Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiveria.pl [Dedyk] [Medium]

Someya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile osób gra??

Jest napisane parę postów wyżej.

serwer fajny ale jak zawsze bywa jak fajny to ludzi nie ma, teraz gra około tysiąca 

• Odpowiedzi 379
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Całkiem spoko prezentacja i nowości niczego sobie. Słyszałem wiele złego o serwerze a startuje zaraz Tandoria więc nie ma innego wyboru. :D­

Chciałbym poznać, co masz na myśli mówiąć "wiele złego" ? Nie mówie tego złośliwie, po prostu takie opinie pomagają nam dopracować serwer do perfekcji.

Serwer sam w sobie jest ciekawy, ale odnoszę wrażenie, że pośpieszyliście się ze startem o pare dni przez co było/jest sporo niedopracowań.

Do tego dosyć niska ilość graczy też nie zachęca do kontynuowania gry, ja osobiście jakoś zawieszam tu swoją gre, ale serwer jest ciekawy

Dosyć niska ilość graczy to pojęćie baaaaardzzo względne u nas. W chwili gdy pisze ten post, jest 681 graczy, a maksymalnie w ciągu dnia ich liczba dochodzi do grubo ponad 800-set. Jesteśmy zadowoleni z tychw wyników, jednak należy podkreślić  że serwer się dopiero rozwija, a reklama powoli zaczyna działać - po prostu trzeba być cierpliwym. :)

Opublikowano

Na duży plus zasługuje dobór youtuberów. Zamiast kilkunastu przereklamowanych wzięto kilku porządnych (w tym NoPerfecta). A liczba graczy wzrasta, co widać po pytaniach dot. gry na czacie.

W M1 nie da się handlować, więc niech nie zmylą was pustki na m1 ch1. Od handlu jest mapa handlowa.

Opublikowano

Problem jest taki, że jak expie wyświetla się komunikat hack detektor close it. A jedynie co mam wygrane to modele dzikich psów i nic więcej :_:

KoSa_eune_92_4.png

Opublikowano

Problem jest taki, że jak expie wyświetla się komunikat hack detektor close it. A jedynie co mam wygrane to modele dzikich psów i nic więcej :_:

Próbowałeś wyłączyć antywirusa, zaporę?

Opublikowano

Nie polecam nawet wchodzic na serwa, pogralem od startu

1 przyczyna: masa cofek

Serwer mial wiecej cofek niż Charlie Sheen wciągnął białych kresek...

2. Brak ogarniecia administracji

Administracja to bardziej dzieci niżeli poważni ludzie robią cofki cofają ludziom perły które oni dropneli a administracja nazywa je zbugowanymi gg wp ^^

3. Serwer pod hajs bez is nie podchodz

Jezeli chcecie expic to kupcie full is bo na mapie 100 40 min jeden lv bedziecie wbijac. 

cpok.jpg

Opublikowano

Administracja to bardziej dzieci niżeli poważni ludzie robią cofki cofają ludziom perły które oni dropneli a administracja nazywa je zbugowanymi gg wp ^^

Jezeli chcecie expic to kupcie full is bo na mapie 100 40 min jeden lv bedziecie wbijac. 

Z mapą 100 lvl zgodzę się w 100%  

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Nie jesteśmy zwolennikami cofek, i zdarzyły nam się one tylko dwa razy (w dodatku do 15 minut). Przyczyną była destabilizacja maszyny, którą już zresztą naprawiliśmy.

W sprawie pereł - każdy gracz doskonale wie, że jeżeli dropnął uczciwie perły to zostaną mu one zwrócone w ciągu 24h. Zwróciliśmy już połowie poszkodowanych graczy i robimy to nadal. 

Ucierpieli tylko Ci, co grali nie fer - ot cała filozofia :)

Jest to serwer medium, nie Easy. Poziom powyżej setnego wbije się spokojnie w 30 minut, a po trzech tygodniach normalnej gry osiągnie się ten maksymalny poziom bez item shopu. 

Opublikowano

Na pewno wszedłeś w odpowiednią prezentację?

1) Było kilka cofek, to prawda. Dodaj jednak, że były maksymalnie kilkuminutowe...

2) Fajnie, bugowałeś perły, dostałeś bana. Mi zniknęły i 5 minut temu odzyskałem wszystkie.

