Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] Czy Palisz Papierosy I Czy Twoi Opiekunowie Ci Na To Pozwalaja

Tak jak w temacie  

499 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy palisz papierosy i czy twoi opiekunowie ci na to pozwalaja

• Tak
      94
    • Nie
      368
    • Jeszcze nie
      25
    • Juz prawie
      12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 341
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Raz na jakiś czas.

W hujowe dni jak najbardziej.

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

Ja właściwie nie pale, lecz niekiedy bardzo rzadko z kolegami zapalimy. Ale nie zamierzam się w to wciągać.

Opublikowano

Raz na jakiś czas.

W hujowe dni jak najbardziej.

Me too ;>

Palę bardzo rzadko, paczka papierosów na dwa miesiące. ;)

misiekg.png

created by duds.

Daj Minusa

Opublikowano

Palenie papierosow u mlodziezy to proba przyszpanowania przed kolegami... "patrz jaki ze mnie kox"..

Mi wystarczy ze moi rodzice pala, ja tego ch*jstwa nie wezme do ust ;]

sygna1o.jpg

Opublikowano

szkoda czasu na nałogi :] napić się okazyjnie i to tak aby się nie upić (reputację można sobie lekko zrąbać w jedną noc) a palenie to sama trucizna... zęby psuje, oddech, portfel, zdrowie :> w dodatku niezbyt seksi to wygląda ^^ (sam nie lubię papierosów nie wiem czemu ale nie potrafię czerpać przyjemności z palenia) co do narkotyków nie mam zdania... dla mnie za mocno uzależniają :x ale nie wiem jak to jest jarać trawkę :]

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

Ja palić nie paliłem i nie będę :) (mam 14 lat ^^) Wolę sobie te 10 zł zamiast na papieroski wydać na coś innego, lub odłożyć na przyszłość, z czasem uzbiera się jakaś sumka :)

1280314365-U1.png

Opublikowano

Ja osobiscie nie pale i nie mam zamiaru palic papierosow, chociaz juz niejednokrotnie bylam do tego namawiana. xD Na szczescie wszystko wskazuje na to, iz mam silna wole i mnie to nie chwyci. Poza tym uwazam, ze palenie papierosow staje sie coraz mniej modne, i powoli przestaje byc sposobem na przyszpanowanie. Przynajmniej w moim odczuciu... :)

Najbardziej denerwuje mnie, jak osoby palace, stale biadola, ze nie maja pieniedzy na nic, i jakie to one nie sa biedne. Guzik prawda!!! <_< Na papierosy 10-12 zl zawsze znajda. Coz nalog nalogiem, ale nie wkur.... tym innych osob. Milego dnia, i bez papierosa hehe :D !!!

Opublikowano

Ja tez mowiłem że nigdy nie zapale bo to ZŁO aż do czasu imprez. Nie palę nałogowo tylko na imprezach jak jestem na %%

Opublikowano

Nie palę i nie piję . Min . dlatego , nie mam kumpli , bo przeprowadziłem się ( naszczęście już się wyprowadzam :D ) gdzieś ^ ^ , tutaj jest patologia , nie ma wyjścia na dwór , bez kilku fajków i %% . To jest chore . to moje zdanie :F

Opublikowano

Czasami popalam LMy niebieskie lub superlajty

Kobietaa, wiek siedemnaście lat. Urodzona we Wrocławiu.

Na Avaterze i Sygnaturze jestem ja. Wszelkie zażalenia proszę kierować na PW.

d.jpeg

Dziesięć w skali Bouforta dla mnie to spacer.

Opublikowano

Paliłem w 6 klasie dla szpanu, ale więcej nie zamierzam...

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...