Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiveria.pl [Dedyk] [Medium]

Someya

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 379
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przeczytałem całą publikacje i chyba/ albo jestem ślepy nie widząc informacji o broniach 75? Standardowo dropz rippa?

Opublikowano

W m1 nie można wystawiać tobołów, przez co jest tam troszkę mniej osób. Na serwerze jednak jest moim zdaniem stabilne +800 osób. Nawet o 4 nad ranem czat jest pełny.

Opublikowano

Gdzie jest wejście do kopalni?

Czy jest tutaj nieskończona pelerynka i jak ją zrobić?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

W m1 nie można wystawiać tobołów, przez co jest tam troszkę mniej osób. Na serwerze jednak jest moim zdaniem stabilne +800 osób. Nawet o 4 nad ranem czat jest pełny.

z całym szacunkiem, jakie 800 osób? czat pełny? i jeszcze napisz, że co chwilę inne osoby na czacie piszą...

Gram tam, ale większej bredni nie słyszałem, bo ja tu planuję skończyć grę, bo właśnie jak na serwer nastawiony na wojny, nie ma prawie ludzi, a ten pisze o graczach online w ilości +800. MOWY NIE MA :P

To nie hejt, bo serwer mi się podoba.

Opublikowano

ludzi malo, bo prezka fajna ale w grze juz chuowo ;)

W sensie że na prezentacji jedno a w grze całkiem co innego?? Bo na server ostatecznie nie wbiłem przez paczera który mi nie działał.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

@sherer jeżeli jesteś w teamie tego serwera, to radzę przystopować z okradaniem kont mpc + pp/psc, dobrze wiem że robiłeś klienta revenge tak samo jak temidy, inari.

nie wiem czy to ty, czy asek, ale nie mam zamiaru pisać 50x na stronie żeby gracze zmieniali hasła

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

@Crime.

Ten client/serwer jest też zawirusowany jak Revenge Aska ?!!

ten może nie, bo nie jestem pewien czy sherer jest w administracji, ale wiem że robił klienta revenge 

Opublikowano

@sherer jeżeli jesteś w teamie tego serwera, to radzę przystopować z okradaniem kont mpc + pp/psc, dobrze wiem że robiłeś klienta revenge tak samo jak temidy, inari.

nie wiem czy to ty, czy asek, ale nie mam zamiaru pisać 50x na stronie żeby gracze zmieniali hasła

Tak, pewnie robilem clienta Globala gratis. Skoncz pieprzyc jesli nie masz pojecia o czym mowisz i usun ten smieszny post.

Wirus ktorym skazony byl client Revene to Ranmit - pewnie niektorzy z was wiedza, inni nie, ale jest to robak atakujacy pliki exe i podpinajacy sie pod ich struktury.

Asek prawdopodobnie mial go na komputerze i dostal mu sie do binki (nie tylko do binki, ale i do configa).

A i clienta Revenge nie robilem ja w roli scislosci, tylko Asek - to jego serwera nie moj ;)

Opublikowano

Tak, pewnie robilem clienta Globala gratis. Skoncz pieprzyc jesli nie masz pojecia o czym mowisz i usun ten smieszny post.

Wirus ktorym skazony byl client Revene to Ranmit - pewnie niektorzy z was wiedza, inni nie, ale jest to robak atakujacy pliki exe i podpinajacy sie pod ich struktury.

Asek prawdopodobnie mial go na komputerze i dostal mu sie do binki (nie tylko do binki, ale i do configa).

A i clienta Revenge nie robilem ja w roli scislosci, tylko Asek - to jego serwera nie moj ;)

nie interesuje mnie to czy robiles clienta globala czy innego, tutaj chodzi o revenge i nie wiem ktory taki mądry z waszej dwójki wsadził coś tam, ja tylko mowie ze macie sie odwalic od kont moich graczy, bo nie mam zamiaru pisac 12838 razy zeby zmieniali hasla, moze calego clienta nie robiles, ale src jest twoje co wiaze sie z 3/4 klienta

ostatni post here, pozdrawiam

(w ścisłości - jeżeli to nie ty, to ok)

Pomocnik
Opublikowano

Identyfikator klienta: ******** Adres ip połączenia: 109.207.48.207 User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/44.0.2403.155 Safari/537.36 Godzina połączenia: 2015-08-22 03:47:49

Ta wiadomość ma na celu przekazanie informacji dotyczących logowania i korzystania z naszych usług.

sad

Uwaga!! Jeżeli nie rozpoznajesz swojego adresu IP lub przeglądarki zgłoś to niezwłocznie na support.shiveria.pl

już ktoś mi na wszystkie konta wchodzi, polecam.

Opublikowano

serwer fajny częste przerwy ( kara za krótką betę :D ), misje co dla niektórych trudne niczym gry bez kodów/hacków ( xD ) no chyba że myślisz to proste 

ale teraz już czuć deko easy a po aktualce będzie można zmienić w temacie z medium na easy :D 

niemniej jednak tym co mają wątpliwości, polecam nie jest aż tak trudno i wcale nie będziecie 2 tygodnie expić

Opublikowano

Całkiem spoko prezentacja i nowości niczego sobie. Słyszałem wiele złego o serwerze a startuje zaraz Tandoria więc nie ma innego wyboru. :D­

Opublikowano

Serwer sam w sobie jest ciekawy, ale odnoszę wrażenie, że pośpieszyliście się ze startem o pare dni przez co było/jest sporo niedopracowań.

Do tego dosyć niska ilość graczy też nie zachęca do kontynuowania gry, ja osobiście jakoś zawieszam tu swoją gre, ale serwer jest ciekawy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...