Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] Czy Palisz Papierosy I Czy Twoi Opiekunowie Ci Na To Pozwalaja

Tak jak w temacie  

499 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy palisz papierosy i czy twoi opiekunowie ci na to pozwalaja

• Tak
      94
    • Nie
      368
    • Jeszcze nie
      25
    • Juz prawie
      12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A Ja palę ;).

Kiedyś jak wychodziłem z moją babcią gdzieś do parku czy coś to jak wyrzucała to ja dopalałem, ale się nie zaciągałem :)

Od jakiegoś roku się zaciągam.Kilka razy próbowałem nie palić.Raz na miesiąc mi się udało ale, cholera nie wiem jak wróciłem do tego :(

PALCIE GANJE BO UMRZECIE :P

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
  • Odpowiedzi 341
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Heh ... Ja nie palie i nie mam zamiaru, chociaż wypaliłem z 3 szlugi, ale tam po połowie dla towarzystwa :P Moja kuzynka pali od 12 roku życia, 17 teraz ma i jak ostatnio ją widziałem ( jakiś miesiąc temu) to mówiła mi że żałuje że zaczęła palić i żeby nigdy nie brać tego gówna do ust ... ;)

Opublikowano

ja nie pale papierosow, ja tam wole raz na jakis czas zjarac sie bake (marysie) , tansze i tak nie uzaleznia,

So what we get drunk

So what we smoke weed

We’re just having fun

We don’t care who sees

So what we go out

That’s how it’s supposed to be

Living young and wild and free

Opublikowano

Nie palę i nie mam w ogóle zamiaru brać tego do ust... Może jestem jeszcze młody (14 lat^^ nie moja wina, że się urodziłem tak późno) ale częstowano mnie ze sto razy i za każdym odmawiałem. Mam silną siłe woli;D. Nawet własna dziewczyna mnie namawiała wiele razy, żebym się z nią przeszedł ale napewno tego nie zrobię... Połowa szkoły to pali dla szpanu chociaż nie wiem co w tym jest... Kiedy tylko czuję zapach fajek odrazu mi się odechciewa. Zresztą wiem jak potem cieżko się odzwyczaić od tego. Także fajkom mówie kategorycznie - nie! Wiem, że ktoś mnie zaraz zjedzie, że jestem jeszcze gówniarz i że jeszcze nie raz, nie dwa zapalę ale ja wiem swoje i mam gdzieś waszą ocenę o mnie chociaż i tak mnie nie znacie.

Opublikowano

jak by kazdy miał taka sile woli to by nikt nie palil, zapewne nikt Cie nie zjedzie bo ci co pala napewno chcieli by zucic,

So what we get drunk

So what we smoke weed

We’re just having fun

We don’t care who sees

So what we go out

That’s how it’s supposed to be

Living young and wild and free

Opublikowano

jak by kazdy miał taka sile woli to by nikt nie palil, zapewne nikt Cie nie zjedzie bo ci co pala napewno chcieli by zucic,

Źle się chyba zrozumieliśmy. Chodzi mi o to, że mam silną wolę, ponieważ ja tego nie chcę. Niektórzy zaś chcą spróbować z różnych powodów i dlatego zaczyna się nałóg. A ten kto sobie postanowi, że nie zacznie ten nie zacznie ;]

Opublikowano

Witam.

Papierosy są nie zdrowe i uzależniają.

Osobiście nie palę ponieważ wiem czym to grozi.

Zachęcam wszystkich do rzucania tego nałogu.

Nie wyobrażacie sobie co one robią z waszym organizmem.

Po co to, dlaczego próbować, co wam to da?

Chcesz czymś zaimponować?

Stwórz coś ciekawego, ucz się!

Pozdrawiam, Vazixable.

sygnatura.png

Opublikowano

nie potrzebne palić tego gówna .zapalisz i już nie pzestaniesz

Pomogłem?? daj + to tylko 1 sekunda i po sprawie a jak nie dasz to będziesz miał to na sumieniu do końca życia

Opublikowano

Pierwszy raz zapaliłem w wieku 5 lat o.O A tak już często zacząłem palić od 9-11 roku życia obecnie mam 15 lat :P Rodzice mi nie pozwalają palić no i dobrze bo to można byłoby mówić o patologii ale nie mam w chacie patologii :D Ale pale a rodzice nie wiedzą

Opublikowano

Ja nie palę i nie zamierzam, ze starszymi nie byłoby problemu, jestem już na tyle "dorosły" że to mój wybór czy będę palić czy nie, tak mi rodzice powiedzieli ;) Na szczęście głupi nie jestem i tego shitu nie ruszam, ani żadnego pożytku, dużo kasy leci, którą można spożytkować na coś innego, do tego zdrowie się psuje.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Nie i nie zamierzam jeszcze na to kase wydawac mwhaha. :-)

gohanciotaz1.png

30418.png

1937.png

33983.png

33966.png

29715.pngZapraszam 1on1 w counter strike ESL Pisac gg 11945031 :-)

Opublikowano

Nie wiem w sumie jak można zatruwać organizm takim gównem, mam prawie że 15 lat i jak narazie tylko 2 razy piłem puszkę piwa z kolegami. Wg mnie alkohol jest o wiele lepszy bo w swój sposób się można odprężyć, mówie tu o okazjonalnym piciu z rozwiniętymi kolegami a nie debilami z klas sportowych itp.

Swoją drogą w 6 klasie podst. miałem papierosa w ręku od kolegi ale tak się zacząłem na niego patrzeć(papierosa ofc.) i doszedłem do wniosku - po co ? Kumple i tak mnie będą lubieć. Nie mam kolegów którzy palą, a w mojej klasie - 2 gim profil angielski nikt nie pali i w sumie jesteśmy jedną klasą niepaląca kompletnie. Oczywiście są debile ale rozsądni debile :)

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Gość Sanuyem
Opublikowano

Pale już dobry 4 rok, nikt nie ma nic przeciwko. Ot co ;) Jest to tylko kwestia przyzwyczajenia i "miłości" rodziców, o ile jeszcze z nimi mieszkacie.

Opublikowano

Ja paliłem w pierwszej gimnazjum i stwierdziłem że nie opłaca się tego gówna kupować gdyż szlugi tak drożeją że to głowa mała a mi już szkoda kasy na to gówno

Jeżeli komuś pomogłem to proszę o plusa:)

Opublikowano

Fajki SUX Wódka RLZ :D

Raz wziąłem macha i jakoś nie zasmakowało mi :D Nie zamierzam palić...

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Jak w temacie ;) Ja od siebie dodam ze ja pale od 15 roku życia na luzie ;)

Proszę o - Przygarnij kropka ^^

To dobrze robicie. Ja od 13 roku życia pale i już w tym gównie utknąłem :/ Nic mi nie pomaga, żadne plastry NIC!

JAk ch**?

Opublikowano

Nie pale i nie zamierzam, aczkolwiek większość moich znajomych pali niestety. Gadali że nie będą palić a palą ;d Szkoda mi 10zł codziennie na ślugi, które szkodzą, a nie ma żadnego pożytku... Już wolę kupić coś innego...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...