Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiveria.pl [Dedyk] [Medium]

Someya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłem Daggera.F

ull eq do pvp no 2h je robiłem :D

Już mam robić pvp wyłączli bete ;KAPPA:

Nie wszystkie bugi jeszcze są znalezione proponuję przedłużyć bete a start dopiero jutro

beta będzie, ale dla wybrany ludzi z ts którzy zerwali nocke by testować serwer, bedzie zrobiony balans klas

• Odpowiedzi 379
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer już jest on?

Dzis o 20 Oficjalny start.

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Start planowany jest na godzinę 20:00, aczkolwiek może zdarzyć się drobny poślizg (wiadomo jak to po becie). Poinformujemy was o 18 czy takowy poślizg będzie, czy też nie. :)

Opublikowano

Jak z bugami? Naprawiane? Duzo ich? Jak z balansem w pvp takich postaci jak archer/smok/body?

Najlepiej niech admin da listę co naprawiono ;)

Opublikowano

Start planowany jest na godzinę 20:00, aczkolwiek może zdarzyć się drobny poślizg (wiadomo jak to po becie). Poinformujemy was o 18 czy takowy poślizg będzie, czy też nie. :)

Watpie zebyscie sie wyrobili do 20 bo jest za duzo bugow + nie wszystko zostalo jeszcze sprawdzone.

MC KONDUKTOR 

Opublikowano

klient jest dostepny na stronie, a po skonczonej becie wystarczy spatchowac clienta i mozna jechac dalej :D

miłosz

Opublikowano

z ciekawosci dlaczego klient tak malo wazy? :v

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

Opublikowano

ja chce grac ! :D

wtf.. administracja taka ograniczona jest? ze nie ma pomyslow na nazwy plikow? rozpakowalem pare plikow a tam jakies ' chu*I* ' kur ** itd.. niezle ^^
Opublikowano

ja chce grac ! :D

wtf.. administracja taka ograniczona jest? ze nie ma pomyslow na nazwy plikow? rozpakowalem pare plikow a tam jakies ' chu*I* ' kur ** itd.. niezle ^^

To jest najnowsze zabezpieczenie z NASA ;d

Start 20 dziś? Client mogę pobrać ten co jest teraz czy będzie inny?

Tak. Client ten sam będzie tylko patch jakiś ma być do pobrania.

IDcncno.png

Opublikowano

Pany ponawiam pytanie healer ma zwiększoną wartość w skillu "zwiększenie ataku" oraz "leczenie" ?

Tak bedzie to zrobione :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...