Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiveria.pl [Dedyk] [Medium]

Someya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kilka razy uruchom i poczekaj dłużej, winą jest duża ilość plików małych do pobrania.

2015 rok, oni dalej kupują c*****e patchera od adamsa ktore nie maja opcji pobierania paczek?

• Odpowiedzi 379
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam serwera ;) A Tym bardziej nie polecam ich teamspeaka gdzie moja gildia dostałą bana za nic. ;) A serwer nie stoi na maszynie, tylko na bugach. ;) Nie pozdrawiam!

Opublikowano

Nie polecam serwera ;) A Tym bardziej nie polecam ich teamspeaka gdzie moja gildia dostałą bana za nic. ;) A serwer nie stoi na maszynie, tylko na bugach. ;) Nie pozdrawiam!

Przekonałeś mnie, już pobieram serwer :D

@topic

Długo się patchuje.

A jak jest w końcu z tymi Artefaktami, nie może do nich wbić lud?

Opublikowano

Przeciez działa wszystko :)

Ja pier*ole..... 8S :huh:

Opublikowano

Lepiej taki niż gówno z PLa

I tu jeste w bledzie. Najlepiej wylozyc hajs na prawdziwy, normalny i dobrze dzialajacy patcher niz ciagnac na takim gownie.

Opublikowano

patcher jakos dziala:D  mnie zastanawia ciagle zasrany blad  jakby cracka nie bylo :D a  nikt nie jest laskaw odp na te pyt

Opublikowano

Mi stoi na 0% od 1h mam nadzieję że kiedyś ruszy :( Albo dajcie łatkę z tym co ten paczer ma pobrać bo serio masakra.

12038566_974765759232972_778992918771970

Pomocnik
Opublikowano

Dodajcie łączenie się bodzi

@Edit Kiedy naprawicie misje krew afla ?

dodajcie % ulepszania u kowala i zapis pozycje no blagam co to serwer 2k11

przydalby sie teleport pod tabem, ogólnie jest dużo do poprawienia ;/

Opublikowano

Dodajcie łączenie się bodzi

@Edit Kiedy naprawicie misje krew afla ?

dodajcie % ulepszania u kowala i zapis pozycje no blagam co to serwer 2k11

przydalby sie teleport pod tabem, ogólnie jest dużo do poprawienia ;/

Nie czaje, naprawde jesteście tak leniwi, że nie chce wam się przenieść zwykłego pierścienia na slot i klikac? xD

Albo, że nie chce wam sie lecieć do jakiś lokacji (spotów), tylko potrzebujecie zapisu lokacji?

Opublikowano

O 2:00 Odbędzie się przerwa konserwacyjna, majaca na celu wyeliminowanie początkowych błędów gry. 

Opublikowano

O 2:00 Odbędzie się przerwa konserwacyjna, majaca na celu wyeliminowanie początkowych błędów gry. 

@Shiveria.pl

można wiedzieć ile potrwa przerwa?

oraz czy FMSy i Riby+0 po 3,5kk u handlarzy to celowy zabieg?

Pomocnik
Opublikowano

Dodajcie przerabianie truty, iii do dungeona magicznego przydalo by sie smoka dodać -.-

@W dt nie mozna itemków wyzej niz na + 7

Dodajcie drop z metinów na dt z metka 75 i upadku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...