Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

banujemy bo większość osób robi z tego biznes. Musieliśmy wyciąć na fw gościa który stawiał po 30 botów dziennie... Takie metody niszczą rynek serwera a ceny lecą mocno w górę... w końcu aby zarobić na jakiś itemek... musielibyście farmić X dni zamiast X godzin. 

Mówiliśmy wielokrotnie,  że na osoby które sobie sprzedadzą normalnie konto albo jakiś itemek, przymykamy oko... ale jak gość będzie sprzedawał 200 bryłek dziennie pochodzących z farmbotów jak na PLu... to ceny zrobią się kosmiczne i na nic normalnych graczy nie będzie stać 

I bardzo dobrze by było jakbyście banowali takich którzy ma bocie zarabiają, ale ja musiałem siedzieć wiele godzin, żeby najpierw nakupić kręte klucze a potem ponad 300x zabić berana a jeszcze więcej czasu stawiać sklepy  i dostarczać ulepki na rynek a i tak skończyły się te męki banem

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy tylko ja mam problem z misja o nazwie "Zbadaj wieże demonów"? Przeszedłem ją na pewno z 10 razy i nadal nie mogę odebrać nagrody. (Zawsze czekałem na tp pod świątynie)

Pomoże ktoś, bo sam nie wiem co źle robię....

Opublikowano

Czy tylko ja mam problem z misja o nazwie "Zbadaj wieże demonów"? Przeszedłem ją na pewno z 10 razy i nadal nie mogę odebrać nagrody. (Zawsze czekałem na tp pod świątynie)

wybij wszystkie moby na pietrze z riperem.

Opublikowano

Tak jak up napisal trzeba wybic wszystko na tym pietrze a na koncu ripka.

Dodatkowo wyskoczy Ci okienko z misji, ze jest zaliczona (nie musisz czekac na tp)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Będą, właśnie w tej aktualizacji.

Nie w tej one beda osobno dodane gdy beda 100% sprawne.

Opublikowano

Który taki mądry ustawiał wbudowane bony do epickich butów? Nie opłaca się ich w ogóle robić... cena zrobienia ich to jakieś 400kk a są gorsze od butów feniksa...

Opublikowano

Cześć !
Mam pytanie dlaczego mi switchbot serwerowy nie działa ? Wpisuje śr 60 i np 20 dt aby do FMS'a wbiły a on przeskoczy i się sam wyłączy, help smile.png

Edit:
Działa już ;) !

Opublikowano

Prawda to że na 145lv metki co 10min,a nie 25min jak wcześniej? tak coś mi się obiło o uszy

Jak na mapie od 95 sa co 15 minut, pomysl troche zanim cos napiszesz...

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Cześć, chętnie zagrałbym tutaj daggerem i tu moje pytanie - jest dobry w pvp? I czy ogarnę sam exp/dungeony itd. daggerem. Bardzo proszę o odpowiedź. :)

Opublikowano

Cześć, chętnie zagrałbym tutaj daggerem i tu moje pytanie - jest dobry w pvp? I czy ogarnę sam exp/dungeony itd. daggerem. Bardzo proszę o odpowiedź. :)

W pvp przejebany jest i ogarniesz bez problemu all.

Opublikowano

@ Hool (New acc) @Qarth moglibyście dać jakaś promocje w IS?

Więcej doładowania za mniej? :D

@Topic 

Z*******a atmosfera i serwer.

Podczas kopania rud można sb z*********e porozmawiać.

(y)

Takie promocje niszczą serwery, gdyż gracze myślą, że administracja nie ma hajsu i robi przeceny. Wniosek = serwer upada, bo hajsy się nie zgadzajo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...