wprowadzenie Stackowania Kamieni Duszy
  • Wprowadzenie Stackowania Sztabek i ich sprzedaży za pomocą PPM
  • Dodanie zwoju powrotu umiejetnosci (do 80 poziomu)
  • Dodanie zwoju egzorcyzmu do handlarki za 5kk
  • Naprawienie tworzenia gildii
  • Wprowadzenie do IS eliksiru doświadczenia
  • Wprowadzenie do dropu helmów 41 (riper, metki 90)
  • Wprowadzenie ulepszania Helmow z 41 na 120 poziom
  • Dodany drop z generała
  • Poprawiony drop z niebieskiej śmierci
  • Buty wiatru zwiekszone do 60%

i nie mowcie ze nic nie robia 

To , ze moby bija same siebie , to pierwszy raz widzę na serwerze ...

:ninja:  :ninja: If you do what you love , nothing can't stop you !  :ninja:  :ninja: 

Jesli robisz to co kochasz , nic nie moze cie powstrzymac !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...