Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erbia.pl [Dedyk] [Easy]

Erbia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Walka jak dzikie koguty o jednego metka zdecydowanie nie jest przyjemna... Zwłaszcza, że 4 metki na mapę i po 6 osób na każdym :) pozdro ;)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Walka jak dzikie koguty o jednego metka zdecydowanie nie jest przyjemna... Zwłaszcza, że 4 metki na mapę i po 6 osób na każdym :) pozdro ;)

To prawda, wczoraj na 105 nie można się było przecisnąć. A miało być easy jak je.... :D

2mzof5.jpg
Opublikowano

Serwer owszem jest easy, ale do 105 poziomu. Potem możecie czuć się jak na medium, a nawet jak na hard :)(: 

Nie wiem pod jakim względem widzisz tutaj harda. Tak btw grałeś kiedyś na hardzie?

Exp leci przyjemnie, nawet bez PD is. Jeżeli chodzi o ekwipunek okej jest ciężej, najgorzej z pamiętnikami oraz krwistymi kamieniami, ale skończcie siać farmazony, że to jest hard. Chcesz zrobić całe eq w jeden dzień i stać w m1? Bo mnie takie coś nie bawi. : )) Widywałam cięższe serwery od tego, które były niby easy. ;)

Serwer polecam mimo kilku problemów. Co najważniejsze nie jest nudny - zawsze jest coś do roboty. ;)

Opublikowano

To prawda, wczoraj na 105 nie można się było przecisnąć. A miało być easy jak je.... :D

Ale to, że jest dużo ludzi to wyklucza, że to serwer easy?

Są 3 respy metinów co 10 minut i tak jest łatwo :)

Opublikowano

Nie od dziś wiadomo, że można zwiększyć resp metinów xD Takie rzeczy stosowano juz kilka lat temu :P. Mozna rownież dodać mapkę z metinami i nie byłoby problemu :P

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngErbia

Długo bedziecie jeszcze spamować tym gównianym info o itemshopie? zamiast pospamować że dzisiaj OX czy coś to wolicie spamować że wiecej sm za taką sama cene...

btw ogarnijcie lykana bo ten syf więcej bije hitami niż skillami na chwile obecno

79160594027661829163.png

Opublikowano

Ten wilkolak jest dobry ? da rade nim expic ?

Bardzo przyjemnie się expi wilkołakiem ponieważ ma skill który daje 1k+ ataku lepszy niż czarowane. Tylko że broni lycana maja mniejszy atak. :)

Opublikowano

Caly serwer sie cieszył że OX o 21,20 minut przed tym pisałem że nie bedzie dzisiaj,nagle o 21 wbija admin,mówi ze OX jutro i zaraz przerwa XDDDD Nie polecam syfu,nic nie umieją ogarnac

79160594027661829163.png

Opublikowano

Chciałem wrócić na serwer wchodze na ox OOo ;( nie ma rozczarowanie jak zawsze nie potrafią dotrzymać terminu.

Idę idę ! bach broń znika na ninji :) nic się nie zmieniło a ten problem naprawiają od startu serwera i nadal nie mogą naprawić :( no tak to mało ważny błąd to tylko ninją expic się nie da, mała poprawka i wszystko bedzie ok!

Zajmujemy się teraz bardzo trudną sprawą! NAPRAWIAMY IS a żeby było widać że coś robimy, robimy spam na sewer przez 3 dni o tym że można już pakować w is SMS :)

Gorąco polecam! (żarcik) 

@Degistive zaraz tutaj skomentuje skrytykuję jaki jestem zły i mam mu dać czas i szanse :( no przykro mi ale mi nie zapłacili albo coś żebym wypisywał jaki ten serwer wspaniały cudowny i wgl! ADMINISTRACJA o niego tak się troszczy : )

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Chciałem wrócić na serwer wchodze na ox OOo ;( nie ma rozczarowanie jak zawsze nie potrafią dotrzymać terminu.

