Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiveria.pl [Dedyk] [Medium]

Someya

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Pytanko bo od początku czytam te wszystkie komentarze...

Powiedzcie czy opłaca sie grać , ile średnio gra graczy, jak myślicie ile ten server postoi i czy dużo jest jeszcze błędów bugów itp

Opłaca i nie opłaca, na start było 812 a nie ma ani jednego sklepu na mapie handlowej, z taką administracją to wątpie ani razu nie byli punktualni ciągle przesuwane o 1-3h, pierwsza misja nie działa taka beta 

• Odpowiedzi 379
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pytanko bo od początku czytam te wszystkie komentarze...

Powiedzcie czy opłaca sie grać , ile średnio gra graczy, jak myślicie ile ten server postoi i czy dużo jest jeszcze błędów bugów itp

Opłaca się grać, gra 800-900 ludzi (bez reklamy) Bugów dużo nie ma, jak są to są eliminowane. Serwer może postać pół roku

Pomocnik
Opublikowano

Opłaca się grać, gra 800-900 ludzi (bez reklamy) Bugów dużo nie ma, jak są to są eliminowane. Serwer może postać pół roku

bez reklamy a no perfect diabelski i kirek to co ? -.-

Pomocnik
Opublikowano

Jeszcze nie zaczeli nagrywac

Zrobili prezentacje serwer to juz jest reklama -.-

Znowu nic nie dodane po dwu godzinnej przerwie która miała trwać 30 min? czekałem na ten serwer no i widze że się zawiodłem no i stary blad ze statystykami powrócił, NIE POLECAM SERWERA

Opublikowano

No to tak... wszedłem chwile pograłem i nasuwa się jedno pytanie - kiedy oficjalny start? Bo to jak rozumiem beta testy,  jak nie alpha ...

Kolejny serwer, który nastawiony jest na to żeby zrobić troche szumu, wykupić reklame u youtuberów i zagarnac trochę kasy na dzieciakach. Nie wstyd Wam?
W dodatku Vitron sponsor... ja to bym się wstydził do takiego gówna przyznawać.

Opublikowano

mam pytanie jakie metki trzeba lac aby lotnal ten medal do militara i czy to dropi czy nie bardzo bo juz 30+ metkow medalu ani śladu... 

ok poprawcie i NIE WPROWADZAJCIE LUDZI W BLAD tymi opisami u handlarki obrona boga smokow za 10kk NIC NIE DAJE nawet tej obrony...

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

No to tak... wszedłem chwile pograłem i nasuwa się jedno pytanie - kiedy oficjalny start? Bo to jak rozumiem beta testy,  jak nie alpha ...

Kolejny serwer, który nastawiony jest na to żeby zrobić troche szumu, wykupić reklame u youtuberów i zagarnac trochę kasy na dzieciakach. Nie wstyd Wam?

Ty lepiej napisz gdzie Twój serwer się zapodział xD xD xD 

@Topic, Polecam serwer =)

Opublikowano

Idz spac bo pieprzysz glupoty. On sie ma do czego chociaz przyznawac :)

Opublikowano

Trutka tylko z dzikich psów, ISa i ripera?

"Proste, że czuję różnice do reszty i pewnie dlatego ich drażni mój śmiech."

Opublikowano

Idz spac bo pieprzysz glupoty. On sie ma do czego chociaz przyznawac :)

hahaha, to tak jakby d****a się miała przyznawać do tego że ma prace... no przestań pseudo techniku :)

Opublikowano

Ty sie stary zajmij mapami, bo cos kolegow opozniasz pseudomaperze ;)

Najlepsze mapy tylko u mnie synku, jak będziesz chciał coś zamówić to nie krępuj się, możesz spokojnie pisać na pw, dla Ciebie nawet za darmo zrobię - wspieram biednych i niedołężnych :<

Opublikowano

@Sokou.

O czym ty pierdolisz człowieku.

Jeżeli mieli by plan wystartować zebrać kase to można to osiągnąć w szybszy sposób a tutaj masz wiele ciekawych i AUTORSKICH rozwiązań systemów oraz modyfikacji ,które na pewno nie zajęły technikowi paru minut.

Widać że serwer ma potencjał oraz możliwości od strony technicznej.

A co do sponsora c**j Cie powinien obchodzić kto to jest ważne że opłaca reklame serwer i dba wraz z ekipą aby wszystko działało bez zarzutu . !

Politowanie zostało tylko..

a to na deserek

5c13225602_kurwa_no_nie.jpg

Boże zabij aby się nie rozmnażał !

1912513.jpeg

Opublikowano

Dobra, krótko.
Prezentacja mi się spodobała, tylko ile ludzi online +/- ?
I jak z bugami, off servera itp?

Opublikowano

Wbilem dziś i całkiem fajnie się gra choć exp na tych początkowych lvl daremny. Ogólnie ludzi na razie bardzo dużo nie ma, ale na bank przybędzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...