Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erbia.pl [Dedyk] [Easy]

Erbia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziwne, że ja teraz (A jest prawie 15:00) ubiłam już 3 respy metinów sama. :v Zależy od szczęścia. :)

A co do expa wbiłam 140 w 2 dni, bez pd i bocenia 24/7 + jeszcze chodziłam na smoka/bossy żeby zrobić eq.

Tak ja widze ja sami bijecie w 3-4 jednego metka poźniej bicie  innych bo pixel leży a tak bardzo mi potrzebny ;x

Dziwne że ja żadnego metka od 2 dni samemu nie ubiłem a próbowałem multum razy :) Gdy ja próbowałem dropnąc kwarce bo potrzeba ich już na +1 eq 105 to lecą jak krew z nosa a trzeba ich mnóstwo...

Tak więc nie mów mi że coś od szczescia zalezy bo też moge latać i ksuć wszystko co się rusza ale nie na tym ZABAWA polega ;)

Opublikowano

Tak ja widze ja sami bijecie w 3-4 jednego metka poźniej bicie  innych bo pixel leży a tak bardzo mi potrzebny ;x

Dziwne że ja żadnego metka od 2 dni samemu nie ubiłem a próbowałem multum razy :) Gdy ja próbowałem dropnąc kwarce bo potrzeba ich już na +1 eq 105 to lecą jak krew z nosa a trzeba ich mnóstwo...

Tak więc nie mów mi że coś od szczescia zalezy bo też moge latać i ksuć wszystko co się rusza ale nie na tym ZABAWA polega ;)

Akurat pudło. Jestem osobą, która nie ksuje - nie bawi mnie to.

Potrafię co chwilę zerkać na spoty z metinami czy są wolne i sobie go zająć. Metina bije w jakieś 2-3 minuty więc nawet nikt nie zdąży mi go sksuć. 

Polecam przestać płakać i spiąć cztery litery. Bo żaleniem na forum niczego nie osiągniesz, bez odbioru. 

@1361622928-U485574.pngErbia

Czy te żółte kwiatki lecą już? Bo wczoraj po aktualizacji wgl nie leciały.. 

Opublikowano

No właśnie, mogli by dodać drop tych krwistych do mobów, bo ubicie solo metka, to cud .

Tak wszyscy piszą o serwerze /? a teraz był lag i zostanie połaczony ... wie ktos o co chodzi D:

Opublikowano

Dodacie wiecej sztuk skałek do dropu niż 1 z 1 metina? Trzeba ich multum a to jest 1 czy 2 set,nie zapowiada sie że to easy...powinni dodac ten syf do dropu z mobów jak pisze koleś wyżej.

79160594027661829163.png

Opublikowano

dziali ci serwer?

Nie.

No właśnie, tak samo jak latanie na smoka. Żeby mieć przepustkę, trzeba zbić metki na mapie 105 lv. Szansa na drop przepustki dla ciebie to jakieś 20%, ze smoka leci po 1 ulepku, a na +5 albo +6 trzeba 2, nie licząc tego, że Ci spali.

A odpowiedź administracji na to będzie taka " ja w ciągu godziny zbiłem xx metków", tak jak zapytałem o tego questa na szarfe, miała być na start, jest ją ciężko zrobić, bo cieżko a on do mnie, że "w godzine tego questa zrobiłem" No kurde, ludzie. Nie zamierzam wstawać o 3/4 rano, żeby zbić jakiegoś głupiego metka. Jest to w ogóle nie przemyślane ..

Opublikowano

Nie.

No właśnie, tak samo jak latanie na smoka. Żeby mieć przepustkę, trzeba zbić metki na mapie 105 lv. Szansa na drop przepustki dla ciebie to jakieś 20%, ze smoka leci po 1 ulepku, a na +5 albo +6 trzeba 2, nie licząc tego, że Ci spali.

A odpowiedź administracji na to będzie taka " ja w ciągu godziny zbiłem xx metków", tak jak zapytałem o tego questa na szarfe, miała być na start, jest ją ciężko zrobić, bo cieżko a on do mnie, że "w godzine tego questa zrobiłem" No kurde, ludzie. Nie zamierzam wstawać o 3/4 rano, żeby zbić jakiegoś głupiego metka. Jest to w ogóle nie przemyślane ..

To też mówie że to easy nie jest podchodzi mi to pod medium.

Potrafię co chwilę zerkać na spoty z metinami czy są wolne i sobie go zająć. Metina bije w jakieś 2-3 minuty więc nawet nikt nie zdąży mi go sksuć. 

Polecam przestać płakać i spiąć cztery litery. Bo żaleniem na forum niczego nie osiągniesz, bez odbioru. 

