Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] Czy Palisz Papierosy I Czy Twoi Opiekunowie Ci Na To Pozwalaja

Tak jak w temacie  

499 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy palisz papierosy i czy twoi opiekunowie ci na to pozwalaja

• Tak
      94
    • Nie
      368
    • Jeszcze nie
      25
    • Juz prawie
      12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie pale bo smierdzi na kilometr.Pic tez niemam zamiaru , niechce zeby pozniej mieli ze mnie polewke na menele.tv

Pozatym po paleniu kondycja jest o wiele gorsza

GaimdKk.jpg

• Odpowiedzi 341
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiecie co kurwa? Wyjebcie sobie te palenie z głowy... lepiej jest przeznaczyć kasę na coś bardziej pożytecznego, np. alkohol. : D Prawda jest taka, że lepiej jest się napić i chuj.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie palę i tak już mam troszkę problemów z wdechem i wydechem :) ( coś w rodzaju astmy ale słabszę, czyli mogę biegać, ale szybciej zadyszki złapię).

Opublikowano

nie pale nalogowo ,ale przyznam czasami sobie zakurze 1 fajke raz w tygodniu czy cos w tym stylu :) ,ale nalog to nie jest ;))

hersygna.png
Opublikowano

Nie rozumiem ludzi. Jak można nie chcieć rzucić tego świństwa.

Szczerze to zapaliłem 3, 4 papierosy w życiu. Teraz to nawet o tym nie myślę. Nie mam zamiaru palić.

Jakby się o tym rodzicie dowiedzieli, miał bym troszkę przejebane.

01298781249509311092.png

Opublikowano

Palilem przez ostanie 1.5 roku ostatnio nie pale nie kupuje fajek od nowego roku chyba ze znajomi dadza zeby zapalic znimi albo potrzebuje zeby skrecic lolka .

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +

Opublikowano

Nie pale i nie będę! Jak już to tylko spróbuje.

Raz zajarałem ;f fuu Nie palę i za to duży rosnę ;p 1,86 m na 13 lat sporo co ;]

Skubany! Ja mam prawie 15 lat i 1.76 albo 1.78 - nie pamiętam :D

Opublikowano

Ja mam 15 lat. I pale sobie jednego/pół papierosa dosłownie co 2-3 tygodnie, ot tak dla smaku , nie dla szpanu. Uważam , że nie ma w tym zadnej patologii ani wgl. Moi koledzy się dziwią że jeszcze w nałóg nie wpadłem.

63989389769756300986.png

Opublikowano

bez obrazy ale jak tak patrze te fora to doszlem do wniosku ze mam wywalona w kosmos sile woli, 2 razy zajaralem, zasmakowalo ale pomyslalem, "poco?, juz alkochol lepszy..." a jesli ktos mysli "pijanstwo to gorsze niz nakromanstwo" alkochol jest dra madrych ludzi.. albo cytat z kabaretu "alkochol pity z umiarem nie szkodzi nawet w duzych ilosciach". mam to chyba po tacie bo on sam bez plastrow, tabletek, gum czy inne rzucil palenie i picie

nie wyobrarzam sobie tego zeby ktos tylko raz pociagnal i juz popadl w skrajnosc...

Opublikowano

Nie palę, nie paliłem i palić nie zamierzam : )

Dym emitowany do atmosfery przy paleniu szluga niesie za sobą katastrofalne skutki dla lasów deszczowych (tropikalnych),

które zaś mają ogromy udział w produkcji tlenu na naszej planecie!!

Niszcząc lasy powodujemy też zakłócenia cyklów hydrologicznych, a to znowu powoduje zachwianie klimatu - powodzie etc..

A tak na serio to szkoda mi na to zdrowia i kasy ^^

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Nie pale, nie paliłem i palić nie.

Za dużo na to kasy idzie i szkoda zdrowia.

A co do sposobu rzucania palenia to słyszałem od kolegów którzy rzucili, że można poprostu zajmować gębe lizakiem, gumą, miętówka lub czym kolwiek. :)

Pomogłem daj PLUS

Opublikowano

Szkoda pieniędzy na to gówno, nie pale, nie będę palił :D

Bo w sumie dziwne, żeby 12 latek palił :D

Wg mnie to jest gówno, i mi wystarczy, jak się truje od Mamy ^.-

25qpzwi.png

Opublikowano

jak się truje od Mamy ^.-

Wiesz co się robi?

Bierze się jej papierosy , idzie na śmietnik i wyrzuca. Ja bym nie pozwolił, żeby moi rodzice truli wszystkich domowników i nie dopuściłbym do tego, żeby dom śmierdział tym gównem.

@Topic

nie palę i nie zamierzam

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Według mnie palenie i picie w wieku (około) 15 lat jest dla mnie chore, bezmyślne, puste, dzieciaki palą i piją tylko dla szpanu, żeby być "doroślejsi". Dla mnie to szczyt głupoty, wszyscy którzy palą w wieku 15lat powymierają jak będą mieli 40... Warto?

Idiotyzm...

Rozumiem zapalić raz na jakiś czas ale jak widzę na mieście jakieś dzieciaki, które palą nawet po 3 fajki naraz to mnie kurwica bierze...

Dobrze mówisz.

Osobiście nie pale i nie zamierzam. Nie mogę obiecać tego z piciem :D

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...