Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak tu jest z pasem pvp? Jak bede ulepszał od nieb łez to dojde do momentu, w którym będę miał taki sam pas na 180lv jak ten, który dropi? Czy z łez robi sie jakieś lepsze pasy?

Już wiem.

Czy te pasy na luda, które się przerabia w pewnym momencie będą lepsze niż ten pas na 180 lv, który dropi z bossów?

To też już wiem :P

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie płacz o ulepszanie, bo zrobić eq 175 w porównaniu 200 to pestka. Jakoś ja praktycznie wydropiłem 85% ulepszaczy.  Nie trzeba nawet biegać setki razy na dungi, idź ubij ponad 300 metinów mapa 145 i ponad 400 bossów mapa 130 + bossy z 145 i będziesz mial na zrobienie eq. Nie dajesz zrobić rady eq na 175 to na 200 nie zrobisz juz napewno. 

Co do eq na 175 masz naprawde ogromny wybór mapa 130, 145, masa dungów gdzie lecą te ulepki, bardzo latwo dostępne przepustki na każdy dung, a ty jeszcze mowisz, ze ciezko jest.

Zakręcone powinny sie tam znalezc, jest to item warty tyle ile fasole i piaski czyli glowne nagrody z dotychczasowrj loterii i pelni dokladnie tę samą rolę w ulepszaniu eq. A co do eq 175 - zeby zrobic 1 item do +9 trzeba 30 zakreconych i 30 pazurow + dodatkowe ulepy. W eq mamy 8 przedmiotow, ulepszamy 9, bo kazdy robi przynajmniej 2 bronie. Wychodzi po 270 zakreconych i pazurow + reszta ulep na cale eq. Oczywiscie tyle trzeba o ile nam nie zjara ani razu co jest na tym serwie niemozliwe. Mnie juz 3 razy zjaralo kolce jak chcialem przerobic, juz 45 zakreconych w plecy, koszt 1 takiego pierscienia to 50-60kk. Zalozmy, ze kazdemu zjara przynajmniej raz i za 2 wejdzie - to jest absolutne minimum. Wychodzi 540 zakreconych i 540 pazurow. Koszt zakrecone(60kk szt.) - 32,4kkk, pazury(20kk szt.) - 10,8kkk. Łączny koszt 43,2kkk + oczywiscie koszt dodatkowych ulep. A co z pozostalymi setami? Pobiegasz sobie 500 razy na dungi, zeby zrobic 1 set i latasz kolejne 500 na nastepny set? (albo i wiecej, bo przypuszczam, ze jest coraz trudniej) Gdzie tutaj frajda i przyjemnosc z gry? Nawet na hardach jest przynajmniej o 3kroc mniej ulepszaczy niz tutaj, a przypominam, ze jest to serwer easy/medium Wnioski wyciagnij z tego sam. Teraz propo loterii. Jest w niej duzo przedmiotow i ciezko jest trafic na ten wlasciwy, tak czy siak mozna choc troche sie tym wspomoc i jest to fajna odskocznia od tych wszystkich dungow. Takze przemysl sobie jeszcze swoje zdanie na ten temat.

Aha. No to w sumie dzięki za info. Miałem zaczynać, ale skoro tak jest na serwerze "easy/medium" to ja podziękuję. Jakbym miał się tak męczyć to już wolałbym grać na hardzie. Joł, pis, elo.

148x2p.png

Opublikowano

2,2tys online 

Dziennie z 6-7tys osób gra. 

Karol, co miałeś z matematyki? Przecież taki kit tutaj nie przejdzie. Tutaj może ze 3 tysiące osób dziennie są, jakie 6-7 xD

Opublikowano

Karol, co miałeś z matematyki? Przecież taki kit tutaj nie przejdzie. Tutaj może ze 3 tysiące osób dziennie są, jakie 6-7 xD

A Ty z polskiego? ^_^ Mowiac, ze 6-7 mial na mysli ze przez server sie tyle OSOB dziennie przewija, a nie ze w godzinach szczytu tyle siedzi.. ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

zapewne chodziło mu, że w danej chwili bylo 2.2k online a dziennie unikatowych kont zalogowało się 6-7k

Opublikowano

A Ty z polskiego? ^_^ Mowiac, ze 6-7 mial na mysli ze przez server sie tyle OSOB dziennie przewija, a nie ze w godzinach szczytu tyle siedzi.. ;)

Logowania to nie osoby.

Opublikowano

Czyli z ulepkami nic się nie zmieniło ? Chyba jednak nie zaczynam od nowa skoro nawet stare postacie nie istnieją -.-xD Tyle ulepek, żeby robić eq do 200 w dupe, F**K ! 

Opublikowano

Dung 210 jest najbardziej opłacalnym dungiem na serwerze, polecam na niego chodzić.

EBxCtVI.jpg

Taka czapka nie trafia się zawsze, musiałem mieć ogromne szczęście. 

Jak ktoś chce kupić to 10kkk i wasze.

Do adminów, zgaduję że pomyliliście ID itemka, który powinien z niego lecieć ze świetlistą czapką, także rip mój itemek do expa :x

Ze szkaty bossa na mapie 130 poleciała czapka na 21lvl :)

Widzę, że po dwóch tygodniach serwera dodaliście te przedziały u mędrca, o których pisałem, graty.

Ten update z rangami kiedy będzie?

tenor.gif

Opublikowano

Naprawcie cofanie na wierzchowcu. Jak grałem surą to mnie w ogóle nie cofało, a na szamanie cofa co 5 sekund. Nie wiem jak jest u innych mountow i postaci, ale cesarski kuc cofa na szamanie.

