Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erbia.pl [Dedyk] [Easy]

Erbia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to jest beka, bo internetowo to kazdy moze wszystko. dawaj na solo k***o

Szkoda slow na Ciebie xDD I taki ktos jest wlascicielem servera.. Idz sie zabij koes 

TPnGSbs.jpg

Easy peasy  :yay: 

Opublikowano

to jest beka, bo internetowo to kazdy moze wszystko. dawaj na solo

Teraz to już nie wiem czy trollujesz czy jesteś takim idiotą 

Opublikowano

Zastanawiam się kiedy ludzie się obudzą, i zdadzą sprawę jak są robieni w ciu*a :) Jak na waszym miejscu pilnował bym kont i danych do innych serwerów, bo coś mi się wydaje że bazy są / bądź będą w obiegu w najbliższym czasie :) :) A co do składu serwera - ślepi zaczną płakać :) 

Nigdy nie polecałem, i nie polecam dalej. Serwer to kpina z graczy. Ale niestety są naiwni :D Serwer jak był , tak jest zrypany, nic nie poprawione. Zresztą tu jest wszystko :

Witam.
Powiem krótko zwięźle i na temat.
Rezygnuje z funkcji administratora forum bo wstyd się podpisywać aktualnie pod serwerem swoim nickiem. Od początku starałem się pomagać graczom, odpowiadać na każde ich pytania i zapewnić że wszystko będzie dobrze, technik pracuje itp itd. Aczkolwiek dziś postanowiłem tego zaprzestać. Technik serwera (sensual) ma totalnie wyjebane na serwer z 1,5k graczy zrobiło się 200 max i to tylko dlatego ze ludzie chcą wymienić eq. Nie polecam wysyłać już jakichkolwiek hajsow w is ponieważ serwer jest opłacony na 2 miesiące a potem na 99% padnie.
BonaFide starał się również aczkolwiek na technika i właściciela Sensuala nie da się wpłynąć wiec jego nie winić Proszę w razie czego o to.
Na serwerze rozdano trochę sm, troszkę zabawy było ale się skończyło. Pozdrawiam do zobaczenia na innych serwerach i TS oczywiście speak4u.pl
Posiadam więcej informacji które możliwe ze jutro opublikuje aczkolwiek nad tym się jeszcze zastanawiam.
Dobranoc.

Pozdrawiam Kiken.

P
S nie będę patrzył jak się robi ludzi w konia

Edit2 forum erbii zostało zamknięte ze względu na to ze stracili całkowity dostęp do forum przez co nie mogli skasować informacji które dodałem ale spokojnie z mpc się nas nie pozbędziecie

Więc jedyne w czym się pomyliłem - że pobrałem klienta. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...