Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erbia.pl [Dedyk] [Easy]

Erbia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@RazDwaTszy Polecam przeczytać pare stron wczesniej co sie dzieje z serwerem a nie nabijać bezsensownie posty 

Serwer dzisiaj będzie online :)

Bo ty tak mówisz ? Admin napisał że dzisiaj ruszy ale  to znaczy u niego że za tydzień ;) więc powodzenia w czekaniu szkoda zmarnowania moich cennych 20 h na tym serwerze ;(

Opublikowano

Bo ty tak mówisz ? Admin napisał że dzisiaj ruszy ale  to znaczy u niego że za tydzień ;) więc powodzenia w czekaniu szkoda zmarnowania moich cennych 20 h na tym serwerze ;(

Nie rozumiesz kur*a baranie jeb*ny,że to nie zależy od nich ?

Opublikowano

I po co się z trollem kłócicie?. Nawet gościu oryginalnego nicku nie potrafi wymyślić. Pewnie od Miszczaxpompy się znalazł :). Jakoś mi nie jest szkoda zmarnowanych twoich 20h przy grze :).

Pozostaje czekać i przestańcie spamić kiedy serwer wyruszy. Bo to nie jest od nich uzależnione! 

Opublikowano

Nie rozumiesz kur*a baranie jeb*ny,że to nie zależy od nich ?

A co mnie to obchodzi ? ja jestem panem świata i wiem, że ten serwer już nie wstanie na nogi . A pisanie głupot że dzisiaj ruszy jest dla mnie śmieszne i tak po za tym piszesz że nie zależy to od nich to po chu*j admin pisze, że dzisiaj ruszy gdzie tu sens ;D?

I po co się z trollem kłócicie?. Nawet gościu oryginalnego nicku nie potrafi wymyślić. Pewnie od Miszczaxpompy się znalazł :). Jakoś mi nie jest szkoda zmarnowanych twoich 20h przy grze :).

Pozostaje czekać i przestańcie spamić kiedy serwer wyruszy. Bo to nie jest od nich uzależnione! 

Tak uwielbiam miszcza isamu xD kur... zbanowali mnie na tym forum to trzeba było na szybciutko nick jakiś walnąć   Jak ja oglądam misztrza lub go lubię to  mój stary jest gejem  :)

Opublikowano

A co mnie to obchodzi ? ja jestem panem świata i wiem, że ten serwer już nie wstanie na nogi . A pisanie głupot że dzisiaj ruszy jest dla mnie śmieszne i tak po za tym piszesz że nie zależy to od nich to po chu*j admin pisze, że dzisiaj ruszy gdzie tu sens ;D?

Na temat pisana głupot to Ty idioto się lepiej nie wypowiadaj,w ogóle najlepiej jakbys juz wypierdalał z tego tematu bo nikt Cie tu nie chce i każdy jest zadowolony,że taki debil nie będzie już tutaj grał.

Opublikowano

Na temat pisana głupot to Ty idioto się lepiej nie wypowiadaj,w ogóle najlepiej jakbys juz wypierdalał z tego tematu bo nikt Cie tu nie chce i każdy jest zadowolony,że taki debil nie będzie już tutaj grał.

Liżesz dupkę adminom ? Ja po prostu  piszę prawdę  w przeciwieństwie do ciebie lizaczku <3

Opublikowano

Liżesz dupkę adminom ?  Piszę prawdę  w przeciwieństwie do ciebie lizaczku <3

No dobrze wypociłeś te pare literek,które każdy ma w dupie możesz spierdalać :)

Opublikowano

Zeby maszyne zmieniać tyle czasu to na żadnym serwerze tego nie było :D  Administracja serwera siedzi sobie na forum wlepia warny usuwa tematy i nic nie robią. Myślę że serwer się wyjebał :/

Opublikowano

A teraz cala prawda dla kidow metina JEST TO SERVER UZURPATORA REPSECTA I MALAMYSZA agares ,,upadl,, poniewaz nie przynosil juz takiego zysku jaki przynosi nowy server na start ludzie tutaj wjebali hajs i za pare dni ukaze sie nowy server tych debili

Ps jak te pvp o hajs respect smieciu?

