Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiveria.pl [Dedyk] [Medium]

Someya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No pewnie, nie zawinęli się z hajsem, bo Ci sm'y oddadzą? Przecież dawanie SM ich NIC NIE KOSZTUJE, a swoje zarobili, więc TAK- zwinęli się z forsą

Tak pierd***sz, że aż słabo... Każdy po upadku tłumaczy się w dziwny sposób, oni zwalili na Francuzów i ty im w to wierzysz? To jesteś głupi po prostu.

Tak. Dlaczego mieliby porzucać swój projekt, nad którym pracowali dość długo?

• Odpowiedzi 379
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No pewnie, nie zawinęli się z hajsem, bo Ci sm'y oddadzą? Przecież dawanie SM ich NIC NIE KOSZTUJE, a swoje zarobili, więc TAK- zwinęli się z forsą

Tak pierd***sz, że aż słabo... Każdy po upadku tłumaczy się w dziwny sposób, oni zwalili na Francuzów i ty im w to wierzysz? To jesteś głupi po prostu.

Dzięki. Fajnie, ale na głupiego wyszedłeś tutaj ty, bo nie tylko oni mieli problemy z maszyną. Nie zawinęli się z hajsem, bo robią betę a potem rework.

Opublikowano

Tak. Dlaczego mieliby porzucać swój projekt, nad którym pracowali dość długo?

Bo zrobią kolejny, na którym będą mogli lepiej zarobić. Zbadali rynek, wiedzą co ludzie kupują najczęściej, mogą drastycznie zmienić cały IS, więc "stracenie danych" było im na rękę. Teraz wystartują od nowa z nowym IS'em, oddadzą SM, za które zapewne większość nic nie kupi, bo zwiększą stawki :D

Dzięki. Fajnie, ale na głupiego wyszedłeś tutaj ty, bo nie tylko oni mieli problemy z maszyną. Nie zawinęli się z hajsem, bo robią betę a potem rework.

Kiedy dotrze do ciebie, że nikt nie odzyska PIENIĘDZY? Odzyska tylko SM, które team nic nie kosztują. Użyj tego swojego mózgu, bo niedobrze się robi od twojej głupoty.

Skoro dla ciebie PIENIĄDZE to to samo co SM, to tym bardziej jesteś kretynem

Opublikowano

Bo zrobią kolejny, na którym będą mogli lepiej zarobić. Zbadali rynek, wiedzą co ludzie kupują najczęściej, mogą drastycznie zmienić cały IS, więc "stracenie danych" było im na rękę. Teraz wystartują od nowa z nowym IS'em, oddadzą SM, za które zapewne większość nic nie kupi, bo zwiększą stawki :D

Kiedy dotrze do ciebie, że nikt nie odzyska PIENIĘDZY? Odzyska tylko SM, które team nic nie kosztują. Użyj tego swojego mózgu, bo niedobrze się robi od twojej głupoty.

Skoro dla ciebie PIENIĄDZE to to samo co SM, to tym bardziej jesteś kretynem

A kto tu napisał, że odzyskają pieniądze? Przecież to logiczne, że co najwyżej możemy liczyć na SMy na reworku. Nie wmawiaj mi słów których nie napisałem, bo doszukujesz się w moich postach czegokolwiek, żeby się przyczepić.

Od jutra będziesz mógł poćwiczyć czytanie ze zrozumieniem, polecam uważać na lekcjach.

No popatrz, jakiś ty przewidujący.

Przecież to jasne, że włamali się Francuzom do maszyny, sformatowali im dyski (na czym ucierpiało kilka innych serwerów, m.in. terios) a to wszystko tylko po to, żeby zarobić kilka tysięcy.

Opublikowano

Wiesz, paradoksalnie każdy tłumaczy się w inny sposób, bo każdy ma inne problemy. Zastanów się przez chwilkę: Po co mielibyśmy doprowadzać do upadku serwera i "zwinąć się z z hajsem", skoro faktycznie pieniądze z takich projektów zarabia się dopiero gdy serwer jest cały czas stabilny i cały czas stoi. Naprawdę myślisz, że przez te 3 dni zarobiliśmy krocie po którym mógłbym sobie kupić chociażby telewizor do domu? 

Nie każdy serwer jest bombą na starcie i nie każdy serwer ma rozbudowany ItemShop. My staraliśmy się uszczuplić go najbardziej jak się da, by właśnie nie czytać na sam koniec tego typu komentarzy. 

