Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erbia.pl [Dedyk] [Easy]

Erbia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwer wygląda spoko więc wbijam oraz polecam ;)

Serwer jest off więc nie wiem gdzie ty chcesz wbić ;) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest off więc nie wiem gdzie ty chcesz wbić ;)

Nie zauważyłem, skoro na stronie pisze że online to wiesz... -.-

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Jak tam serwer po popołudniu miał być on ? Kurde 17.00 godzina a dalej off xD coś ci Małysz godziny  się mieszają <3

wszsystko bedzie jak skonczą,a ty wydupiaj na ravie  <_<

Opublikowano

wszsystko bedzie jak skonczą,a ty wydupiaj na ravie  <_<

Ravie XDDDDD ja tam nie grałem nigdy :) Już mnie ludzie rozmieszacie myślicie że ja jestem z tej ekipy isamu xD to beka. jak znajdziesz moje ip w kontach założonych na ravii to będziesz bogiem

Opublikowano

Wiem że coś robicie,ale mówie o tym co dałem na czerwono,własnie takie reklamy u youtuberów popsuły rynek prywatnych serwerów,bo nie liczy sie serwer a reklama w tych czasach ;)

niestety taki rynek ale staramy się utrzymywać u nas youtuberów ;) 

Opublikowano

1500, będzie.

Bzdura, może daj jakiś dowód nim cokolwiek napiszesz o ilości online osób na serwerze?

Liczba graczy drastycznie spada, taka jest prawda.

­

Opublikowano

W tym problem że nic stabilnego prócz PL nie ma,nikt nie robi z pasji tylko dla $$ serwery,przez takich śmiesznych ''ytberów'' na serwerze gra przez miesiąc 2k osób a jak zmienią serwer to nagle zostaje 400 z czego wszyscy uciekają za nimi na inny serwer i cykl sie powtarza,ta forma reklamy zniszczyła prywatne serwery,ludzie juz nie grają na dobrych tylko na tych gdzie gra ich śmieszny ytber ;) Smutne ale prawdziwe,to wina ytberow że tak mamy na polskim rynku z prywatnymi serwerami

nigdy zadnego gp lp na yt nie obejrzalem, wbijam tylko i wylacznie po prezce. Wiec nie pisz wszyscy.
Opublikowano

Serwer jest już online! Zapraszamy do gry!

Raty wszystkiego 50% na 24 godziny!

Więcej info http://forum.erbia.pl/index.php?/topic/179-serwer-ju%C5%BC-jest-online/

No jebłem. Serwer Easy raty jak na hardach. 10 % dajcie bo 50 to burżuazja. Znam pewnego mediuma na którym gra się przyjemniej niż na tym waszym "serwerze".

A co mi tam będe hamski. sss - polecam serwer ogarniety dopracowany :)

Opublikowano

No jebłem. Serwer Easy raty jak na hardach. 10 % dajcie bo 50 to burżuazja. Znam pewnego mediuma na którym gra się przyjemniej niż na tym waszym "serwerze".

A co mi tam będe hamski. Invoria.pl - polecam serwer ogarniety dopracowany :)

Oba serwery nie są jakieś dobre,ale wole już tą Erbie a nie 10 odsłone Invorii : P

btw. Nie wiem skąd macie maszyne ale jest gorsza od tej co była :D

79160594027661829163.png

Opublikowano

Oba serwery nie są jakieś dobre,ale wole już tą Erbie a nie 10 odsłone Invorii : P

btw. Nie wiem skąd macie maszyne ale jest gorsza od tej co była :D

Ja tam wole dopasowane do siebie sety przyzwoite raty ( Jak na medium ) Ogarnietą administracje i przyjemną gre ; )

Chyba 3 odsłona ( moge się mylić ) - miejmy nadzieje że ostatnia ;p ale wg. mnie najlepsza ;)

Opublikowano

Serwer mi się podoba ale jest zbyt dużo graczy a mapy zbyt małe, bossów i metinów zbyt mało.

Jest godzina obecnie prawie 24 a bossy na każdym ch są pilnowane przez minimum 2-3 osoby zdarza się że jest nawet ponad 5 osób.

Ogólnie lubię rywalizację w metinie ale jak widzę tak jak dzisiaj o godzinie 23 na mapie 105 bossa biliśmy w jakieś 10 osób to przesada. Zdrowa rywalizacja czyli na moje jakieś 2-3 osoby jest fajna ale nie 10 osób na jednego bossa nawet by się rzucało. Niech administracja coś z tym zrobi. 

Opublikowano

Dodacie PO i możliwość przyzywania bossów/metinów właśnie za PO? Bo to nie ma najmniejszego sensu... Misji na 105 lvl w godzinach popołudniowych się zrobić nie da, nie mówiąc o dropnięciu czegokolwiek. Zrobicie coś w końcu? Btw. Znowu padł?

Opublikowano

Myślę że ilość takich postów na " forum " serwera  mówi samo za siebie :)

3680814399675821380266.png

A tutaj oryginał z forum ;p 

http://prntscr.com/86c0e4

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Ja po tych atakach też szukam innego :D Wywala co 20min. Ustawie na 1 metku bonowanie na drugim sklep i w koło macieju ustawiać wszystko.

shmup_nasty_jarvan_grab_thumb.jpg

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

Myślę że ilość takich postów na " forum " serwera  mówi samo za siebie :)

3680814399675821380266.png

A tutaj oryginał z forum ;p 

http://prntscr.com/86c0e4

Noname w team i czego ty się spodziewałeś?? Nie chcą podać prawdziwych nick-ów bo wgl by graczy nie było.

Padnie do końca wakacji :(

12038566_974765759232972_778992918771970

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...