Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erbia.pl [Dedyk] [Easy]

Erbia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teksty na poziomie Malysza

No wiesz, sądząc po ostatniej wiadomości na PW od niego... Nie zdziwiłbym się gdyby to było nowe konto Erbii czyli własnie Małyszka :) Za to powinien już od strzału wylecieć , mimo że konto założone dzisiaj :) 

http://prntscr.com/86gyev

Erbia zaczyna przypominać... Nic. Strona znowu całkiem Off, na forum kasują i usuwają posty odnośnie tegoż Offa, Na FB ładują filmiki z serwa ;p 4 h na przygotowanie eventu... Nie mam pytań :D:D:D 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tu już od startu było wiadomo że server długo nie postoi. Server dłużej off niż on. 12h rejestracja,bodajże 3dni robili forum możecie to tłumaczyć że dopracowywali server ale sami na starcie widzieliście ile tych bugów było.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Fajna rekompensata. Wygląda jakby "serwer się kończy, ale nie chcemy upaść z niczym dlatego kupujcie SM żeby hajs się zgadzał żebyśmy nie byli na minusie"

shmup_nasty_jarvan_grab_thumb.jpg

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

2 dni temu temat przeglądalo o tej godzinie koło 200 / 300 osób xD Teraz 27 ;)

Skoro administracja ( małysz ) nie radzi sobie z atakami to co zrobisz.. w tych czasach serwer się w********a od ddosów, większej ściemy nie słyszałem.

Serwer dąży do upadku, po którym zapewne będzie rework jak z połową serwerów na mpc.

Nie polecam, pliki fajne, lecz administracja - dno.

­

Opublikowano

serwera nie polecam, co chwile przerwy techniczne, serwer typowo pod IS.

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Opublikowano

między kanałami tak.

Serwer full pod is nie polecam ;x

Gówno prawda że full pod is. Gram na nim od początku i 200 lvl siedzi. Jedyne co mam z IS to exp i nic innego.

Da się na ludzie grać bez is ale jak nie umiesz to nie pierdol mi tu takich farmazonów. Poczytaj inne posty niż hejty i zobacz że spokojnie da się grać bez is zanim coś napiszesz.

Bo co k***a nie potrafisz zdobyć yang na 6/7 bonus a w is są zmianki? HAHAHA. 

Zastanów się zanim coś napiszesz.

Kappa.

Opublikowano

caly czas wywala przy zmianie kanału,po czym 10 razy trzeba wbijać na postać bo wywala cie przy tym kilka razy,na mapie 105 na każdym respie stoi 5 kolesi na 1 metina przez całą noc,to jest easy?

79160594027661829163.png

Opublikowano

caly czas wywala przy zmianie kanału,po czym 10 razy trzeba wbijać na postać bo wywala cie przy tym kilka razy,na mapie 105 na każdym respie stoi 5 kolesi na 1 metina przez całą noc,to jest easy?

Nie odróżniasz serwera easy od ilości ludzi na serwerze? Buah.

Jest dużo osób dlatego tak jest. Ja nie mam problemów z ładowaniem kanałów.

Kappa.

Opublikowano

Nie odróżniasz serwera easy od ilości ludzi na serwerze? Buah.

Jest dużo osób dlatego tak jest. Ja nie mam problemów z ładowaniem kanałów.

Mam na mysli to że na 1 metka jest 5 graczy i admini nic z tym nie robią

79160594027661829163.png

Opublikowano

Btw. Sądze że bicie metinów od 1,5h,każdego metina w danym miejscu,biciu każdego metina w 5 osób doszedłem do wniosku że w tych czasach wbicie jednego itema na początku gry na +4 w 1,5h klepania metków na easy to normalka

79160594027661829163.png

Opublikowano

Zagram, mimo złych opini, jakby ktoś chciał to pisać pod nick "Karolinka". A swoje zdanie dodam za jakieś 2-3h, albo po wbiciu 100 poziomu, czy rzeczywiście taki "Easy" i pod IS :).

Opublikowano

Zagram, mimo złych opini, jakby ktoś chciał to pisać pod nick "Karolinka". A swoje zdanie dodam za jakieś 2-3h, albo po wbiciu 100 poziomu, czy rzeczywiście taki "Easy" i pod IS :).

Musisz zobaczyć te itemki z IS i wbić troche wyższy niż 100 lvl żeby zobaczyć czy pod IS,ale zapewniam Cie ze tak jest ;D

79160594027661829163.png

Opublikowano

Z tego co widzę to jedyny sensowny serwer jak na razie na rynku, aż dziw, że przez wakacje nie wyszło więcej szałowych serwerów, ale mam nadzieje ze sie na nim nie zawiode.

Opublikowano

596ff5efc6c8e_post-1403292-14400482347869_thumb.jpg

Jeblem xddddd

Do kiedy są raty, bo serwer nawet tej informacji nie umi podać.

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

Bonusy 1-5 mają już teraz tylko jedną wartość maksymalną.... Zmiana jest dużo łatwieszja. Za każde doładowanie na stałe dołożyliśmy 25% SM więcej, a jeśli ktoś już wcześniej doładował otrzymał zwrot tych 25% :)

Opublikowano

Bonusy 1-5 mają już teraz tylko jedną wartość maksymalną.... Zmiana jest dużo łatwieszja. Za każde doładowanie na stałe dołożyliśmy 25% SM więcej, a jeśli ktoś już wcześniej doładował otrzymał zwrot tych 25% :)

O której ox ?

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

Trochę to jest irytujące . W Grze 24/7 info i SM %  na pół ekranu na forum po przerwie przypomina admin też o promocji i wy mówicie że nie robicie serwera pod $ TYLKO xD?

FCK LOGIC

Opublikowano

Serwer owszem jest easy, ale do 105 poziomu. Potem możecie czuć się jak na medium, a nawet jak na hard :)(: 

szafanaciuchy_eune_91_3_nozg.png

Są brązy i głupie brązy, ale żeby do Hogwardu sie nie dostać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...