ps 2 nie czekajcie bo server nie wstanie;]

Opublikowano

A teraz cala prawda dla kidow metina JEST TO SERVER UZURPATORA REPSECTA I MALAMYSZA agares ,,upadl,, poniewaz nie przynosil juz takiego zysku jaki przynosi nowy server na start ludzie tutaj wjebali hajs i za pare dni ukaze sie nowy server tych debili

Ps jak te pvp o hajs respect smieciu?

ps 2 nie czekajcie bo server nie wstanie;]

Przecież to odrazu widać że ich hajs,już nie samo to że tak mówią tylko że każdy członek ich gildii jedzie na full IS,a nie widze na innych serwerach jak każdy członek od nich na full IS gra,jakoś na innych serwerach '' sami '' go zdobywali ale tu ejst inaczej,a wątpie że każdy wylalł tyle hajsu na co sie dało  ;) Chyba wiesz o co mi chodzi,serwer może dobry,lecz tych gówien. Ale co poradzić,tylko widzow oszukują ;)

79160594027661829163.png

Opublikowano

Przecież to odrazu widać że ich hajs,już nie samo to że tak mówią tylko że każdy członek ich gildii jedzie na full IS,a nie widze na innych serwerach jak każdy członek od nich na full IS gra,jakoś na innych serwerach '' sami '' go zdobywali ale tu ejst inaczej,a wątpie że każdy wylalł tyle hajsu na co sie dało  ;) Chyba wiesz o co mi chodzi,serwer może dobry,lecz tych gówien. Ale co poradzić,tylko widzow oszukują ;)

Dokladnie a naiwna spolecznosc metina widzi ich jako mentorow haha;d w c***a robia tylko ludzi kappa

NOWA MASZYNA W DRODZE HAHAHAHAHA pozdrawiam biedna umyslowo czesc tego forum;]

Opublikowano

Macie jakieś dowody idioci oprócz tych Waszych chorych urojeń ?

Nie wiem jak Ci to wytlumaczyć,ale takie rzeczy po tylu latach na prywatnych sie powinno wiedzieć ;)

79160594027661829163.png

Opublikowano

Macie jakieś dowody idioci oprócz tych Waszych chorych urojeń ?

Na pewno są mądrzejsi niż ty :) Bo urojeniami żyjesz w tym temacie cały czas :) "Twoi" idole znowu zrobili ludzi w hu*** z następnym serwerem a ty dalej modlisz się do nich jak do bozi w kościele i próbujesz pokazać jaki pro kumpel jesteś :) i pewnie liczysz na coś extra za to , jak wielu na tym forum :D

Serwer padł i nie wstanie już :) Niestety , musicie się z tym pogodzić jak i z tym że Mikołaja nie ma ;):) Mądrzy i rozsądni dawno go olali ( zaraz po starcie ), naiwni płaczą w temacie bo ludzie piszą prawdę której oni nie potrafią zakodować :) :)

Czekamy na następne "projekty" tych pseudo - yt i techników. Będzie znowu kupa śmiechu. 

P.S - ciekawe co się stanie z bazami, i ile kont na innych serwerach oyebią :)

Nie życząc nikomu - pozmieniajcie hasła , żeby nie były idento z tym serwerem  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes: Bo mogą zbierać w ten sposób na następny projekt bo reflinków i filmów na YT nie wyrobią ;p    :O  :O

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Lepiej iść na jakiś stabilny serwer. Bo tak jak czytam opinie to szkoda się napalać na takie coś ;) lepiej wejść w coś co może się fajnie nie prezentuje ale miło może zaskoczyć z samej gry chociaż by się było czasem na nie. ;)

Opublikowano

Lepiej iść na jakiś stabilny serwer. Bo tak jak czytam opinie to szkoda się napalać na takie coś ;) lepiej wejść w coś co może się fajnie nie prezentuje ale miło może zaskoczyć z samej gry chociaż by się było czasem na nie. ;)

