Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erbia.pl [Dedyk] [Easy]

Erbia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

porażka z tymi atakami, widać że administracja serwera (czyli erbia.pl) nie potrafi sobie poradzić z atakami... nie te czasy.. (szkoda wam zainwestować w dobrą maszynę na dobrym hostingu który błyskawicznie reaguje na ataki) wielki minus.

Masz w ogóle pojęcie jak działa DDOS i jak można się przed nim uchronić?

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Masz w ogóle pojęcie jak działa DDOS i jak można się przed nim uchronić?

takie marne ddosy, to w 30 minut się na serwerowni odpierało :)

dla chcącego nic trudnego, wystarczy $$ i następnego ataku by nie było.

Opublikowano

takie marne ddosy, to w 30 minut się na serwerowni odpierało :)

dla chcącego nic trudnego, wystarczy $$ i następnego ataku by nie było.

albo $$ i jeszcze większe ddosy

Opublikowano

Ty masz w grze taki sam nick? Jeśli tak to dziś mi 2-3 razy sksułeś metina. Pozdro ;)

Tak mam taki sam nick. I nie, dzisiaj nie byłem na metinach i nie expiłem ;) 

Kappa.

Opublikowano

Dobra dziękuje Dostałem Telefon, że serwer dopiero wstanie na nogi jutro więc  nara i nie pozdrawiam <3 widać jak administracja zachłanna na $

Opublikowano

dlatego właśnie nie polecam OVH :)

Swoich klientów kieruję tylko do ATMAN'a 

I co to zmieni? Gdy się ktoś uprze to i tak dopnie swego :)

Dobra dziękuje Dostałem Telefon, że serwer dopiero wstanie na nogi jutro więc  nara i nie pozdrawiam <3 widać jak administracja zachłanna na $

Nie żartuj.

Opublikowano

Wstanie albo i nie wstanie :D Żeby się nie okazało że już padł całkiem :D - zupełnie by mnie to nie zdziwiło :D Wręcz powiedział bym "a nie mówiłem ??":P :) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

I co to zmieni? Gdy się ktoś uprze to i tak dopnie swego :)

Nie żartuj.

Nie żartuje mam numer do 1 z GM (kolega) i powiedział mi jak nie wierzysz to zadzwoń na nr:789281392

Opublikowano

Daj mi lekcje ksucia i noobingu mistrzu :)

Ksucia i nobing(a nawet jeśli,metin to jest gra w której głównie liczy się rywalizacja,to że jesteś cienki jak siki pająka i każdy cie składa jak cipe to już Twoja indywidualna sprawa, a nobingu to ty byś musiał mnie uczyć) Wystarczy sobie dobrze rozłożyć timery,masz metki i bosy w 3 miejscach,6(5channeli).

Średnio ubijam z 1/2 metki bossy solo co 10-15minut w dzień.

W nocy sobie wstałem o 4 to do 6 miałem nadropione ok. 90 krwistych ;)

To,że jesteś gównem i na 100% solo byś ani metka ani bossa nie złożył to my nie mamy co tutaj dyskutować :)

Jesteś,aż taki słaby,że z serwerem easy sobie nie radzisz płaczku to najlepiej usuń ten serwer i nigdy więcej nie graj w metina :)

Opublikowano

Jest duży problem ze stabilnością serwera, konkurencja nie daje za wygraną. Moglibyśmy włączyć serwer ale najprawdopodobniej co jakiś czas w wyniku lagów (ataków) crashowałoby serwer z czym się wiąże, że byłby cofki i znikałyby wam przedmioty, tego nie chcemy. Bardzo prosimy was o wyrozumiałość i cierpliwość, robimy co w naszej mocy, jednak część zależy od serwerowni z którą kontakt jest co najmniej trudny. Zostanie wam to zrekompensowane. Przepraszamy bardzo za utrudnienia.

Opublikowano

Ksucia i nobingu ? Wystarczy sobie dobrze rozłożyć timery,masz metki i bosy w 3 miejscach,6(5channeli).

Średnio ubijam z 1/2 metki bossy solo co 10-15minut w dzień.

W nocy sobie wstałem o 4 to do 6 miałem nadropione ok. 90 krwistych ;)

To,że jesteś gównem i na 100% solo byś ani metka ani bossa nie złożył to my nie mamy co tutaj dyskutować :)

Jesteś,aż taki słaby,że z serwerem easy sobie nie radzisz płaczku to najlepiej usuń ten serwer i nigdy więcej nie graj w metina :)

Dziekuje za słowa otuchy mistrzu :) Tak jak mówie. Serwer easy nie jest po to żeby wstawać o 4 żeby sobie nadropić :) A ksucie metinów to dla mnie nie zabawa i takim dupką jak Ty poprostu odpuszczam :) Udławcie się tymi pixelami :)

Opublikowano

NUMER DO GMA HAHAH NIE NO NIE WIERZE TO BYŁO MODNE 5 LAT TEMU :X

Dać Ci do mnie Nr ? Zadzwonisz i powiem Ci że będzie

To idź na ts do nich i się spytaj o mój nick i ci potwierdzą :)

Opublikowano

Jest duży problem ze stabilnością serwera, konkurencja nie daje za wygraną. Moglibyśmy włączyć serwer ale najprawdopodobniej co jakiś czas w wyniku lagów (ataków) crashowałoby serwer z czym się wiąże, że byłby cofki i znikałyby wam przedmioty, tego nie chcemy. Bardzo prosimy was o wyrozumiałość i cierpliwość, robimy co w naszej mocy, jednak część zależy od serwerowni z którą kontakt jest co najmniej trudny. Zostanie wam to zrekompensowane. Przepraszamy bardzo za utrudnienia.

Naprawicie w wolnej chwili olejek wygnania?

Opublikowano

Jeżeli tu Respect gra i te gówna z Inspiration to nawet na stronę nie wejdę. Ale tak z ciekawości ile osob online w godzinach szczytu jaki max lvl? 

200 max. 2k ludzi będzie.

Kappa.

Opublikowano

Na ostatnim ss było 1,8k a pare dni już mineło. Wiec pewnie dochodzi do 2k ;)

Nie po tym co się teraz odpierdala, jeśli tak dalej pójdzie to gracze zaczną uciekać, a teraz w piątek startują 2 serwery..

­

Opublikowano

Nie po tym co się teraz odpierdala, jeśli tak dalej pójdzie to gracze zaczną uciekać, a teraz w piątek startują 2 serwery..

­

Niestety już od startu towarzyszy nam pech z serwerownią. Teraz byliśmy zmuszeni kupić nową maszynę i wszystko zostanie tam przeniesione. Z naszej strony wszystko było ogarnięte, oni zawalili.

Już nie wspomnę o konkurencji, która zamiast pilnować swoich spraw, swoich graczy dobierają się do innych. I oni nie robią nam na złość tylko robią graczom na złość a całkiem możliwe, że to wspólni gracze :) Może nazwiemy to po prostu "Polska" tak zwana cebulandia :) Od zawsze tak było z serwerami i tak będzie. W tym wszystkim nas najbardziej boli, że z naszej strony zabezpieczenia itd były, aczkolwiek serwerownia...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...