Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erbia.pl [Dedyk] [Easy]

Erbia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra idźmy tokiem myślenia, co do piaskow, dropią one TYLKO z tych mobów co są prawie na samym końcu mapy 105 . Następny problem, żeby spot znaleśc...

Opublikowano

Skoro tak przedstawiasz sprawę to żaden serwer nie jest dla Ciebie ponieważ wszystko chciał byś aby było perf w sklepie. Nie rób jaj widać, że na tym karku nic nie masz skoro nie potrafisz nic zrobić i ogarnąć na tak prostym serwerze jeśli chodzi o początek do 105 lvla.

Mam eq 105  + 3 po 3 dniach xD Super jak up to ma być EASY czyli bez wiekszego wkładu czasu zrobić eq do pvp i się bawić. A nie przez 2 tygodnie śleczeć nad eq i expem.

Opublikowano

Dobre. xD Serio się uśmiałem. Znajdź mi spota o godz. 15:00 wolnego. :) Serwer easy oznacza, że nie siedząć 12h dziennie jesteś w stanie osiągnąć wszystko. Tutaj się nie da. A tak poza tym, raz siedziałem 2 h w atlantydzie i sobie dropiłem. 50 małży i 10 broch to Twoim zdaniem dużo po 2 godzinach? 25 małży na 1 item. W 2 godziny mam 2 itemy na +0. Kurde, na łatwiejszych mediumach mi przyszło grać. :P

Jest takie coś jak rękawica złodzieja oraz bonusy w itemach na drop/yang. 

Bywały trudniejsze serwery easy niż ten. Wy to chyba wszyscy graliście na 4Fun'ach.. 

Opublikowano

Dobre. xD Serio się uśmiałem. Znajdź mi spota o godz. 15:00 wolnego. :) Serwer easy oznacza, że nie siedząć 12h dziennie jesteś w stanie osiągnąć wszystko. Tutaj się nie da. A tak poza tym, raz siedziałem 2 h w atlantydzie i sobie dropiłem. 50 małży i 10 broch to Twoim zdaniem dużo po 2 godzinach? 25 małży na 1 item. W 2 godziny mam 2 itemy na +0. Kurde, na łatwiejszych mediumach mi przyszło grać. :P

Weź mnie chłopie nie rozśmieszaj ja na 75 sobie lajtowo w 2h wydropiłem na całe eq 105 i tak ciężko? Czego się spodziewasz, że na serwerze gdzie jest ponad 1k osób wszystko będzie wolne? To jest metin szukasz wolnego miejsca albo walczysz aby takowe mieć proste... Nie wiem na jakim lvlu byłeś skoro przez 2h droplesz 10 broch ponieważ w to Ci nigdy nie uwierzę

Opublikowano

Dropiłem "Z" tym. :) I takie mam efekty. :P A poza tym, w międzyczasie wpadło mi z 5-6 dzieci ksujących spota, wyzywających rodziców itp. Ja nie narzekam, że serwer jest zły, bo mi się podoba bardzo. Jedyną rzeczą na którą narzekam jest niewyważenie poziomu trudności ulep/kasy/czasu potrzebnego na zdobycie ulepek i kasy.

Opublikowano

Bywały trudniejsze serwery easy niż ten. Wy to chyba wszyscy graliście na 4Fun'ach.. 

No pl prawie jak 4 fun. Zrozum to że tu chodzi o to że w tagu na Prezce jak byk jest napisane EASY wchodzisz grasz a tu medium ;x

Opublikowano

Weź mnie chłopie nie rozśmieszaj ja na 75 sobie lajtowo w 2h wydropiłem na całe eq 105 i tak ciężko? Czego się spodziewasz, że na serwerze gdzie jest ponad 1k osób wszystko będzie wolne? To jest metin szukasz wolnego miejsca albo walczysz aby takowe mieć proste... Nie wiem na jakim lvlu byłeś skoro przez 2h droplesz 10 broch ponieważ w to Ci nigdy nie uwierzę

No tak, ale z ulepkami 105+ to jest już naprawdę przegięcie. Skończmy temat broch, bo to najlżejsza sprawa. Albo niech dodadzą alternatywę, czy coś, albo całkiem zmienią mapę, bo to kiepsko sie zapowiada, jak już są takie problemy ;)

Opublikowano

Mam eq 105  + 3 po 3 dniach xD Super jak up to ma być EASY czyli bez wiekszego wkładu czasu zrobić eq do pvp i się bawić. A nie przez 2 tygodnie śleczeć nad eq i expem.

Nie zapomnij dodać że przed Tobą jeszcze 1 albo 2 sety ale przez  3/4 dni zrobiłeś tylko pierwszą forme i to na +3 NA SERWERZE EASY :D

79160594027661829163.png

Opublikowano

No tak, ale z ulepkami 105+ to jest już naprawdę przegięcie. Skończmy temat broch, bo to najlżejsza sprawa. Albo niech dodadzą alternatywę, czy coś, albo całkiem zmienią mapę, bo to kiepsko sie zapowiada, jak już są takie problemy ;)

Zgadzam się z tym.