3) Wszystko poza PD można zdobyć w grze. Właśnie skończyły się ośmiogodzinne raty 75%. Wbiłem w tym czasie od 115 do 135 bez większego problemu.

Dostałeś bana za bugowanie pereł. To chyba powód tego oczerniania serwera :)

Opublikowano

odpalam klienta, próbuje połączyć się z kontem i wyskakuje Nieprawidłowa nazwa użytkownika lub hasło, myśle co do **uja, wbijam na strone normalnie sie zalogowałem, zmieniłem hasło, potwierdziłem emailem zmiane, wbijam drugi raz wklepuje hasło nowe i dalej to samo... 

Na pewno dobrze wpisuje hasło i id. 

o co cho

Opublikowano

odpalam klienta, próbuje połączyć się z kontem i wyskakuje Nieprawidłowa nazwa użytkownika lub hasło, myśle co do **uja, wbijam na strone normalnie sie zalogowałem, zmieniłem hasło, potwierdziłem emailem zmiane, wbijam drugi raz wklepuje hasło nowe i dalej to samo... 

Na pewno dobrze wpisuje hasło i id. 

o co cho

@ThePowerekk

Od 1:30 trwa zapowiedziana przerwa. Gdy serwer jest wyłączony przy próbie logowania wyskakuje taki własnie komunikat. Ma potrwać nawet 2 godziny.

Opublikowano

Dlaczego nie moge się zalogować do gry, cały czas jest komunikat "zostaniesz połączony z serwerem...".

Patchowałem klienta.

Wsześniej nie grałem tutaj, co jest moje pierwsze logowanie.

Opublikowano

Dlaczego nie moge się zalogować do gry, cały czas jest komunikat "zostaniesz połączony z serwerem...".

Patchowałem klienta.

Wsześniej nie grałem tutaj, co jest moje pierwsze logowanie.

Sprobuj ponownie sie zalogowac.

Opublikowano

dobry server  gitara sie gra   , a ludzi mało... przez to troche odechciewa się grać tam ;D pusto w m1 nawet nie ma sie z kim bić

l9xk4.jpg

Opublikowano

Próbowałeś wyłączyć antywirusa, zaporę?

Szczerze mówiąc to cały czas mam wyłączną zaporę. Co do anty to... Instaluje go raz w miesiącu skanuje kompa i usuwam

KoSa_eune_92_4.png

Opublikowano

dobry server  gitara sie gra   , a ludzi mało... przez to troche odechciewa się grać tam ;D pusto w m1 nawet nie ma sie z kim bić

W m1 nie ma ludzi, ponieważ jest mapa handlowa. Niedługo może dodadzą tam strefę do walki, tam będziemy się bili :p

Opublikowano

Serwera nie polecam, dzisiaj byl wlam, gosciu dal 200% raty na pewien okres czasu :)

Ogolnie malo ludzi jak na tego typu serwer, ten projekt nie ma przyszlosci, wybaczcie za opinie, ale to jest prawda.

Opublikowano

Serwera nie polecam, dzisiaj byl wlam, gosciu dal 200% raty na pewien okres czasu :)

Ogolnie malo ludzi jak na tego typu serwer, ten projekt nie ma przyszlosci, wybaczcie za opinie, ale to jest prawda.

Włamu nie było, Derox pisał potem, że zamiast 20% poszło przez przypadek 200.

Ten "YebacBiede" na czacie kłamał.

Opublikowano

Serwer typowo pod is, grałem od początku i nie przyciągnął mnie ani trochę. Brak balansu klas, zbugowane moby na mapach od wyższego poziomu. Bez zapakowania w IS, od 100 do 102 wbijałem 1h(serwer medium przypominam). Serwer moim zdaniem na 2-3 tygodnie. Reklamowany jako serwer z naciskiem na wojny, a wojny nie było ani 1, wszyscy siedzą w dt.

Jeśli ktoś chce stracić tydzień gry, żeby się przekonać, że piszę prawde, to niech wbija, ja jednak odradzam.

Dodatkowo team moim zdaniem mało profesjonalny, 1 technik, a reszta banda dzieciaków niechętnych do pomocy, jedyne co robią, to podkreślają swoje prawa, a nie mają żadnych obowiązków.

NIE POLECAM!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...