Nie wiem na czym ma polegać zajmowanie metinów ;f Jak akurat ktoś się zaloguje to sksuje tak czy inaczej. Ludzi jest na tyle dużo że naprawde ciężko ubić cokolwiek solo. 2x tyle respów metinów i bossów + zmiejszenie czasu respu do 2-5 min i może zacznie to przypominać EASY :)

Opublikowano

Nie wiem na czym ma polegać zajmowanie metinów ;f Jak akurat ktoś się zaloguje to sksuje tak czy inaczej. Ludzi jest na tyle dużo że naprawde ciężko ubić cokolwiek solo. 2x tyle respów metinów i bossów + zmiejszenie czasu respu do 2-5 min i może zacznie to przypominać EASY :)

Nic nie zrobią bo administracja potrafiła zbić 30 metków w godzine xDD

79160594027661829163.png

Opublikowano

Chodziło o zajmowanie spota, ale whatever. 

Co do krwistych skał się zgodzę. Mimo, iż mam tą 1 sztukę na 10 minut to i tak jest za mało patrząc na to ile ich potrzeba.. a jak wiadomo nie robi się tylko jednego setu do pvp ale minimum 3 wojenne, o klasowych już nie wspomnę.

Byłabym za tym, aby wprowadzić drop skał z mobów lub zwiększyć ich drop z metinów czy też bossów. 

Opublikowano

Nic nie zrobią bo administracja potrafiła zbić 30 metków w godzine xDD

po co gdybać o czymś to już nie będzie miało miejsca ponieważ serwer został zamknięty 10 min temu i już raczej nie będzie on.

Opublikowano

Ta, spawnować sobie samemu. Mówiłem im, żeby dodali drop krętych do atlantydy, albo po prostu przepustki leciały na mapie 105 z mobów. Mogli by ten serwer zrobić na easy eq, ale ciężej z expem do tego bardziej pod pvp, bo tutaj jest fajne pvp, nie ma co narzekać. Ale oni nie, bo wiedzą lepiej.

Chodziło o zajmowanie spota, ale whatever. 

Co do krwistych skał się zgodzę. Mimo, iż mam tą 1 sztukę na 10 minut to i tak jest za mało patrząc na to ile ich potrzeba.. a jak wiadomo nie robi się tylko jednego setu do pvp ale minimum 3 wojenne, o klasowych już nie wspomnę.

Byłabym za tym, aby wprowadzić drop skał z mobów lub zwiększyć ich drop z metinów czy też bossów. 

Dolicz jeszcze, kręte klucze, bo na +5/6/7/8/9 trzeba ulepki ze smoka ;) .
Opublikowano

Bije metka mniej niż półtorej minuty i zawsze zdąży ktoś podlecieć i sksuć a czasami nawet 2-3 osoby więc nie wiem jakim cudem ty bijesz metka 2-3 minuty i nikt Ci nie sksuje jak respy z metinami są pilnowane na każdym ch nawet przez 2-3 osoby ...

Opublikowano

Czy zrobicie w końcu ten serwer bardziej easy? Zauważyliście, że 1.5k graczy na kilka metków/bossów na jednej mapce to śmiech na sali? Dodajcie chociaż PO i możliwość przywołania metków/bossów za PO. Coś to przynajmniej by odciążyło te "tycie" mapki. Dwa: Dajcie drop ulepów na 105 te co lecą z bossów, tylko, żeby leciało po 1 , a z bossa np. po 3. I tak ciężko te bossy znaleźć w godzinach popołudniowych. Tak samo 6/7 bon. Gram tu od 1 dnia, 1kkk wydałem na szkaty (truta ani jedna nie poleciała) a ten 6/7 to większy śmiech na sali. Bardziej się opłaca marnować kasę na szkaty niż go dodawać do EQ. Jakby był nieskończony jak zwykłe, to mógłby być nawet droższy, ale 1 dodanie za 250kk? I zrób tu set do expa, ze 2-3 do PvP. Serwer easy? Chyba medium/hard.

Opublikowano

Ide do red lasu gdzie na każdym ch czeka 15 osób na resp metinów = pobite ... Bardziej WAŻNA jest częśc z eq; )

Mały edit. ide bije metki w lesie ok. Ale broszki i małze to sie dropną same?...

Boże chłopie ja stanąłem na 75 lvlu dropiłem w av2 hajs małże i broszki. Wybonowałem perfy wbiłem ja na 105 lv i expiłem do 105 to taki problem? Ja nie widzę żadnego. Aby było jeszcze śmieszniej robisz tp na av2 tworzysz nową postać 55 lv wp lub body aby szybko zabijać te mobki rekawica złodzieja i jeszcze lepszy drop a taką postać zrobić to nawet 30 minut Ci nie zajmie....

