Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erbia.pl [Dedyk] [Easy]

Erbia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musieli jakos uatrakcyjnic serię żeby lepiej sie ogladało i przyciagneło wiecej widowni na serwer,to normalka  :)

Mi się lepiej ogląda takiego Wallandera, który gra bez ISu i pokazuje, że można. A nie frajernie co z isem grać nie potrafi :P

UkINXJ3.jpg

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skoro wolisz serwery z mniejszym % na ulepszenie, a poświęcając mniej czasu na drop ulepek - przejdź na inny serwer, gdzie problem przyjacielu?

Pracujesz w biurze-dostajesz wypłatę, a resztę czyli: długopis, kartki, prąd, PC, miejsce w biurze kupujesz za swoje? Proszę Cię..

Generalnie gdyby określili sewera jako Easy nie byłoby problemu. Rozchodzi się o to że serwer niby spoko ALE ... Mapka 105 przystosowana do 200-300 ludzi na 1.5k + wybiera się przeważnie wieksze i na serwerach IZI ustawia się z reguły więcej respów niż 3 na mape ! Z racji spierdolonych respów cieżko zdobyć ulepszacze których trzeba sporo.

Opublikowano

Ludziom nie za bardzo sie podoba to z tego co często widze lub czytam :D

Uzurszmator i R3sgówno bez full IS nic nie mogą zrobić,najlepsze jest to że z full IS też są gównami tak wiec... xD

Teraz wydaję mi się, że kierujesz się zazdrością.. Przecież to ich praca i chcą jak najszybciej skończyć serwer aby móc zacząć na kolejnym, a IS im to ułatwia. To, że nie osiągają TOP1 PvP to rzecz normalna bo zazwyczaj robią tylko eq wojenne, ale jak widać dupka boli. Buziaki.

Mi się lepiej ogląda takiego Wallandera, który gra bez ISu i pokazuje, że można. A nie frajernie co z isem grać nie potrafi :P

Skoro nie potrafią jak osiągają maxymalne levele? :huh:

Opublikowano

Większość serii kończą przed osiągnięciem maksymalnego poziomu więc nie gadaj ... a osiągnięcie maksa to żaden wyczyn zrobić to i TOP1 EQ to wyczyn.

I takie serie przerywane w połowie strasznie źle się ogląda i nie polecam takich osób oglądać.

Co mnie w nich irytuje: przeklinanie, nadmierna ekscytacja ( to metin tu nie ma się czym ekscytować ) zwłaszcza nie interesują mnie rozmowy na TS w tle, dźwięki jak od gg i od fb też mnie irytują, przerywanie serii, nie osiągnięcie nic na serwerze, brak pokazywania pvp itd. mógłbym długo wymieniać. ( moje kryteria spełnia nie do końca ale w większości jedynie Wallander )

Opublikowano

Teraz wydaję mi się, że kierujesz się zazdrością.. Przecież to ich praca i chcą jak najszybciej skończyć serwer aby móc zacząć na kolejnym, a IS im to ułatwia. To, że nie osiągają TOP1 PvP to rzecz normalna bo zazwyczaj robią tylko eq wojenne, ale jak widać dupka boli. Buziaki.

Co to jest osiągnąć max lvl jak dostaje się 10000 sm od adminów ? A porównaj Wallandera on osiąga zawsze wszystko grając bez IS ? kurde da się ? można ? A r3spect i uzurpator czemu nie mogą ? muszą mieć szybki dopływ gotówki xD:) Wallander  nagrywa 2 tygodnie bez isa a powiedzmy taki R3spect 2 z isem i tak wallander mu dorównuje więc proszę cię ....  bronienie pseudo  YT jest żałosne

Opublikowano

Co to jest osiągnąć max lvl jak dostaje się 10000 sm od adminów ? A porównaj Wallandera on osiąga zawsze wszystko grając bez IS ? kurde da się ? można ? A r3spect i uzurpator czemu nie mogą ? muszą mieć szybki dopływ gotówki xD:) Wallander  nagrywa 2 tygodnie bez isa a powiedzmy taki R3spect 2 z isem i tak wallander mu dorównuje więc proszę cię ....  bronienie pseudo  YT jest żałosne

Wgl r3spect,malysz i uzurpator (z małej bo ich nie szanuje) oszukują swoich widzow,Agares to był ich serwer,gówniany zakład który nie mial dojsc do skutku 

79160594027661829163.png

Opublikowano

Większość serii kończą przed osiągnięciem maksymalnego poziomu więc nie gadaj ... a osiągnięcie maksa to żaden wyczyn zrobić to i TOP1 EQ to wyczyn.

I takie serie przerywane w połowie strasznie źle się ogląda i nie polecam takich osób oglądać.