Możesz wierzyć albo nie, ale LEDWO zwróciły nam się pieniądze które zainwestowaliśmy - nie wspominając o zarobku którego rzecz jasna nie mieliśmy prawie w ogóle. 

Natomiast decyzje o reworku podjęliście WY, nie MY. 

Doskonale zdajemy sobie sprawę z tego, że ludziom brak wyrozumiałości w tych czasach - ale to wy na Team Speaku podczas rozmów chcieliście zgodnie aby serwer po 18 dniowych zamkniętych testach wrócił ponownie. 

Opublikowano

Wiecie co , tak to jest grać na serwie twórców Teriosa ( bądź części ekipy ) . Jest to samo co na Teriosie. Fajnie się grało dopóki nie dowiedziałem się kto stoi za serwerem, i dopóki nie padł. Naprawdę było przyjemnie. 

Po tym wszystkim - serwera nie polecam. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Wiecie co , tak to jest grać na serwie twórców Teriosa ( bądź części ekipy ) . Jest to samo co na Teriosie. Fajnie się grało dopóki nie dowiedziałem się kto stoi za serwerem, i dopóki nie padł. Naprawdę było przyjemnie. 

Po tym wszystkim - serwera nie polecam. 

Z tego co wiem to po prostu Lourt jest tutaj sponsorem.

Opublikowano

A kto tu napisał, że odzyskają pieniądze? Przecież to logiczne, że co najwyżej możemy liczyć na SMy na reworku. Nie wmawiaj mi słów których nie napisałem, bo doszukujesz się w moich postach czegokolwiek, żeby się przyczepić.

Od jutra będziesz mógł poćwiczyć czytanie ze zrozumieniem, polecam uważać na lekcjach.

No popatrz, jakiś ty przewidujący.

Przecież to jasne, że włamali się Francuzom do maszyny, sformatowali im dyski (na czym ucierpiało kilka innych serwerów, m.in. terios) a to wszystko tylko po to, żeby zarobić kilka tysięcy.

Tylko na takie ułomne pojazdy cie stać? Szkołę mam już dawno za sobą, szkolnictwo wyższe też. Ale po tym jak rozumujesz, to chyba ty jej jeszcze nie skończyłeś.

Tu masz dowód na to, że dla ciebie forsa i sm to jedno i to samo. Twierdzisz, że nie zawinęli się z hajsem ale:

- zarobili na swoim serwerze, po czym go zamkneli

- oddają SM, które dla nich są nic nie warte, mogą oddać nawet 11231241 SM i ich to nic nie kosztuje.

Ktoś tu ma problemy z logicznym myśleniem

Wiesz, paradoksalnie każdy tłumaczy się w inny sposób, bo każdy ma inne problemy. Zastanów się przez chwilkę: Po co mielibyśmy doprowadzać do upadku serwera i "zwinąć się z z hajsem", skoro faktycznie pieniądze z takich projektów zarabia się dopiero gdy serwer jest cały czas stabilny i cały czas stoi. Naprawdę myślisz, że przez te 3 dni zarobiliśmy krocie po którym mógłbym sobie kupić chociażby telewizor do domu? 

Nie każdy serwer jest bombą na starcie i nie każdy serwer ma rozbudowany ItemShop. My staraliśmy się uszczuplić go najbardziej jak się da, by właśnie nie czytać na sam koniec tego typu komentarzy. 

Możesz wierzyć albo nie, ale LEDWO zwróciły nam się pieniądze które zainwestowaliśmy - nie wspominając o zarobku którego rzecz jasna nie mieliśmy prawie w ogóle. 

Natomiast decyzje o reworku podjęliście WY, nie MY. 

Doskonale zdajemy sobie sprawę z tego, że ludziom brak wyrozumiałości w tych czasach - ale to wy na Team Speaku podczas rozmów chcieliście zgodnie aby serwer po 18 dniowych zamkniętych testach wrócił ponownie. 

Takie bajeczki to każdy pociska. Ja żadnemu teamowi nigdy nie wierzę jeśli chodzi o takie tłumaczenie, tu wyjątku nie robię. M.in. dlatego, że waszą wersję o utracie danych przewidziałem kilka dni temu.

