Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] Czy Palisz Papierosy I Czy Twoi Opiekunowie Ci Na To Pozwalaja

Tak jak w temacie  

499 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy palisz papierosy i czy twoi opiekunowie ci na to pozwalaja

• Tak
      94
    • Nie
      368
    • Jeszcze nie
      25
    • Juz prawie
      12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 341
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość black_shadow
Opublikowano

Palę. Nie pozwalają mi na to ale nie zawsze mnie pilnują... Nie chodzą za mną krok w krok..

@Do wszystkich próbujących rzucić....

Najlepszym sposobem jest znalezienie dziewczyny na której wam zależy :) ( Taka co nie pali)

Opublikowano

ja popalalem w wieku 7 - 12 , bylo to takie dziecinne palenie , kiedys na mojej ulicy byla "melina" i dlatego :D Teraz nie pale i nie zamierzam zaczynac, a gdybym palil to rodzice nic by do tego nie mieli.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

raz spróbowałem i mi się odechciało

nie wiem jak można takie g**** palić <_<

Headshot TV

Gram w Crysisa 2, CS 1.6, Fifę 11, GTA SA:MP, CoD BO-Zombie, Soldata 1.5, Combat Arms i czasami w War Rocka

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników, to osoby z zaburzeniami psychicznymi

modhv.jpg <= Haha pro obrazek ^^

||today real FPS skill: ~79,24%

Pomogłem ? kliknij na + !

1248991649.gif

Dziękuje :)

Opublikowano

Nie palę i nie zamierzam palić. Dym od fajek mnie dobija...

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Zgadzam się z I am Perfection, ma 100% rację :) Przez palenie traci się bardzo dużo pieniędzy oraz zdrowia...

Opublikowano

Pale 4 lata.... od roku legalnie przy starszych ... probuje rzucic, bo szkoda kasy na to :/

Opublikowano

Nie palę i nie mam zamiaru.

Jak byłem w szkole to tam była taka paczka (wiecie pare razy nie zdali) i na każdej przerwie jedną paczkę wypalą.

To jest dopiero nałóg.

Opublikowano

Ja palę, ale okazjonalnie.

Zacząłem w piątej klasie podstawówki i to tylko po to, by zaimponować dziewczynie... Nie wiem co mnie wtedy w głowę walnęło, nazwała mnie ona bowiem skurwielem a nie twardzielem, bo takim trzeba być by to palić... szczenięce lata, początkowo nie rozumiałem jej przesłania. Lecz przyszło z wiekiem. Z tą dziewczyną chodzę jednak do dziś, planuję oświadczyny, więc paleniu co nie co zawdzięczam, to ono nas zbliżyło... Obiecałem sobie jednak, że w jej obecności nie zapalę nigdy. Szluga biorę do ust okazjonalnie, na jakiejś imprezce albo gdy naprawdę puszczą mi nerwy. Mam jednak zapasy miętowych orbitek, więc petów nie potrzebuję :P

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Nie palę i nie zamierzam palić :)

Raz czy dwa zapaliłem ,ale ;

Wg. mi to nie smakuje .

Mój stan zdrowotny mi na to nie pozwala

Tak jak UP ;) A mój kolega palił rok i teraz ma 19lat i wzrost 1m 43cm ...

Opublikowano

Nie palę, nie zamierzam palić, nie pozwolą mi i nie ma im tego za złe. Moja mama pali, ale sam zapach dymu mnie zniechęca.

Opublikowano

Ja paliłem , ale szybko rzuciłem xD na szczęście nie dałem się wciągnąć , ale ogólnie rzecz mówiąc u mnie w szkole palenie jest bardzo popularne i trzeba przyznać jak najbardziej tępione przez nauczycieli i rodziców ;d :)

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

ocho widze że sami antypalacze. Nic dziwnego, średnia waszego wieku to 14-15 lat. Mam 19 lat i z własnego doświadczenia wiem jak to wygląda. U mnie tak jak i u większości wygląda to tak:

Zaczynasz popalać do piwa, później fajki bez piwa sobie nie wyobrażasz (w ogole do alkoholu, rly hard), potem do towarzystwa itp. itd. Następnie jest praca to też trzeba sie odprężyć.

Osobiście pale różnie, pojde do pracy moge spalić paczke, a moge przez tydzien nie palić w ogóle.

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Ja pale gdzieś od 4 miesięcy :D I rodzicie jak narazie nic nie wiedzą :P Kumpel poczęstował mnie i już jakoś samo poszło xD

Opublikowano

Nie pale, nie mam zamiaru ;D

Moj kolega pali od 10roku życia, i pije alkochol ;D

Podpierdziela starym faje, piwo, wode i wgl ;D

Robi to dla szpanu ;D

Nie robcie tego bo trzeba miec w cholere silna wole zeby przerwac ;D

Opublikowano

Ja nie pale, ale mój kumpel tak (15 LAT MA) - nawet jego matka mu pozwala palić.

Kiedyś jak przyjechała pod szkołę swoją bryczką (Audi TT) spytała się czy mamy zapalniczkę, bo jej się skończyła.

No to my mówimy, że nie mamy, a ona do nas tak:

,,Wy nie palicie? Przecież Maks pali to wy na pewno też''

o.O

Weteran
Opublikowano

Ja nie pale i nie pije

Oczywiscie bede pil ale okazjonalnie np; wesele , urodziny itd :)

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...