Opublikowano

Dropiłem na 78 lvlu. Innym problemem jest to, że 95% graczy nie gra tzw. "nocek". Ja gram w Metina 1-3h dziennie i to zazwyczaj w porze, kiedy graczy jest od cholery. 6 ch tutaj to i tak za mało na połowę mapek 100+, gdyż one są za małe. Dobrze powiedziałeś, powyżej 1k graczy nie będzie nic wolne. Okej, spoko. Tylko zauważ, że 75% graczy z ponad 1k ma 105 lvl bo a) nie ma gdzie expić, B) nie dają rady expić, c) dzieci Ci ksują wszystko.

Opublikowano

Nie pierredol juz o tych brochach i gównianym av2,my tu gadamy o mapie 105 gdzie przez kilka dni nawet full eq na 105 na +9 nikt nie porobił bo taki jest problem z ulepami a admini mówią ze jest dobrze,easy...

79160594027661829163.png

Opublikowano

Dropiłem na 78 lvlu. Innym problemem jest to, że 95% graczy nie gra tzw. "nocek". Ja gram w Metina 1-3h dziennie i to zazwyczaj w porze, kiedy graczy jest od cholery. 6 ch tutaj to i tak za mało na połowę mapek 100+, gdyż one są za małe. Dobrze powiedziałeś, powyżej 1k graczy nie będzie nic wolne. Okej, spoko. Tylko zauważ, że 75% graczy z ponad 1k ma 105 lvl bo a) nie ma gdzie expić, B) nie dają rady expić, c) dzieci Ci ksują wszystko.

Dziwne ponieważ ja w godzinach szczytu potrafię sobie na tym serwerze znaleźć dobre miejsce do dropu lub do expa. Wystarczy trochę chęci i mózgu.

Up. Jak chcesz już przeklinać to rób to chociaż bez błędów, bo aż w oczy razi. Mogę się mylić ale to chyba nie z Tobą prowadziłem dyskusje odnośnie dropu w av2 więc po co wchodzisz w temat jeśli nie masz nic sensownego do powiedzenia.

Opublikowano

Dziwne ponieważ ja w godzinach szczytu potrafię sobie na tym serwerze znaleźć dobre miejsce do dropu lub do expa. Wystarczy trochę chęci i mózgu.

Up. Jak chcesz już przeklinać to rób to chociaż bez błędów, bo aż w oczy razi. Mogę się mylić ale to chyba nie z Tobą prowadziłem dyskusje odnośnie dropu w av2 więc po co wchodzisz w temat jeśli nie masz nic sensownego do powiedzenia.

Cóż, widać ja nie posiadam "mózgu" żeby kłócić się i wbijać każdemu na spota, gdyż innej opcji nie widzę, żeby znaleźć wolny spot. Czasem mi się uda znaleźć, expię 3-4 minut, ktoś przychodzi, zabija mnie, wyzywa, ksuje. Po expieniu. Niestety EQ do PvP jeszcze nie posiadam i w takim momencie jestem bez szans, a wybijanie 2-3 grupek na tej mapce przy takim expie, jest bez sensu.

Opublikowano

Piszą o mapie 105 i dropie na nim a ty zaczynasz gadac jak to fajnie sie zarabia na broszurach i innym syfie w av2 B)

Czekam na wypowiedź @1361622928-U485574.pngErbia co do ogarniecia ulepków bo juz ludzie na 105 zaczynają uciekać bo nie mogą wbić nawet eq na +5 ;)

79160594027661829163.png

Opublikowano

Cóż, widać ja nie posiadam "mózgu" żeby kłócić się i wbijać każdemu na spota, gdyż innej opcji nie widzę, żeby znaleźć wolny spot. Czasem mi się uda znaleźć, expię 3-4 minut, ktoś przychodzi, zabija mnie, wyzywa, ksuje. Po expieniu. Niestety EQ do PvP jeszcze nie posiadam i w takim momencie jestem bez szans, a wybijanie 2-3 grupek na tej mapce przy takim expie, jest bez sensu.

To jest metin co poradzisz taka już ta gra jest.

Opublikowano

Eq do pvp nikt jeszcze nie posiada,no chyba że max +4/5 na 105 lvl bo przecież to jest easy i tak powinno być po kilku dniach gry :D 

Serwer padł na zawsze??????

Wyjazd z tego tematu i nie siej fermentu,jakiś problem mają a ty glupoty wypisujesz :D

79160594027661829163.png

Opublikowano

To jest metin co poradzisz taka już ta gra jest.

Wybacz, ale ta gra była świetna, kiedy gracze byli kulturalni wiedziali jak grać. Kilka serwerów takich było, chociażby stary PL.

Eq do pvp nikt jeszcze nie posiada,no chyba że max +4/5 na 105 lvl bo przecież to jest easy i tak powinno być po kilku dniach gry :D

Wyjazd z tego tematu i nie siej fermentu,jakiś problem mają a ty glupoty wypisujesz :D

Cóż, ale nawet do EQ +4/5 jest wystarczające żeby zabić kogoś w EQ do expa. :)

Opublikowano

Ja ze swojej strony dodam że expiąc cały czas (bez jakiegos specjalnego dropienia czego-kolwiek specjalnie) dobijam 195lvl i nadal moje eq jest na poziomie 105 ...

Coś nie tak ? To jest ''easy'' i ponoć drop jest dopasowany do expa XDD

79160594027661829163.png

Opublikowano

To jest jakaś parodia ...

Wbijam na serwer od razu po włączeniu bije sobie metina na mapie 105 na początku sam a po chwili 4 osoby mi wbijają i ksuja wszystko ...

Na każdym ch tak samo.

Metinów jest zbyt mało tak samo bossów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...