Nie wiem czy opłacało wam się trzymać serwer dalej, bo w teamie na rzeczy znała się tylko jedna osoba, a roboty było od zasrania. Dodatkowo liczba graczy spadła drastycznie. Sprytny jesteś więc pewnie przeliczyłeś sobie, o ile spadną wasze zarobki i czy kalkuluje się to w stratę waszego czasu.

ps. powiedz, że wszystko robiliście dla graczy, to Cie wyśmieję. Sam stwierdziłeś, że to gracze namówili Cie do otworzenia nowego serwera. Gdyby nie oni, to portel schowałbyś do kieszeni i wrócił za miesiąc pod innym nickiem i z serwerem o nowej nazwie.

Opublikowano

Szkołę mam już dawno za sobą, szkolnictwo wyższe też. Ale po tym jak rozumujesz, to chyba ty jej jeszcze nie skończyłeś.

Szkoły wyższej nie skończyłem i nie skończę. Może przynajmniej nie będę pretensjonalnym pseudointelektualistą. Widzę, że nie nauczyli cię prowadzenia dyskusji bez wyzwisk.

Human :D?

Tu masz dowód na to, że dla ciebie forsa i sm to jedno i to samo. Twierdzisz, że nie zawinęli się z hajsem ale:

- zarobili na swoim serwerze, po czym go zamkneli

- oddają SM, które dla nich są nic nie warte, mogą oddać nawet 11231241 SM i ich to nic nie kosztuje.

Ktoś tu ma problemy z logicznym myśleniem

Czego ty oczekujesz? Że Castiel odda każdemu pieniądze? Przecież z każdej transakcji ma 30-50%, więc byłby na minusie. Takich dobrych Samarytan już nie ma.

Oddanie SM to coś, na co nie każdy się zdobywa. Niejednokrotnie na reworkach NIE BYŁY zwracane SMy. Przecież oddając SMy admin musi liczyć się z tym, że wiele osób ich przez to nie kupi.

Zresztą na TSie Castiel mówił, że mógłby oddać pieniądze osobom, które dokonały wpłaty max 2 dni temu. Jednak byłoby to nieuczciwe wobec reszty osób.

Ja przez zwrot "zawinięcie się z hajsem" rozumiem raczej coś w stylu:

-serwer startuje

-ludzie wydają hajs na IS

-wpływy powoli spadają

-admin ucieka z tonącego okrętu

tutaj wygląda to inaczej:

-serwer startuje

-ludzie wydają na IS

-jest sporo bugów, ale są one naprawiane

-z winy Francuzów ich praca (tj. eliminacja błędów z bety) idzie na marne

-serwer się może zwrócił, nie oszukujmy się - nie było wielkich zarobków

-gracze na TSie chcą serwera, więc Castiel decyduje się zrobić close betę, open betę i za około 20 dni rework

No więc to ich "zwinięcie się z hajsem" niczym się nie różni od dalszej egzystencji serwera. Wierz mi, że są w metinowym środowisku osoby, które zrobiłyby serwer pod nową nazwą, a o SMach gracze mogliby pomarzyć.

Sam jestem nieufny wobec administracji każdego serwera, na którym gram. Tutaj jak na razie nie mam zastrzeżeń. Jedyne co mi się nie podoba to zbytnie uleganie graczom, ale może to i dobrze.

Opublikowano

Szkoły wyższej nie skończyłem i nie skończę. Może przynajmniej nie będę pretensjonalnym pseudointelektualistą. Widzę, że nie nauczyli cię prowadzenia dyskusji bez wyzwisk.

Human :D?

Czego ty oczekujesz? Że Castiel odda każdemu pieniądze? Przecież z każdej transakcji ma 30-50%, więc byłby na minusie. Takich dobrych Samarytan już nie ma.

Oddanie SM to coś, na co nie każdy się zdobywa. Niejednokrotnie na reworkach NIE BYŁY zwracane SMy. Przecież oddając SMy admin musi liczyć się z tym, że wiele osób ich przez to nie kupi.

Zresztą na TSie Castiel mówił, że mógłby oddać pieniądze osobom, które dokonały wpłaty max 2 dni temu. Jednak byłoby to nieuczciwe wobec reszty osób.

