Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hool, weź puść w obieg na serwerze SM, bo już ludzie wołają 7-8kkk za 500 :D

Chyba ci się pomyliło z 1000 sm. Dziś widziałem 1000 sm po 7kkk sprzedawali, a 500 po 3-3,5kkk, wiec nie opowiadaj bajek.

Kiedy kolejny event górniczy? Bursztyn by się przydał.

Pewnie w tym miesiącu już nie będzie.

Te rangi kiedy wprowadzacie ? dziś w nocy ?

Opublikowano

Chyba ci się pomyliło z 1000 sm. Dziś widziałem 1000 sm po 7kkk sprzedawali, a 500 po 3-3,5kkk, wiec nie opowiadaj bajek.

Pewnie w tym miesiącu już nie będzie.

Te rangi kiedy wprowadzacie ? dziś w nocy ?

Wczoraj jakiś koleś spamowałem 2h że da 3kkk za 350 SM, najwyraźniej nikt mu nie sprzedał. A po czacie tez były oferty 500 sm za 6-8kkk. Co prawda połowa serwera kolesia wyśmiała, ale tyle chciał. I nie mów mi, że to są bajki, bo wiem co widziałem.

Opublikowano

Wczoraj jakiś koleś spamowałem 2h że da 3kkk za 350 SM, najwyraźniej nikt mu nie sprzedał. A po czacie tez były oferty 500 sm za 6-8kkk. Co prawda połowa serwera kolesia wyśmiała, ale tyle chciał. I nie mów mi, że to są bajki, bo wiem co widziałem.

To jest bajeczka którą ciśniesz dalej, to że jeden koleś sobie wymyślił cenę z kosmosu, to nawet nie zasługuje żeby przekazywać dalej. Jakbym ja dziś spamował że chce za trutkę 3kkk to jutro też na forum będziesz opowiadał że truty podrożały bo jeden dzban spamował pól dnia? :) 

Opublikowano

kolega wyzej mam bardzo podobny problem mianowicie kupilem pantere z is a po dwoch dniach zmienilo mi ja na opancerzonego lwa :D chociaz mi to bez roznicy akurat 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Jaka na serwerze obecnie frekwencja?

spora, 2k na luzie dzieki youtuberom, graj poki gra wallander, jak bedzie konczyl serie to sprzedaj postac i szukaj nowego serwa bo po odejsciu wallandera i treama to serwer bedzie powoli swiecil pustkami tak jak poprzednie edycje gdzie spadek graczy byl mimowolny, ale ogromny

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

spora, 2k na luzie dzieki youtuberom, graj poki gra wallander, jak bedzie konczyl serie to sprzedaj postac i szukaj nowego serwa bo po odejsciu wallandera i treama to serwer bedzie powoli swiecil pustkami tak jak poprzednie edycje gdzie spadek graczy byl mimowolny, ale ogromny

Tutaj pokazujesz jacy są dziś ludzie, widzą reklamę, to idą daną rzecz kupować.  Jeżeli komuś się podoba serwer to zostanie, a dzieciaczki niech sobie latają za yt-berami. Oni niezłą kasę z tego mają i śmieją się...  

Opublikowano

Na s1 przez prawie rok było 1000+ online a spadło przez administracje której zbyt zaufaliśmy i potem musieliśmy robić przez nich cofki.

Tutaj zanim wallander/tream nagrywali online mieliśmy 1800+ (nasza główną reklamą nie jest yt jak na s2 gdzie popełniliśmy ten błąd) o online nie masz co się martwić bo chcemy utrzymać stabilne minimum 1.5k jak na starym s1 a nie 3k+ chwilowe dlatego nie polegamy jedynie na youtuberach i nie bierzemy wszystkich co się da .

Przypominam o dzisiejszym Evencie OX o godzinie 20:00.

Opublikowano

Na s1 przez prawie rok było 1000+ online a spadło przez administracje której zbyt zaufaliśmy i potem musieliśmy robić przez nich cofki.

Tutaj zanim wallander/tream nagrywali online mieliśmy 1800+ (nasza główną reklamą nie jest yt jak na s2 gdzie popełniliśmy ten błąd) o online nie masz co się martwić bo chcemy utrzymać stabilne minimum 1.5k jak na starym s1 a nie 3k+ chwilowe dlatego nie polegamy jedynie na youtuberach i nie bierzemy wszystkich co się da .

Po ukończeniu całej fabuły wyświetla się komunikat, ale bez nicku:

rQLKsYo.jpg

Mały buk.

Opublikowano

Co jest do cholery z opcją przypomnienia hasła ? Przychodzi krok 1/2 i dalej nie da się nic zrobić.
TS nie działa - wyskakuje błąd. Jak mam przypomnieć sobie pasy na konto ?­

@Qarth ?  

Opublikowano

Jesli mozna zapytac, bo juz to ktorys raz widze, to co w takim razie jest Wasza glowna reklama? Bo nigdzie poza yt reklam nie widzialem, a ciagle sie na tym opieracie :P

Bez zlosliwosci, czysta ciekawosc.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Jesli mozna zapytac, bo juz to ktorys raz widze, to co w takim razie jest Wasza glowna reklama? Bo nigdzie poza yt reklam nie widzialem, a ciagle sie na tym opieracie :P

Bez zlosliwosci, czysta ciekawosc.

na FB 

TeamSpeak3 już działa: ADRES: ts.entergames.pl lub 178.217.189.153

(przez domene ts.entergames.pl możecie mieć problem z połączeniem się przez 24h (przekierowanie dns)

gnvNjpf.png

Opublikowano

Wchodze na oxa, myślę że jak postacie niewidzialne itd, to 0 lagów. Wchodze, jeden wielki freez  Obraz stoi w miejscu i dupa. Też dzieki za taki  ox.

#edit: Taka doświadczona administracja.....a serwer wywalił bo za dużo graczy. Na szczęście dali drop yang na 6h. Wreszcie kupie sobie full IS.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...