Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erbia.pl [Dedyk] [Easy]

Erbia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z łaski swojej to po jakiego uja dają raty?

Wiele osób domaga się, by było to zmienione, ale administracja ma na to wyebane, liczy się is.

Niestety ale IS tutaj to ejst porażka,jak zobaczyłem co daje ten IS to az nie moglem uwierzyc ze tak można zyebać IS...

79160594027661829163.png

Opublikowano

Niestety ale IS tutaj to ejst porażka,jak zobaczyłem co daje ten IS to az nie moglem uwierzyc ze tak można zyebać IS...

Nie musisz kupować nic z is jak nie chcesz. Mi idealnie odpowiada.

Kappa.

Opublikowano

Nie musisz kupować nic z is jak nie chcesz. Mi idealnie odpowiada.

Chodzi o to ze daje miazdzaca przewage,powinien troche pomoc ale to jest przesada...

79160594027661829163.png

Opublikowano

Do tego klasowe pety 10k hp i po 20 lub 25 odp i silny na klasy do tego 20 lud. To sa jakies jaja?

To jest zamiast 6/7 bonu, bo jak nie wiesz tutaj miały być klasowe. I takie pety się przydadzą do pvp, więc ja to jaknajbardziej popieram.

Kappa.

Opublikowano

To jest zamiast 6/7 bonu, bo jak nie wiesz tutaj miały być klasowe. I takie pety się przydadzą do pvp, więc ja to jaknajbardziej popieram.

Zamiast 6/7 bonu który jest u handlarki dali pety w is ... Logika ;d

Opublikowano

W 6/7 mialy byc KLASOWE BONUSY ale ich nie ma. Dlatego dodali pety klasowe.

Opublikowano

By jeszcze wiecej zarobic :) Juz chyba wolalbym klasowe 6-7

Opublikowano

SKUP się ;)

Opublikowano

Komuś też cos znikło :D Czy tylko mi ?

Mi nic.

Ile ludzi jest online ?

Warto zagrać ?

Około 1500 ponad.

Warto i to bardzo, serwer z prawdziwą atmosferą.

Kappa.

Opublikowano

ja się już przyzwyczaiłem że jak wywala channel to jestem +- 300kk w plecy po handlu

Opublikowano

ja się już przyzwyczaiłem że jak wywala channel to jestem +- 300kk w plecy po handlu

Przykładem sobie eq na dropka. Klikam akceptuj i coś scielo. Nic się nie dzieje. Logam pisze, że błąd po tym wracam i nie mam tego co w handlu miałem na moim i na drugim koncie. Lel

shmup_nasty_jarvan_grab_thumb.jpg

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

Mi, admin napisał, że musi z technikiem obgadać, nie mam jak expić, ani dropić, a raty są.

Opublikowano

Mi nic.

Około 1500 ponad.

Warto i to bardzo, serwer z prawdziwą atmosferą.

Tobie placa za polecanie czy co? Jeates jak Gall z virtu*lamt2 xD Usuneli 6.7 klasowe w grze i dodali pety klasowe DO IS,dlaczego nie mogli dac do dropa w grze?:D Zachowujesz sie jakby ci sm za to co piszesz XDD

79160594027661829163.png

Opublikowano

Tobie placa za polecanie czy co? Jeates jak Gall z virtu*lamt2 xD Usuneli 6.7 klasowe w grze i dodali pety klasowe DO IS,dlaczego nie mogli dac do dropa w grze? :D Zachowujesz sie jakby ci sm za to co piszesz XDD

Nie obchodzi mnie twoje zdanie na mój temat. 

Domyśl się. Była ankieta na temat serwera i 6/7 bonu. Większość ludzi była za tym aby nie dodawać bonów na klasowe i całkowicie je usunąć. Pety do expa i do pvp są ok i wystarczające. To jest lepsze odzwierciedlenie bonów na klasówy. Po za tym nie chces to nie wydawaj kasy co za problem? Narzekasz na coś czego i tak nie kupisz? To na c**j narzekać i się produkować? Nie ma sensu ;)

Kappa.

Opublikowano

Chamsko to że przyjechałem o 11:30 i za pół godziny przerwa techniczna co miała trwać 20 min, a trwała do 13:00. Od 13 grałem do 15:20 i później znowu ataki i czekam i zalogowalem się o 16;24 i piszą, że o 16;30 przerwą i będzie 50% kiedy akurat cały dzień chciałem pograć i akurat musze teraz zejść z metka

shmup_nasty_jarvan_grab_thumb.jpg

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

Chamsko to że przyjechałem o 11:30 i za pół godziny przerwa techniczna co miała trwać 20 min, a trwała do 13:00. Od 13 grałem do 15:20 i później znowu ataki i czekam i zalogowalem się o 16;24 i piszą, że o 16;30 przerwą i będzie 50% kiedy akurat cały dzień chciałem pograć i akurat musze teraz zejść z metka

No to czysty pech ;/ Raty są przez 6 godzin, może jeszcze zdążysz. 

Kappa.

Opublikowano

Nie obchodzi mnie twoje zdanie na mój temat. 

Domyśl się. Była ankieta na temat serwera i 6/7 bonu. Większość ludzi była za tym aby nie dodawać bonów na klasowe i całkowicie je usunąć. Pety do expa i do pvp są ok i wystarczające. To jest lepsze odzwierciedlenie bonów na klasówy. Po za tym nie chces to nie wydawaj kasy co za problem? Narzekasz na coś czego i tak nie kupisz? To na c**j narzekać i się produkować? Nie ma sensu ;)

Ale powiedz mi czemu nie dodali tych petów do dropu ? xdd

Opublikowano

Ale powiedz mi czemu nie dodali tych petów do dropu ? xdd

Widziałeś kiedyś na jakimś serwerze aby dropiły pety o.O? Bo ja nie ;)

Może dlatego że nie było to potrzebne. Pety to przecież dodatek i zawsze pojawiają się w is na każdym serwerze. 

Kappa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...