W tym problem że nic stabilnego prócz PL nie ma,nikt nie robi z pasji tylko dla $$ serwery,przez takich śmiesznych ''ytberów'' na serwerze gra przez miesiąc 2k osób a jak zmienią serwer to nagle zostaje 400 z czego wszyscy uciekają za nimi na inny serwer i cykl sie powtarza,ta forma reklamy zniszczyła prywatne serwery,ludzie juz nie grają na dobrych tylko na tych gdzie gra ich śmieszny ytber ;) Smutne ale prawdziwe,to wina ytberow że tak mamy na polskim rynku z prywatnymi serwerami

79160594027661829163.png

Opublikowano

W tym problem że nic stabilnego prócz PL nie ma,nikt nie robi z pasji tylko dla $$ serwery,przez takich śmiesznych ''ytberów'' na serwerze gra przez miesiąc 2k osób a jak zmienią serwer to nagle zostaje 400 z czego wszyscy uciekają za nimi na inny serwer i cykl sie powtarza,ta forma reklamy zniszczyła prywatne serwery,ludzie juz nie grają na dobrych tylko na tych gdzie gra ich śmieszny ytber ;) Smutne ale prawdziwe,to wina ytberow że tak mamy na polskim rynku z prywatnymi serwerami

Raczej tych bez mózgów którzy za nimi idą bo sami nie potrafią myśleć ;) Rejestracje robili 12h to server zobaczycie za tydzień :)

Jak tam sprawa z lykanem odbugowany?

/edit

Wiem zdaje sobie z tego sprawę to co się teraz dzieje to jest parodia :) I te czasu już nie wrócą gdzie były 3/4 servery i na każdym po 2k graczy a nie miliony serverow i 100osob na nich.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Raczej tych bez mózgów którzy za nimi idą bo sami nie potrafią myśleć ;) Rejestracje robili 12h to server zobaczycie za tydzień :)

Przypomnij sobie jak było kiedy nie było tych reklam od r3sgówien itd,kilka lat temu w tył. To były czasy,kiedy sie grało na dobrym i solidnym a nie na zareklamowanym gównie bo jakiś koleś z tego nagrał filmik ale i tak skonczy serie w połowie bo ktos inny zaplacil wiecej

/edit

Wiem zdaje sobie z tego sprawę to co się teraz dzieje to jest parodia :) I te czasu już nie wrócą gdzie były 3/4 servery i na każdym po 2k graczy a nie miliony serverow i 100osob na nich.

100 osób ? Zapłac dobrze to będzie 2k osób,nawet jeśli twój serwer to gowno :D Ciesz sie przez chwile bo zaraz skonczą serie i zareklamują kolejne gówno,bo taka jest prawda

79160594027661829163.png

Opublikowano

co do wypowiedzi wyżej my jakoś nie lecimy w c***a i potrafimy trzymać serwer już jest miesiąc od startu ok 1000 graczy ciągle poprawki i zmiany żeby wam się lepiej grało 0 bugów 1 z dropem broni 75lv od startu wszyscy zadowoleni. reklamę robimy gdzie się da i namawiamy youtuberów nie upadnie serwer szybko sm dropią w grze więc nie jest pod $$ ;) gra się przyjemnie a już niedługo kolejne niespodzianki wiem że to chamskie tak tu pisać ale zapraszam do mojej sygny i nie traćcie czasu na takie ścierwa co was w chu** robią. 

Opublikowano

co do wypowiedzi wyżej my jakoś nie lecimy w c***a i potrafimy trzymać serwer już jest miesiąc od startu ok 1000 graczy ciągle poprawki i zmiany żeby wam się lepiej grało 0 bugów 1 z dropem broni 75lv od startu wszyscy zadowoleni. reklamę robimy gdzie się da i namawiamy youtuberów nie upadnie serwer szybko sm dropią w grze więc nie jest pod $$ ;) gra się przyjemnie a już niedługo kolejne niespodzianki wiem że to chamskie tak tu pisać ale zapraszam do mojej sygny i nie traćcie czasu na takie ścierwa co was w chu** robią. 

Wiem że coś robicie,ale mówie o tym co dałem na czerwono,własnie takie reklamy u youtuberów popsuły rynek prywatnych serwerów,bo nie liczy sie serwer a reklama w tych czasach ;)

79160594027661829163.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...