Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erbia.pl [Dedyk] [Easy]

Erbia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale powiedz mi czemu nie dodali tych petów do dropu ? xdd

Zawsze mozesz odkupic peta lub kupony sm od graczy.

Opublikowano

Widziałeś kiedyś na jakimś serwerze aby dropiły pety o.O? Bo ja nie ;)

Może dlatego że nie było to potrzebne. Pety to przecież dodatek i zawsze pojawiają się w is na każdym serwerze. 

Na każdym serwerze są w IS? Twoja lista serwerów ogranicza się do Erbii?

Opublikowano

Opłaca się zacząć tu grać? Co zachęca do gry, a co zniechęca?

I czemu forum nie działa? ;>

Forum pojawi się dzisiaj jeszcze. Takie info uzyskaliśmy od administracji serwera.

Co zachęca do gry?

Duża ilość graczy

Fajna atmosfera na serwerze

Dużo pomocnych graczy

Administracja która pracuje nad problemami, teraz są bardzo tym zajęci i dlatego nie odpisują graczom. 

Większe średnie i obrażenia umiejętności, ale żeby je wbić trzeba troszkę pobonować. Zależy od szczęścia, mi w 10 min wbiło śr 78.

100 sr 50 umki.

Dużo by wymieniać. 

Jedyne co zniechęca to ataki na serwer ale to nie jest ich wina. Pracują nad tym i są coraz bliżej poprawnego rozwiązania.

Na każdym serwerze są w IS? Twoja lista serwerów ogranicza się do Erbii?

Wybacz może nie na każdym serwerze. Ale na większości są pety ;)

Kappa.

Opublikowano

Forum pojawi się dzisiaj jeszcze. Takie info uzyskaliśmy od administracji serwera.

Co zachęca do gry?

Duża ilość graczy

Dużo pomocnych graczy

Administracja która pracuje nad problemami, teraz są bardzo tym zajęci i dlatego nie odpisują graczom. 

Większe średnie i obrażenia umiejętności, ale żeby je wbić trzeba troszkę pobonować. Zależy od szczęścia, mi w 10 min wbiło śr 78.

100 sr 50 umki.

Dużo by wymieniać. 

Jedyne co zniechęca to ataki na serwer ale to nie jest ich wina. Pracują nad tym i są coraz bliżej poprawnego rozwiązania.

Ech.. Jak mogę zgłosić się do programu partnerskiego "BROŃ SERWER-ZDOBYWAJ SM", mam dziś chwilę i chęć zarobku. ☺☺

Opłaca się zacząć tu grać? Co zachęca do gry, a co zniechęca?

I czemu forum nie działa? ;>

+ilość graczy

+dopracowanie serwera

-znikające itemy

-wyrzucanie serwera

-lagi

Opublikowano

Jakie maksymalne średnie wchodzą? Lepszy do pvp jest broń exp czy ta, która powinna być do pvp?;>

Czy może tylko bronie do expa się przerabia? 

Mało co się dowiedziałam z prezentacji. 

229401491222156497913.gif

Opublikowano

Jakie maksymalne średnie wchodzą? Lepszy do pvp jest broń exp czy ta, która powinna być do pvp?;>

Średnie max. 100.

Lepsza broń ta od PvP.

Przerabia się bronie exp(bronie 75>) i bronie PvP(65>).

Opublikowano

Ech.. Jak mogę zgłosić się do programu partnerskiego "BROŃ SERWER-ZDOBYWAJ SM", mam dziś chwilę i chęć zarobku. ☺☺

+ilość graczy

+dopracowanie serwera

-znikające itemy

-wyrzucanie serwera

-lagi

Nie miałem lagów na serwerze. Tylko trochę kiedy wbiły ataki.

Ale szybko zostały naprawione.

Nic mi nie znikneło z eq tak samo mojemu koledze z gry także nic nie zniknęło? Może coś się zbugowało, ciekawe. 

Nie wyrzuca mnie z serwera, chyba że jak loguje na 5 channel który jest wyłączony.

Może masz coś nie tak z internetem? :)

@Edit Nie dostaję niczego od administracji, więc skąd te podejrzenia.. Nie ma to jak hejt na kogoś kogo nie znasz ;)

Kappa.

Opublikowano

max śr 100

­

Opublikowano

Nie miałem lagów na serwerze. Tylko trochę kiedy wbiły ataki.

Ale szybko zostały naprawione.

Nic mi nie znikneło z eq tak samo mojemu koledze z gry także nic nie zniknęło? Może coś się zbugowało, ciekawe. 