Idę idę ! bach broń znika na ninji :) nic się nie zmieniło a ten problem naprawiają od startu serwera i nadal nie mogą naprawić :( no tak to mało ważny błąd to tylko ninją expic się nie da, mała poprawka i wszystko bedzie ok!

Zajmujemy się teraz bardzo trudną sprawą! NAPRAWIAMY IS a żeby było widać że coś robimy, robimy spam na sewer przez 3 dni o tym że można już pakować w is SMS :)

Gorąco polecam! (żarcik) 

@Degistive zaraz tutaj skomentuje skrytykuję jaki jestem zły i mam mu dać czas i szanse :( no przykro mi ale mi nie zapłacili albo coś żebym wypisywał jaki ten serwer wspaniały cudowny i wgl! ADMINISTRACJA o niego tak się troszczy : )

Nie zapomnij dodać że dodali +25% wiecej SM żeby wiecej ludzi kupywalo,niby pisali że IS za drogi a IS wlasciwie był za darmo,dowód jak chcą hajs wycisnąć bo ten syf za niedługo padnie xD

@Degistive Czekamy na anty hejty

79160594027661829163.png

Opublikowano

Nie zapomnij dodać że dodali +25% wiecej SM żeby wiecej ludzi kupywalo,niby pisali że IS za drogi a IS wlasciwie był za darmo,dowód jak chcą hajs wycisnąć bo ten syf za niedługo padnie xD

@Degistive Czekamy na anty hejty

No tak przepraszam zapomniałem 25% więcej sm :P lece do is kupić SMS 25% więcej SM!!!!

Kolejny dowód że serwer padnie :) założę się że nawet nie mają wgranego ox'a i pytań, przypomniało im się i napisali o przerwie :)

55381514166733279449.gif

Opublikowano

No tak przepraszam zapomniałem 25% więcej sm :P lece do is kupić SMS 25% więcej SM!!!!

Kolejny dowód że serwer padnie :) założę się że nawet nie mają wgranego ox'a i pytań, przypomniało im się i napisali o przerwie :)

Rozumiem jakby jeszcze chociaż szczerzy byli co do graczy,ale to co robią ( nic ) to jest już parodia ;S

79160594027661829163.png

Opublikowano

Rozumiem jakby jeszcze chociaż szczerzy byli co do graczy,ale to co robią ( nic ) to jest już parodia ;S

Nie no coś robią :P masz promocje w is nie? xdddddd

Wmawiali mi że naprawią exp ninją i jego broń ha! Tydzień temu a bron nadal znika i expic sie nie da ;) 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Nie no coś robią :P masz promocje w is nie? xdddddd

Wmawiali mi że naprawią exp ninją i jego broń ha! Tydzień temu a bron nadal znika i expic sie nie da ;)

Co oni wgl robią przy tych restartach ? Bo szczerze gówno było i dalej jest

79160594027661829163.png

Opublikowano

Co oni wgl robią przy tych restartach ? Bo szczerze gówno było i dalej jest

Szybko zmieniaj treść moderator wszystko widzi!!!!!!! ;dd

Coś robią ale zabierają się za to co nie jest pilnie do zrobienia jak np tabela bonusów na co mi bonusy jak miecza mi nie widać?? :P niech naprawią eq/exp itp a potem niech zajmują się serwerem żeby był przyjemny dla oka. 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Szybko zmieniaj treść moderator wszystko widzi!!!!!!! ;dd

Coś robią ale zabierają się za to co nie jest pilnie do zrobienia jak np tabela bonusów na co mi bonusy jak miecza mi nie widać?? :P niech naprawią eq/exp itp a potem niech zajmują się serwerem żeby był przyjemny dla oka. 

Tutaj na 150/200k hp bije sie skillami po 5-10k xDDD Balans przez te 6.7 jest zayebisty z tego co widza

79160594027661829163.png

Opublikowano

Tutaj na 150/200k hp bije sie skillami po 5-10k xDDD Balans przez te 6.7 jest zayebisty z tego co widza

No dlatego podobny do pandory xddd pvp trwa pare godzin ;PPP 

55381514166733279449.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...