Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kur*a ludzie skonczcie plakac o ISie, bo ja nie wydajac zlotowki mam na koncie zapas 700 sm, 2x pet ( exp i pvp ), kostium na moby i wierzchowca z 20% dosia -.-

Gdzie ktoś płacze o IS bo ślepy jestem:(

Ja płacze o przepustki na dungi które lecą z loteri i serwerowych....

Opublikowano

Na serio, dodajcie Złoty Piasek do dunga na 120 lub do metków/bossów na mapie 110. Żeby ulepszyć broń na 125lvl na +7 muszę robić dropka na mapę 95/grotę lub kupić je na rynku (choć i tak nigdy ich nie ma) za jakieś 70kk/szt, czyli 700kk na jedno ulepszenie.

tenor.gif

Opublikowano

ale zrobic dt to 10-12min  z niepodchodzacymi lucznikami 

zrobic ww to okolo 20min poniewaz trzeba czekac na resp na pieczatkach 

nie wiem w czym wy widzicie problem gram bez IS aby nie bylo narzekan  

jakby luczniki podchodzily kazda bron na 75 straci wartosc bo zrobie 15dt w godzine i co za przyjemnosc??  

Nie przesadziłeś trochę z tymi 15 dt na godzinę? Skróciłoby to dt o jakieś 2,3minuty :) chodzi bardziej o wygodę niż o czas. 

Opublikowano

Nie przesadziłeś trochę z tymi 15 dt na godzinę? Skróciłoby to dt o jakieś 2,3minuty :) chodzi bardziej o wygodę niż o czas. 

DT to jest 7minut. Ale co z tego jak na 5 prywatnych ubiłem ripa tylko raz, bo mnie albo wywalalo z gry albo całkiem wywalało klienta, a te zwoje tak łatwo nie jest sobie zdobyć...

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Co ze stroną?

Czemu biolog jest dopiero jak się kończy expić na danej mapie?... Zamiast dropić podczas expa to trzeba i tak siedzieć dalej na tej samej mapie-.-

Opublikowano

Gdzie dropia podarte zwoje do biooga?

pisze ze w dolinie gigantow a wieb bije na giganach i od 5minut nic nie polecialo

Z tysięcznych lecą.

Kiedy strona będzie? Chciałem założyć drugie konto do mieszania i dupa :s

­

tenor.gif

Opublikowano

Czy rękawica 2h jest ściągana?
Jakie polecacie dungeony 100lvl?

W hełmie do przerabiania lepiej 30% reg pż czy 10% na błyskawice?

Opublikowano

Czy rękawica 2h jest ściągana?

Jakie polecacie dungeony 100lvl?

W hełmie do przerabiania lepiej 30% reg pż czy 10% na błyskawice?

1.  Ściągana

2. Beran

3. pz

Opublikowano

Na serio, dodajcie Złoty Piasek do dunga na 120 lub do metków/bossów na mapie 110. Żeby ulepszyć broń na 125lvl na +7 muszę robić dropka na mapę 95/grotę lub kupić je na rynku (choć i tak nigdy ich nie ma) za jakieś 70kk/szt, czyli 700kk na jedno ulepszenie.

Nic już nie zmieniać, zwiększyli respy to już się wszystko przewróciło, pełno syfu... piaski zostawić jak jest!!!

Opublikowano
­

Nic już nie zmieniać, zwiększyli respy to już się wszystko przewróciło, pełno syfu... piaski zostawić jak jest!!!

Czyli tak, że ich nie ma? No sorry, żeby trzeba było robić dropka, bo ulepszacze na broń na 125 dropią na mapie 95-110? ...

tenor.gif

Opublikowano

1.  Ściągana

2. Beran

3. pz

Jakie bony działają na berana?

Kiedy zostaną ogarnięte te lagi i wyrzucanie z serwera?!

Opublikowano

Jakie bony działają na berana?

Kiedy zostaną ogarnięte te lagi i wyrzucanie z serwera?!

Diabły chyba, nie jestem na 100% pewny, ale w zwykłym eq dasz rade go ubić raczej

Opublikowano

Ja berana ciorałem z fmsem 55 śr bodziakiem na 85 lvl.

Wystarczy wybić metki i ogień.

Niestety co chwile wyrzuca z serwera.

Jakieś info od adminów co i jak ? 

Opublikowano

­

Ja berana ciorałem z fmsem 55 śr bodziakiem na 85 lvl.

Wystarczy wybić metki i ogień.

Niestety co chwile wyrzuca z serwera.

Jakieś info od adminów co i jak ? 

Serio metki wybijałeś? Ja wchodziłem do komnaty, od razu na berana i po niecałej minucie leciałem już na następnego.

Co jest z tym serwerem? Od 30 minut mam ciągle "Błąd podczas łączenia z serwerem".

tenor.gif

Opublikowano

3. unik na strzały ;3

Mam już unik. Lud, trucie, magia, unik strzał i reg pż/błyskawice.

Wszedłem na smoka i żadnych metków nie było. W dość dobrym eq (miecz na 50lvl 70śr + 20 diabły) i eq standard tak szybko nie idzie go jednak ubić.

Opublikowano

Wszedłem na smoka i żadnych metków nie było. W dość dobrym eq (miecz na 50lvl 70śr + 20 diabły) i eq standard tak szybko nie idzie go jednak ubić.

Ja daje szybkosc ataku. Dzialaja na tym serwie bony pokroju blyskawice, ogien itp ? ;v

Opublikowano

DT to jest 7minut. Ale co z tego jak na 5 prywatnych ubiłem ripa tylko raz, bo mnie albo wywalalo z gry albo całkiem wywalało klienta, a te zwoje tak łatwo nie jest sobie zdobyć...

5 minut tracisz na pierwszych dwóch pietrach więc dt to z 10-15 min, chociaż powtarzam nie chodzi o czas a o wygode ;P 

Opublikowano

­

Marmurek kup, lol.

Czemu mam ciągle to zje*ane "Błąd podczas bla bla bla"?

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...