Nie wyrzuca mnie z serwera, chyba że jak loguje na 5 channel który jest wyłączony.

Może masz coś nie tak z internetem? :)

@Edit Nie dostaję niczego od administracji, więc skąd te podejrzenia.. Nie ma to jak hejt na kogoś kogo nie znasz ;)

Hejt? Kolego chyba nie odróżniasz zwykłego sarkazmu między nawciskaniem najgorszych albo mamy inne spostrzeganie słowa hejt.

Znikanie itemów-patrz posty prędzej.

Wyrzucanie/lagi-podczas ataków.

Opublikowano

Co zachęca do gry?

Duża ilość graczy

Dużo pomocnych graczy

100 sr 50 umki.

Dużo by wymieniać. 

Tak u NPC jeśli mówimy o Easy :)

Opublikowano

Niestety znowu są dość silne ataki na serwer... Pracujemy nad tym... Będziemy informować co i jak!

Hejt? Kolego chyba nie odróżniasz zwykłego sarkazmu między nawciskaniem najgorszych albo mamy inne spostrzeganie słowa hejt.

Znikanie itemów-patrz posty prędzej.

Wyrzucanie/lagi-podczas ataków.

Rozumiem, zareagowałem tak, ponieważ sporo osób pisze o tym do mnie na pw. I czasami nie da się odróżnić. 

@Edit ;)

Kappa.

Opublikowano

^

"Niestety znowu są dość silne ataki na serwer... Pracujemy nad tym... Będziemy informować co i jak!"

@Degistive  naaaaah, byłeś pierwszy ;d

Opublikowano

Po tych komentarzach dotyczących ataków/lagów/znikających przedmiotów raczej zrezygnuję. Mam za słabe nerwy na to. 

Jeżeli sytuacja się unormuję to może zawitam.

Powodzenia! 

229401491222156497913.gif

Opublikowano

Też powoli mi się odechciewa. Przychodzę do domu miło spędzić te 6h, a tu w kółko przerwą techniczna lub ataki. I co musze robic ? Iść grać w csa ktorym gardze

shmup_nasty_jarvan_grab_thumb.jpg

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

Widziałeś kiedyś na jakimś serwerze aby dropiły pety o.O? Bo ja nie ;)

Może dlatego że nie było to potrzebne. Pety to przecież dodatek i zawsze pojawiają się w is na każdym serwerze.

Są,ale nie z takimi chorymi bonami

Jak nie ma 6.7 klasowych to niech dodadza do dropa pety ktore daja polowe tego co te z IS,czemu nie? Niech gracz bez IS chociaz da rade ubic kogos z full IS. Bo twoje myslenie - Nie chcesz IS to niekupuj,chcesz to kupuj. No ok tylko ze jak nie kupie to dostane wpierdol OD KAZDEGO kto go posiada i go nawet nie srasne ;)

79160594027661829163.png

Opublikowano

Niestety znowu są dość silne ataki na serwer... Pracujemy nad tym... Będziemy informować co i jak!

Rozumiem, zareagowałem tak, ponieważ sporo osób pisze o tym do mnie na pw. I czasami nie da się odróżnić. 

@Edit ;)

Ty masz w grze taki sam nick? Jeśli tak to dziś mi 2-3 razy sksułeś metina. Pozdro ;)

Opublikowano

porażka z tymi atakami, widać że administracja serwera (czyli erbia.pl) nie potrafi sobie poradzić z atakami... nie te czasy.. (szkoda wam zainwestować w dobrą maszynę na dobrym hostingu który błyskawicznie reaguje na ataki) wielki minus.

Opublikowano

Są,ale nie z takimi chorymi bonami

Jak nie ma 6.7 klasowych to niech dodadza do dropa pety ktore daja polowe tego co te z IS,czemu nie? Niech gracz bez IS chociaz da rade ubic kogos z full IS. Bo twoje myslenie - Nie chcesz IS to niekupuj,chcesz to kupuj. No ok tylko ze jak nie kupie to dostane wpierdol OD KAZDEGO kto go posiada i go nawet nie srasne ;)

Można powiedziec,że są dodane do dropu,bo kupony SM można kupować w grze,także nie płacz,a naucz sie grać.

Nie wydałem ani zł  na IS"a , a mam peta pod pvp i exp

Opublikowano

Można powiedziec,że są dodane do dropu,bo kupony SM można kupować w grze,także nie płacz,a naucz sie grać.

Nie wydałem ani zł  na IS"a , a mam peta pod pvp i exp

Daj mi lekcje ksucia i noobingu mistrzu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...