Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] Czy Palisz Papierosy I Czy Twoi Opiekunowie Ci Na To Pozwalaja

Tak jak w temacie  

499 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy palisz papierosy i czy twoi opiekunowie ci na to pozwalaja

• Tak
      94
    • Nie
      368
    • Jeszcze nie
      25
    • Juz prawie
      12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś spróbowałem z jednego, choć mam 14 lat :) Nie polecam...

EDIT@

333wvpx.png

By GaryOak

Proszę...wiem że nie dasz + ale wiem że dasz -

wojnaz.png

• Odpowiedzi 341
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie, nie będę nigdy paliła, choć by mnie bito, katowano. Nie będę psuła sobie życia :/

1247763594_TrueBloodSeason2.jpg As your Master, I command you!

Opublikowano

Ja próbowalem palic i nic fajnego to nie daje jeden wielki syf paczka po 8 zl czy tam mniej ;p 5zl + ;P tygodniowo mój braciak wydaje z 2 dyszki -.-

Opublikowano

Nie palę, nie zamierzam.. Szkoda pieniędzy.. chodź u mnie w mieście istnieje dillerka ruskich papierosów (bodajże 50gr za sztuke) I tak mnie nie ciągnie.. połowa ludzi z gimnazjum do ,którego uczęszczam pali.. nie rozumiem tego. Próbowałem raz by "być fajnym" bo skoro wszyscy to czemu nie i ja?... Ale od razu to odrzuciłem.. Można się tym szajsem udusić.

LoL . ?

Legenda
Opublikowano

Kiedyś Paliłem bo było mi z tym dobrze ale już przestałem bo troche marnowałem na to kase no nawet nie troche :) Paliłem rok temu ale już koniec.

Opublikowano

Okazyjnie.

Chcesz przestać palić ? Kup sobie landrynki miętowe i wpierdalaj, zajmiesz tym usta i się po czasie odzwyczaisz.

Pierdolenie takie, że się ma nałóg od fajek. W wakacje jebałem tyle fajek, że głowa mała po wakacjach w ogóle nie ciągnęło.

Opublikowano

Ja nie palę i nie zamierzam, ponieważ nie chcę się w ciągać w kolejny nałóg. Pierwszy to komputer, siedzę zdecydowanie za długo ;/

Jak każdy nałóg, ciężko jest rzucić. Jakbym nie zaczynał przygody z komputerem to nie musiał bym wcale z niego korzystać, ale cóż losy się inaczej potoczyły.

A poza tym nie widzę sensu w paleniu papierosów, wciągasz dym, który powoli zabija twój organizm, okropne fee..

pulp09.jpgDaj add.png
Opublikowano

Ja od siebie dodam ze zabijam sie od 15 roku życia na luzie ;)

Fix'd. Masz jaja facet zeby sie zabijac. Palenie to zuo ;)

RAsfepN.png
Opublikowano

Papierosy są do dupy.Nigdy jeszcze ani jednego papieroska nie wypalilem ani nawet bucha ... Moze gdyby nie moja sytuacja w rodzinie z papierosami to bym palil ale ze jest tak jak jest to nie zapale.. Ni chuja :)

Opublikowano

Ja nie palę, choć moi rodzice spalają około 2 paczki dziennie. Palenie bierne jest gorsze od palenia bezpośredniego.

Sharimi.png

Opublikowano

Pale.... 5 fajek - miesionc !

Dobrze widzi się tylko sercem. To, co ważne jest niewidoczne dla oczu.

Tłumacz w Kuroi-Usagi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...