Opublikowano

Ta, spawnować sobie samemu. Mówiłem im, żeby dodali drop krętych do atlantydy, albo po prostu przepustki leciały na mapie 105 z mobów. Mogli by ten serwer zrobić na easy eq, ale ciężej z expem do tego bardziej pod pvp, bo tutaj jest fajne pvp, nie ma co narzekać. Ale oni nie, bo wiedzą lepiej.

Dolicz jeszcze, kręte klucze, bo na +5/6/7/8/9 trzeba ulepki ze smoka ;) .

Nie pierdol że jeszcze ulepy ze smoka na to eq,gdzie oni tu widzą easy? Easy to chyba jest w wbiciu 90 lvla bo potem juz masz mediuma jak chuy...

79160594027661829163.png

Opublikowano

Boże chłopie ja stanąłem na 75 lvlu dropiłem w av2 hajs małże i broszki. Wybonowałem perfy wbiłem ja na 105 lv i expiłem do 105 to taki problem? Ja nie widzę żadnego. Aby było jeszcze śmieszniej robisz tp na av2 tworzysz nową postać 55 lv wp lub body aby szybko zabijać te mobki rekawica złodzieja i jeszcze lepszy drop a taką postać zrobić to nawet 30 minut Ci nie zajmie....

To jest ponoć serwer EASY robienie dropków na IZI? xdd Powinienem mieć pełne eq broszek i małz z samego expienia na zinach od 85 do 105 a nie starczyło mi nawet na set eq. Gdzie expiłem PD + REKAWICA i zabrakło mi ulepek?

Opublikowano

Czy zrobicie w końcu ten serwer bardziej easy? Zauważyliście, że 1.5k graczy na kilka metków/bossów na jednej mapce to śmiech na sali? Dodajcie chociaż PO i możliwość przywołania metków/bossów za PO. Coś to przynajmniej by odciążyło te "tycie" mapki. Dwa: Dajcie drop ulepów na 105 te co lecą z bossów, tylko, żeby leciało po 1 , a z bossa np. po 3. I tak ciężko te bossy znaleźć w godzinach popołudniowych. Tak samo 6/7 bon. Gram tu od 1 dnia, 1kkk wydałem na szkaty (truta ani jedna nie poleciała) a ten 6/7 to większy śmiech na sali. Bardziej się opłaca marnować kasę na szkaty niż go dodawać do EQ. Jakby był nieskończony jak zwykłe, to mógłby być nawet droższy, ale 1 dodanie za 250kk? I zrób tu set do expa, ze 2-3 do PvP. Serwer easy? Chyba medium/hard.

Widzę chłopie nic nie myślisz... Robisz sobie dropka na av2 siedzisz tam z 2/3h i masz Minimum 100 broszek 200+ małży to mało? Selasz to i stać Cię na spokojne zrobienie 6/7.

Opublikowano

Widzę chłopie nic nie myślisz... Robisz sobie dropka na av2 siedzisz tam z 2/3h i masz Minimum 100 broszek 200+ małży to mało? Selasz to i stać Cię na spokojne zrobienie 6/7.

1 broszka 10kk, gdzie praktycznie jej nikt nie kupuje. 1 piasek kwarcowy =50kk, a krwisty kamień 150kk. Policz sobie ile CI wyjdzie i ile byś musiał dropić ;)

Opublikowano

To jest ponoć serwer EASY robienie dropków na IZI? xdd Powinienem mieć pełne eq broszek i małz z samego expienia na zinach od 85 do 105 a nie starczyło mi nawet na set eq. Gdzie expiłem PD + REKAWICA i zabrakło mi ulepek?

Skoro tak przedstawiasz sprawę to żaden serwer nie jest dla Ciebie ponieważ wszystko chciał byś aby było perf w sklepie. Nie rób jaj widać, że na tym karku nic nie masz skoro nie potrafisz nic zrobić i ogarnąć na tak prostym serwerze jeśli chodzi o początek do 105 lvla.

Up. Dzisiaj sprzedałem z 40 po 25/30kk więc nie mów, że nikt nie kupuje. Z nieba bym sobie takich cyferek nie wziął. Owszem widziałem na sklepach po 10kk ale to schodzi tak szybko, że szok. A gdy zabranie w sklepach to co? Kupujemy od ludzi, którzy wysyłają oferty sprzedaży na wołaju a że cena większa to inna sprawa co poradzić.

Opublikowano

Dobre. xD Serio się uśmiałem. Znajdź mi spota o godz. 15:00 wolnego. :) Serwer easy oznacza, że nie siedząć 12h dziennie jesteś w stanie osiągnąć wszystko. Tutaj się nie da. A tak poza tym, raz siedziałem 2 h w atlantydzie i sobie dropiłem. 50 małży i 10 broch to Twoim zdaniem dużo po 2 godzinach? 25 małży na 1 item. W 2 godziny mam 2 itemy na +0. Kurde, na łatwiejszych mediumach mi przyszło grać. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...