Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erbia.pl [Dedyk] [Easy]

Erbia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiejsze zmiany:
- poprawiono wchodzenie bonusów
- poprawiono drop biologa 105+
- dodano komunikat o zabiciu bossów na 160

bonusy dzisiaj w ogole nie wchodza

poprawiliscie drop biologa-misja zniknela

po cholere nastapny spam-

42342959474395707191_thumb.jpg

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

znoowuuu off czynny 4/24

Bo pewnie hamachi, na "maszynie" Małysza u niego w domu, i musi czasami wyłączyć sprzęt bo za dużo prądu ;p   :), albo mu się transfer na necie mobilnym skończył :) 

Ja bym jak prezkę tak wszystko wywalił do kosza z takim serwem :) Bo to śmiech , żal i płacz że takie syfy powstają, i jeszcze trzymają to na MPC.... 

Takie wielkie zabezpieczenia, a wh śmiga aż miło. Pod warunkiem że serwer działa :D :D

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Nie wierzę, że coś takiego można udostępnić ludziom do gry i w dodatku włączyć Itemshop próbując od ludzi wydrzeć pieniądze. Brak mi słów, nie mają wstydu....

Opublikowano

Przygotowujemy serwer do dzisiejszych eventów! Chwilowa przerwa!

HHASHAHAHAhahahahahah serwer nie działa, bo nie dają rady z atakami a wymyślają, że do eventu przygotowująhahahaha

shmup_nasty_jarvan_grab_thumb.jpg

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

Japierdole ludzie przestańcie już narzekać, tylko to potraficie robić. A jak tylko serwer jest on to od razu na niego wbijacie.. K***a panowie troche powagi w tym wszystkim.

Zróbcie własny serwer i zobaczymy czy nie będzie postępować podobnie. Jak mają przerwe to mają przerwe, koniec... Ich sprawa co oni tam robią.

1000 komenatrzy tego samego typu, aż się rzygać chcę. Po prostu nie grajcie i koniec, bezsensowne komentarze są tutaj nie potrzebne.

Kappa.

Opublikowano

Dungeony powinny być jednoosobowe nie chce mi sie szukać kogoś do pt. W końcu jest to serwer easy i nie potrzeba do ubicia więcej niż jednej osoby. 

Opublikowano

Dobra pobawiłem się i powiem że serwer był nawet spoko, ale już zaczeło mnie denerwować offanie go. Rozumiem ataki itp, ale kurde dlaczego inne serwery nie mają problemów że codziennie serwer off przynajmniej na pare godzin?;o. Nie wiem jak wygląda odpieranie ataków DDOS, ale najwyraźniej ten serwer sobie z tym totalnie nie radzi... Bonusowo sura BM jest tu ścierwem od 105 lv składa wszystkich a potem wystarczy full magia i surą pograłeś sobie :/. Praktycznie 0 zabawy z pvp miałem i tylko expiłem wbiłem 160 lv i konto oddałem. Osobą które nie lubią czekać na włączenie serwera nie polecam go bo codziennie są problemy z tym. Ale jeżeli lubisz raty typu Pandora i nie przeszkadza im czekanie na serwer to polecam :)

Opublikowano

Dungeony powinny być jednoosobowe nie chce mi sie szukać kogoś do pt. W końcu jest to serwer easy i nie potrzeba do ubicia więcej niż jednej osoby. 

zgodze jak na teasy to jest zbytnio hard. Moze jest inaczej ale z isem a bez pod isa wszystko kosiumy klasowe paty klasowe i jeszcze pare  rzeczy pewnie fryzury jeszcze klasowe dodadzą jesli juz ich nie ma

Opublikowano

Jakby nie mogli napisac ze cos zjebali,tylko wciskaja kit ;x

Strona... 

http://prntscr.com/86f5fj

Więc coś mi tu jedzie offem :) Bo nie wierzę iż ciągle takie jaja z powodu DDOSów, przecież nikt na powagę tego serwa by nie wziął ;) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Oni potrafia poprawiac isa i dodawac  itemy nowe zeby wydawac po to ten server jest nikt tego nie chce zrozumiec?

Od paru dni pokazuje sie tylko informacja na pół ekranu że mozna ładować w IS,co ja moge chcieć ? xD

79160594027661829163.png

Opublikowano

Jak będziecie zmieniać serwer z powodu ddosów to zawsze będą ddosy dopóki przynoszą efekty a żadnego serwera nie da się zabezpieczyć w 100%, nawet tego kto ddosuje niech powie który jest jego serwer i czy potrafi zabezpieczyć swój ;)

Opublikowano

Od paru dni pokazuje sie tylko informacja na pół ekranu że mozna ładować w IS,co ja moge chcieć ? xD

No wiesz, info będzie się pokazywało do momentu aż im się sakwy zapełnią :D DO tego czasu serw będzie działał jak hamachi - 4 / 24 :) Małysz pewnie zbiera na nowe narty na zimę :D

A z tego co widzę - Erbia się pokazała na MPC - i wyszła :D

P.S - armia Małysza weszła mi na pw... Popłaczę się zaraz, co najwyżej wyrwę jakiegoś bloka bo już mi nerwy przy tym dziecku puściły. Erbia - nie zakładajcie multikont na MPC, i nie nasyłajcie dzieci , bo to podchodzi pod wykorzystywanie nieletnich. Powinni to banować od razu :

http://prntscr.com/86gn1d

http://prntscr.com/86gob3

7812818616.png

Opublikowano

No wiesz, info będzie się pokazywało do momentu aż im się sakwy zapełnią :D DO tego czasu serw będzie działał jak hamachi - 4 / 24 :) Małysz pewnie zbiera na nowe narty na zimę :D

A z tego co widzę - Erbia się pokazała na MPC - i wyszła :D

P.S - armia Małysza weszła mi na pw... Popłaczę się zaraz, co najwyżej wyrwę jakiegoś bloka bo już mi nerwy przy tym dziecku puściły. Erbia - nie zakładajcie multikont na MPC, i nie nasyłajcie dzieci , bo to podchodzi pod wykorzystywanie nieletnich. Powinni to banować od razu :

http://prntscr.com/86gn1d

http://prntscr.com/86gob3

Teksty na poziomie Malysza

79160594027661829163.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...