Ja przez zwrot "zawinięcie się z hajsem" rozumiem raczej coś w stylu:

-serwer startuje

-ludzie wydają hajs na IS

-wpływy powoli spadają

-admin ucieka z tonącego okrętu

tutaj wygląda to inaczej:

-serwer startuje

-ludzie wydają na IS

-jest sporo bugów, ale są one naprawiane

-z winy Francuzów ich praca (tj. eliminacja błędów z bety) idzie na marne

-serwer się może zwrócił, nie oszukujmy się - nie było wielkich zarobków

-gracze na TSie chcą serwera, więc Castiel decyduje się zrobić close betę, open betę i za około 20 dni rework

No więc to ich "zwinięcie się z hajsem" niczym się nie różni od dalszej egzystencji serwera. Wierz mi, że są w metinowym środowisku osoby, które zrobiłyby serwer pod nową nazwą, a o SMach gracze mogliby pomarzyć.

Sam jestem nieufny wobec administracji każdego serwera, na którym gram. Tutaj jak na razie nie mam zastrzeżeń. Jedyne co mi się nie podoba to zbytnie uleganie graczom, ale może to i dobrze.Stary, co

Co za różnica jak wyglądał przebieg serwera? Skutkiem jest wyłączenie serwera i zmarnowanie przez ludzi czasu i pieniędzy. Myślisz, że kogoś interesuje, że jacyś Francuzi spieprzyli wszystko? Team wykazał się nieprofesjonalizmem, skoro popełnił błąd taki sam jak inny serwer. Jak Shiveria startowała, terios już umarł, jednak niczego ich to nie nauczyło. Trzeba umieć uczyć się na czyichś błędach.

Co do mojego wykształcenia- czego bym nie napisał o swoim wykształceniu, ktoś taki jak ty i tak będzie o mnie wiedział więcej, niż ja sam o sobie. Nie, nie jestem humanem, jestem wykształcony technicznie.

Niestety nie będziesz miał wyższego póki co, bo najpierw maturę trzeba napisać, ale do tego masz jeszcze kilka lat.

Odnośnie mojego charakteru- gdybym taki nie był, nie byłbym tym, kim jestem i nie miałbym tego co mam. To, że ktoś ma własne zdanie i potrafi to napisać, to nie jest zła cecha.

W ogóle może jakiś moderator zamknie ten temat, skoro serwer zgnił? Nie mam zamiaru już się kopać z takim koniem jak Ty i zarabiać warny za dyskusję, która nie jest tego warta.

Opublikowano

dnośnie mojego charakteru- gdybym taki nie był, nie byłbym tym, kim jestem i nie miałbym tego co mam. To, że ktoś ma własne zdanie i potrafi to napisać, to nie jest zła cecha.

Więc własne zdanie to dla ciebie nazywanie rozmówcy głupim już na starcie? Serwer za 20 dni startuje ponownie, to coś jak dłuższa przerwa techniczna, dopóki autor nie zraportuje nikt pewnie nie zamknie.

Opublikowano

Więc własne zdanie to dla ciebie nazywanie rozmówcy głupim już na starcie? Serwer za 20 dni startuje ponownie, to coś jak dłuższa przerwa techniczna, dopóki autor nie zraportuje nikt pewnie nie zamknie.

Nie piszę do każdego, że jest głupi. Możesz czuć się wyjątkowy. Jak zaglądałem niedawno na forum ś.p. Shiverii, to tam też wszystko wiedziałeś najlepiej. Wyglądasz typowo na chłopa, który siedzi na ts'ie, żeby w dupe wejść adminom. A teraz masz aż 20 dni, żeby wejść wyjątkowo głęboko i z wysokiego C wystartować na reworku. To tak w skrócie, dlaczego Ciebie traktuję "lepiej" od innych.

Opublikowano

Nie piszę do każdego, że jest głupi. Możesz czuć się wyjątkowy. Jak zaglądałem niedawno na forum ś.p. Shiverii, to tam też wszystko wiedziałeś najlepiej. Wyglądasz typowo na chłopa, który siedzi na ts'ie, żeby w dupe wejść adminom. A teraz masz aż 20 dni, żeby wejść wyjątkowo głęboko i z wysokiego C wystartować na reworku. To tak w skrócie, dlaczego Ciebie traktuję "lepiej" od innych.

Na forum shiverii coś tam pisałem, z tego co pamiętam sprzeciwiałem się zwiększeniu dropu broni 75. Mam wrażenie, że jesteś jednym z tych którzy nie potrafili zrobić DT i domagali się większego dropu.

Moje posty interpretuj sobie jak chcesz, chwalę serwer za to co mi się podoba, a krytykuję za to, co jest zjebane. Włażeniem w dupę bym tego nie nazwał, tuż po starcie często wypowiadałem się negatywnie.

