Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę serwer jest nastawiony przyszłościowo. Dla każdego kto chce zacząć grę to polecam, ponieważ serwer ma ogromny potencjał.

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dung 210 jest najbardziej opłacalnym dungiem na serwerze, polecam na niego chodzić.

EBxCtVI.jpg

Taka czapka nie trafia się zawsze, musiałem mieć ogromne szczęście. 

Jak ktoś chce kupić to 10kkk i wasze.

Do adminów, zgaduję że pomyliliście ID itemka, który powinien z niego lecieć ze świetlistą czapką, także rip mój itemek do expa :x

propsy za drop, powinieneś dostać jakąś rekompensate, jeżeli to faktycznie wina błędnego ID

Opublikowano

Pieczęć handlu istnieje, bo pieczęć magazynu jest w isie i za ip, a pieczęć handlu nie ma...

Został dodany i jest na serwerze ale aktualnie nie dostępny dla graczy. Nie będzie jej za IP ani w dropie. Możliwe ze za konkursy w przyszłości.

Opublikowano

mysle ze te nagrody z tych szkat nie sa dostosowane do aktualnego lvl-a danej szkaty 

ja rozumiem ze nie moze byc z kazdej szkaty itemek itd  ale np 1x zwoj opatrznosci...

1x metal i 1x metal :) 

chociaz jakbyscie to dostosowali do aktualnego lvl-u  co wiecej ulepszacze bezuzyteczne co potrzeba na +6np tylko dropia w setkach a ulepszacze ktorych potrzeba okolo 300+ - aby tylko przerobic dropi raz na 3-4 wypady na dany dungeon 

co wiecej nadal nie otrzymalem odpowiedzi dotyczacej tego expa za misje bo teraz nie wiem czy dalej robic je czy olac to 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Szkaty 205-220 mają głównie na celu zdobycia specjalnych przedmiotow (bronie 175 pierscienie itd) a inne są bez znaczenia (dziala to na tej samej zasadzie co bronie 75 z ripa) inne przedmioty nie są potrzebna i zrobilismy to wlaśnie tak samo.

Co do expa to napisz na support to sprawdzimy.

Opublikowano

Witam, mam pewien problem. Mianowicie po dłuższym czasie chciałbym wrócić do gry jednak nie pamiętam loginu do konta - Co mogę w tym momencie zrobić ? Pamiętam nick postaci i mniej więcej poziom. 

Opublikowano

Dung 210 jest najbardziej opłacalnym dungiem na serwerze, polecam na niego chodzić.

EBxCtVI.jpg

Taka czapka nie trafia się zawsze, musiałem mieć ogromne szczęście. 

Jak ktoś chce kupić to 10kkk i wasze.

Do adminów, zgaduję że pomyliliście ID itemka, który powinien z niego lecieć ze świetlistą czapką, także rip mój itemek do expa :x

Hahah. Hełmik fajny. Zamiast itemu do expa na 200 lvl masz na 1lvl :D

Zamiast tych ognistych kul co lecą z dungów 205 + moglibyście dać losową przepustke, bo nikt tego nie chce kupić.  Na razadora mało kto chodzi.

Kiedy planujecie dodać zapowiadaną aktualizację?

Kiedy zostaną przyznane nagrody za topke?  Już ponad tydzień czekamy.

0816_184219.jpg

Jaka jest szansa na taki bonus? Jest coś cenniejszego? Amulet może ?  

Jaki jest przedział ilości itemów losowych, bo mi dało 1. To aż tak się nie wzbogaciłem :P

Czy dodacie możliwość wymiany fioletowych + czarnych pereł u Seona na rubiny.  Fioletowych i czarnych najwięcej zostaję. Czarne to jeszcze do eq exp potrzebne, a fioletowe będą nic nie warte. Zostaje np 500 innych pereł, a filetowych 3k.  Jak na starym S1 też były nic nie warte, a szkoda wymieniać zielone z fioletowymi.

Zapraszam na serwer. Jest co robić :)

Opublikowano

Witam, mam pewien problem. Mianowicie po dłuższym czasie chciałbym wrócić do gry jednak nie pamiętam loginu do konta - Co mogę w tym momencie zrobić ? Pamiętam nick postaci i mniej więcej poziom. 

Nie możemy CI w takim wypadku pomóc. 

Spróbuj przypomnieć hasło na każdą pocztę jaką masz. 

gnvNjpf.png

Opublikowano

Został dodany i jest na serwerze ale aktualnie nie dostępny dla graczy. Nie będzie jej za IP ani w dropie. Możliwe ze za konkursy w przyszłości.

Czyli mamy rozumieć, że nie będzie można sprzedawać itemów? Nie będzie ona dodana do użytku normalnego?

Opublikowano

Czyli mamy rozumieć, że nie będzie można sprzedawać itemów? Nie będzie ona dodana do użytku normalnego?

Jedyny przedmiot który miałbyć dodany do użytku to pieczeć magazynu (zapowiada za IP) drugi przedmiot dodaliśmy przy okazji i możliwe ze bedzie za konkursy nie bedzie do zdobycia z dropu ani za IP.

Opublikowano

Jedyny przedmiot który miałbyć dodany do użytku to pieczeć magazynu (zapowiada za IP) drugi przedmiot dodaliśmy przy okazji i możliwe ze bedzie za konkursy nie bedzie do zdobycia z dropu ani za IP.

Śmieszne. Kupując kostium za przeszło 700 sm nie można go nawet sprzedać. Parodia.

Opublikowano

Nie możemy CI w takim wypadku pomóc. 

Spróbuj przypomnieć hasło na każdą pocztę jaką masz. 

Jestem w stanie podać więcej informacji o koncie wraz z kontem forumowym. Prosze o jakikolwiek kontakt i próbe pomocy.

Opublikowano

Nic innego mi nie zostaje powiedzieć jak to że polecam i to gorąco. Ze względu na hoola ;) Powodzenia 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Śmieszne. Kupując kostium za przeszło 700 sm nie można go nawet sprzedać. Parodia.

Akcja pod kasę :) 

Opublikowano

Ile online dziennie?

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...