Opublikowano

xD  xD  xD  xD

http://screenshooter.net/102442696/mxscygb

Aktywne konto w przeciągu 24h  <3

Jako, że się nie znasz to aby uniknąć spamu.. powiem Ci, że to druga strona więc 5000+917 

... a postaci aktywnych wyjdzie z 9tys. 

gnvNjpf.png

Opublikowano

W ch*j :D Tyle ze ciezko o metina nawet o 5 rano :) Ale serwer polecam .

Co ty gadasz, to chyba tylko na mapie od 200...

Stoisz na respie i zbijesz jednego bo na kazdym channelu ktos stoi.

Od mapy 95 do 180 respy wolne, a na mapie 180 szczegolnie.

Nie zebym mowil, ze malo ludzi bo jest bardzo duzo.

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

To będzie mój pierwszy post krytykujący serwer. To jest, wręcz śmieszne, że daliście cene 800 IP za śmieszną pieczęć depo czy jak to tam się zwie. Lekka parodia kupując kostium, płacąc za to kupe kasy nie można go przerzucać bez problemu pomiędzy swoimi postaciami. Tym pokazaliście jak ważne są $$$$.

Opublikowano

Daliśmy tak ponieważ ludzie mają po kilka tysiecy+ IP i nie maja co z tym robić ma to na celu zmiejszyć troche ich ilość.

Opublikowano

Daliśmy tak ponieważ ludzie mają po kilka tysiecy+ IP i nie maja co z tym robić ma to na celu zmiejszyć troche ich ilość.

A czy pomyśleliście o ludziach, którzy mają ich mniej? 

Opublikowano

To będzie mój pierwszy post krytykujący serwer. To jest, wręcz śmieszne, że daliście cene 800 IP za śmieszną pieczęć depo czy jak to tam się zwie. Lekka parodia kupując kostium, płacąc za to kupe kasy nie można go przerzucać bez problemu pomiędzy swoimi postaciami. Tym pokazaliście jak ważne są $$$$.

Bez przesady, ja kupilem 4 takie pieczęcie i nadal nie ma co zrobić z pozostałymi ip..

Opublikowano

Bez przesady, ja kupilem 4 takie pieczęcie i nadal nie ma co zrobić z pozostałymi ip..

A czy TY przeczytałeś wszystkie posty odnośnie tego? Jeżeli nie polecam post wyżej. Takie rzeczy powinny być normalne na serwerze płacąc tyle kasy za kostiumy itd.

Opublikowano

A czy TY przeczytałeś wszystkie posty odnośnie tego? Jeżeli nie polecam post wyżej. Takie rzeczy powinny być normalne na serwerze płacąc tyle kasy za kostiumy itd.

Czy Ty z wiochy przyjechałeś do miasta? Jeżeli tak, to wszystko będzie drogie. Widziałem, że gość miał 7K IP, a Ty nie wiem ile masz. Według mnie jest dobre zrobione, więc ogar.

PS: Jeszcze warto ocenić jak to źle jest zrobiony serwer, bo nie jest 4Fun, bo za ciężko na nim.

Opublikowano

xD   xD   xD   xD

http://screenshooter.net/102442696/mxscygb

Aktywne konto w przeciągu 24h   <3

Jako, że się nie znasz to aby uniknąć spamu.. powiem Ci, że to druga strona więc 5000+917 

... a postaci aktywnych wyjdzie z 9tys. 

Co żeś za cebule do tej administracji wziął? Ze szmaciarz krytyki na klatę przyjąć nie umie. Pozbywa sie problemu banując na forum  xD Od kiedy wyrazić opinii nie można na SB? Od kiedy jest ban za nic? ja wiem ze w tej Invorjanskiej administracji GMOWSKIEJ same cebule ale ze za "ku$!$" banują na 30 Dni jak kogoś nie lubią ale żeby zbanować kogoś na SB bez powodu. To heh krew człowieka zalewa jeżeli gość nie wie Co to jest "sarkazm" to powinien się c**j głupi leczyć. Już więcej moja noga nie postanie na Twoich odsłonach ala INVORANSKICH ala 2 MIESIĄCE bo człowiek robi nocki żeby zrobić jakieś gówniane EQ ale co z tego no co z tego skoro za miecha takie eq kupisz za 200 KK w M1 a po 2 miesiącach będzie 200 graczy śmiech  xD  xD  xD nie polecam a tej frajer niech mi wyliże jajka głupi śmieciuch bo do tego tylko się nadaje. :)

Opublikowano

Czy Ty z wiochy przyjechałeś do miasta? Jeżeli tak, to wszystko będzie drogie. Widziałem, że gość miał 7K IP, a Ty nie wiem ile masz. Według mnie jest dobre zrobione, więc ogar.

PS: Jeszcze warto ocenić jak to źle jest zrobiony serwer, bo nie jest 4Fun, bo za ciężko na nim.

A Tobie pajacu polecam przeczytać wszystkie posty, które napisałem. Jak nie wiesz to nie wpierdalaj się pomiędzy wódkę, a zakąskę. Bo Twój post nie ma nic do tego. Gdyby nie chodziło tu o $ to by bez problemu można byłoby przerzucać te kostiumy pomiędzy postaciami na jednym koncie. Bez odbioru.

Opublikowano

A Tobie pajacu polecam przeczytać wszystkie posty, które napisałem. Jak nie wiesz to nie wpierdalaj się pomiędzy wódkę, a zakąskę. Bo Twój post nie ma nic do tego. Gdyby nie chodziło tu o $ to by bez problemu można byłoby przerzucać te kostiumy pomiędzy postaciami na jednym koncie. Bez odbioru.

Nie wiem po co te całe posty o tym jakie to drogie, jeżeli ceny nie zmienią, bo ludzie już to kupili. Dobra, będę gadał z innymi, najwyżej później będę gadał kimś o Twoim poziomie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...