Możesz darować sobie odpowiedź, nie chce mi się czytać kolejnego odwracania kota ogonem i wmawiania mi słów, których nie napisałem.

polecam serwer

Opublikowano

Na forum shiverii coś tam pisałem, z tego co pamiętam sprzeciwiałem się zwiększeniu dropu broni 75. Mam wrażenie, że jesteś jednym z tych którzy nie potrafili zrobić DT i domagali się większego dropu.

Moje posty interpretuj sobie jak chcesz, chwalę serwer za to co mi się podoba, a krytykuję za to, co jest zjebane. Włażeniem w dupę bym tego nie nazwał, tuż po starcie często wypowiadałem się negatywnie.

Możesz darować sobie odpowiedź, nie chce mi się czytać kolejnego odwracania kota ogonem i wmawiania mi słów, których nie napisałem.

polecam serwer

jak mozesz go do uja polecic jak on nie dziala co ty pier.dolisz?

Opublikowano

Kilka dni temu pobrałem serwer, a potem założyłem konto. Gdy zalogowałem się na stronie i zobaczyłem ten sam panel jak na Cradosie-Teriosie to serwer z miejsca usunąłem, bo maczał tu zapewne palce Nasz kochany Vincent aka Lourt aka Przemek aka największy z**b wszechświata mt2.

To mam już rozumieć, że serwer off po postach up?

nlUSIa9.png

Opublikowano

Kilka dni temu pobrałem serwer, a potem założyłem konto. Gdy zalogowałem się na stronie i zobaczyłem ten sam panel jak na Cradosie-Teriosie to serwer z miejsca usunąłem, bo maczał tu zapewne palce Nasz kochany Vincent aka Lourt aka Przemek aka największy z**b wszechświata mt2.

Czasami wystarczyć umiejętność czytania, żeby wiedzieć że Lourt jest sponsorem (tylko i wyłącznie sponsorem)

Opublikowano

Czasami wystarczyć umiejętność czytania, żeby wiedzieć że Lourt jest sponsorem (tylko i wyłącznie sponsorem)

Czyli wierzysz we wszystko co napisane i ci powiedzą? Pozdro xD

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Czyli wierzysz we wszystko co napisane i ci powiedzą? Pozdro xD

Nie trzeba wierzyć, skoro technikiem jest Sherer (Poczytaj Zapowiedź lub tutaj sam o tym wspominał, bo ktoś zwrócił uwagę na to).

Proponuję czytać stronę główną, dodatkowo od Przemka możesz się odpierdolić przyjacielu.

Opublikowano

Lourt jest tylko sponsorem.

Opublikowano

Administracjo, lepiej byłoby, gdybyście zaglądali na ts, forum, dawali znaki życia i informacje, co z serwerem :P

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Nie trzeba wierzyć, skoro technikiem jest Sherer (Poczytaj Zapowiedź lub tutaj sam o tym wspominał, bo ktoś zwrócił uwagę na to).

Proponuję czytać stronę główną, dodatkowo od Przemka możesz się odpierdolić przyjacielu.

Lourt zarzekał się, że nie ma nic wspólnego z teriosem a przeciez każdy wie jak było w rzeczywistości.

Jak można wywnioskować nie jest on wiarygodną osobą, dlatego nawet nie zdziwiłbym się gdyby był on kimś więcej niż tylko sponsorem.

Srij9JT.png

Opublikowano

Lourt zarzekał się, że nie ma nic wspólnego z teriosem a przeciez każdy wie jak było w rzeczywistości.

Jak można wywnioskować nie jest on wiarygodną osobą, dlatego nawet nie zdziwiłbym się gdyby był on kimś więcej niż tylko sponsorem.

Nie ma takiej opcji mając ofertę o Sponsoring wystawioną w dziale Pomoc z Serwerem. Zresztą jak tak bardzo chcesz poznać tą Administrację to ts-metin.pl można pogadać z nimi w każdej chwili (obecnie nie wiem, jak gdyż serwer przechodzi rework czy coś w tym stylu).

Opublikowano

Nie ma takiej opcji mając ofertę o Sponsoring wystawioną w dziale Pomoc z Serwerem. Zresztą jak tak bardzo chcesz poznać tą Administrację to ts-metin.pl można pogadać z nimi w każdej chwili (obecnie nie wiem, jak gdyż serwer przechodzi rework czy coś w tym stylu).

Ale co ma gadanie do roboty, mówić można jedno a robić drugie nie wierzymy Im i tyle :D

22695116389755711104.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...