Co mnie w nich irytuje: przeklinanie, nadmierna ekscytacja ( to metin tu nie ma się czym ekscytować ) zwłaszcza nie interesują mnie rozmowy na TS w tle, dźwięki jak od gg i od fb też mnie irytują, przerywanie serii, nie osiągnięcie nic na serwerze, brak pokazywania pvp itd. mógłbym długo wymieniać. ( moje kryteria spełnia nie do końca ale w większości jedynie Wallander )

Czyli że dajmy jak taki no name jak ja sobie ponagrywa ciekawe filmiki i otworzy swój serwer to tam zagrasz?

Opublikowano

off czy on? bo mi nie dziala

Off for ever :P

Wgl r3spect,malysz i uzurpator (z małej bo ich nie szanuje) oszukują swoich widzow,Agares to był ich serwer,gówniany zakład który nie mial dojsc do skutku 

No dokladnie zrobili syfowy serwer zarobili zamkneli :). A co do tego zakladu to byl tylko Fejm zeby sciagnac jak najwięcej luda na serwer itp :)

Opublikowano

Cytuje administrację:

Witajcie drodzy gracze!

W imieniu całej administracji chcielibyśmy was bardzo przeprosić za utrudnienia.

Wiemy, że wielu z was to denerwuje ale uwierzcie, że nas tym bardziej.

Serwer nie upadnie! Będzie stał! Będzie stabilny! Jeszcze zasmakujecie eventów i turniejów pvp!

Wina leży w serwerowni, z naszej strony wszystko jest i było dopracowane.

Sam start się przesunął z ich winy. Na dostarczenie maszyny mają 24h. Zamówiliśmy ją w takim czasie,

że na start z nadwyżką ich czasu miałobyć dostarczone! Jednak zajęło im to prawie 3 dni, a ich

wytłumaczenie przy naszych telefonach (których było setki) było "po prostu mają państwo pecha, bo akurat mamy jakies tam prace"

Chcięlibyśmy was prosić tylko o cierpliwość i wyrozumiałość! Wszystko wróci do normy!

Planujemy też ten czas wam zrekompensować eventami i ratami.

Wszystkim, który wierzą, którzy piszą miłe słowa i czekają z niecierpliwością chcięlibyśmy PODZIĘKOWAĆ! To właśnie dzięki wam motywacja jest jeszcze większa!

Miłego wieczoru!

Wasza Administracja

Maszynę dostali przed północą,odrazu zaczeli wgrywac pliki i zabezpieczenia także serwer po południu będzie na 100% a może wcześniej.

Opublikowano

@Erbia.pl Ten czas, w któym serwer będzie offline może trwać nawet 5 dni, ważne, żebyście oddali mi moją broń do expa, i zminili mape 105 na duużo duużo większą. Albo chociaż na końcu mapy dodajcie tp na następną, potem na końcu tamtej na następną, jak jest na pL'u ;)

Opublikowano

Ja mogę czekać tydzień, bylyby zrobić z tego serwera easy, serwer naprawdę easy. :) Powodzenia! :P

Opublikowano

@Erbia.pl Ten czas, w któym serwer będzie offline może trwać nawet 5 dni, ważne, żebyście oddali mi moją broń do expa, i zminili mape 105 na duużo duużo większą. Albo chociaż na końcu mapy dodajcie tp na następną, potem na końcu tamtej na następną, jak jest na pL'u ;)

jakich 5 dni? dzisiaj bedzie jeszcze działać wszystko, a zmiana mapy na większą nie jest wcale taka prosta,broni tez nie odzyskasz mi tez zniknelo cos i nie odzyskam

Opublikowano

jakich 5 dni? dzisiaj bedzie jeszcze działać wszystko, a zmiana mapy na większą nie jest wcale taka prosta,broni tez nie odzyskasz mi tez zniknelo cos i nie odzyskam

TO z łaski swojej czym mam expić? Straciłem przez ich głupotę, to niech oddają, proste. Czemu ja mam cierpieć za nich? Niby jest to broń wirtualna, no ale kurde, nie na darmo ją zdobyłem, żeby tracić.

Opublikowano

TO z łaski swojej czym mam expić? Straciłem przez ich głupotę, to niech oddają, proste. Czemu ja mam cierpieć za nich? Niby jest to broń wirtualna, no ale kurde, nie na darmo ją zdobyłem, żeby tracić.

§1.9 Administracja nie przywraca przedmiotów, które zniknęły w wyniku błedów gry czyt(cofka,itp).

Powodzenia w odzyskiwaniu. :P

Opublikowano

Jaką postać polecacie? :)

Jak na kazdym privie easy : Mental , Dagger :)

:ninja:  :ninja: If you do what you love , nothing can't stop you !  :ninja:  :ninja: 

Jesli robisz to co kochasz , nic nie moze cie powstrzymac !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...