Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer calkiem fajny, ale kilka rzeczy bym poprawil (ktore zauwazylem do 95poziomu)

1. W DT zrobilbym, zeby lucznicy podobnie jak w wiezy wygnancow podchodzili pod bron

2. W grocie czas respawnu mobow jest tragiczny, jesli sie nie zajmie 2-3 spotow to trzeba stac i czekac

3. W wiezy wygnancow mi osobiscie bylo trudniej zabic elit. zjawe niz niebieska smierc

4. Respawny przykladowej krolowej - na kazdym CH spotkamy conajmniej kilka czekajacych osob

5. Jak niektorzy pisali - przy ulepszaniu czlowieka moze krew zalac, ale z racji, ze o kase nietrudno to tam szczegol.

6. Ze szkaty nieb smierci wypadla mi stal +6, a z ripera +7... Yyy?

Modna sygnatura.

Opublikowano

Serwer calkiem fajny, ale kilka rzeczy bym poprawil (ktore zauwazylem do 95poziomu)

1. W DT zrobilbym, zeby lucznicy podobnie jak w wiezy wygnancow podchodzili pod bron

2. W grocie czas respawnu mobow jest tragiczny, jesli sie nie zajmie 2-3 spotow to trzeba stac i czekac

3. W wiezy wygnancow mi osobiscie bylo trudniej zabic elit. zjawe niz niebieska smierc

4. Respawny przykladowej krolowej - na kazdym CH spotkamy conajmniej kilka czekajacych osob

5. Jak niektorzy pisali - przy ulepszaniu czlowieka moze krew zalac, ale z racji, ze o kase nietrudno to tam szczegol.

6. Ze szkaty nieb smierci wypadla mi stal +6, a z ripera +7... Yyy?

1 taki lucznik to nie lucznik

2 jest na tyle szybkie, ze nie potrzeba

3 od tego masz marmury

4 mozesz kupic przywolanie za ip

5 to nie jest 4fun kolego

6. BEKA XDDDD

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

1 taki lucznik to nie lucznik

2 jest na tyle szybkie, ze nie potrzeba

3 od tego masz marmury

4 mozesz kupic przywolanie za ip

5 to nie jest 4fun kolego

6. BEKA XDDDD

Skoro taki lucznik to nie lucznik to dlaczego w grocie i wiezy wygnancow podchodza... Wg mnie powinno byc jednoliciej.

Na marmurze szlo jak krew z nosa, wrecz gorzej niz bez.

Modna sygnatura.

Opublikowano

Skoro taki lucznik to nie lucznik to dlaczego w grocie i wiezy wygnancow podchodza... Wg mnie powinno byc jednoliciej.

zeby przebić jej respawn HP musisz walic z hita po 11k+

Opublikowano

­

Array pisał, że więcej mobów już nie będzie podchodzić.

tenor.gif

Opublikowano

A na zjawke dziala tak jak na s2 bon na mistyki? :)

To by moglo sporo wyjasnic... Bo z tego co wiem to na elit tylko "potwory" cos daje

Modna sygnatura.

Opublikowano

na innych serverach nie lagowało mi tak jak tutaj, mam bardzo dobry komputer i wiele rzeczy chodzi na ponad 400-500fps+ / w metinie zawsze mialem na all serwerach 60/70.
Teraz, gdy wchodzę do miasta na full, to mi tak laguje, że muszę wyjść i zmienić na 800x600.
Jest na to jakiś sposób?

BTW

- z czego dropią złote piaski?

Opublikowano

na innych serverach nie lagowało mi tak jak tutaj, mam bardzo dobry komputer i wiele rzeczy chodzi na ponad 400-500fps+ / w metinie zawsze mialem na all serwerach 60/70.

Teraz, gdy wchodzę do miasta na full, to mi tak laguje, że muszę wyjść i zmienić na 800x600.

Jest na to jakiś sposób?

BTW

- z czego dropią złote piaski?

tak odrazu 1245342534FPS.... To jest metin tu zawsze sa spadki fps w m1, ukryj nazwy postaci i tyle. Mi dziala metin tak jak na kazdym innym serwerze a gram na fullhd

Opublikowano

Zagrałbym na serwerze ale po tym jak zobaczyłem jak olaliście S2 nie zamierzam tracić swojego czasu na ten serwer ponieważ po jakimś czasie będzie tak samo no i znowu REWORK.

Opublikowano

­Array pisał, że więcej mobów już nie będzie podchodzić.

Mogłyby jeszcze te w dt podchodzić bo to nie będzie ułatwienie expa ani nic, tylko zaoszczędzenie czasu :P Co innego łuczniki na mapach do expa :) 

Opublikowano

­

Zagrałbym na serwerze ale po tym jak zobaczyłem jak olaliście S2 nie zamierzam tracić swojego czasu na ten serwer ponieważ po jakimś czasie będzie tak samo no i znowu REWORK.

To jest ostatnia invoria.

Mogłyby jeszcze te w dt podchodzić bo to nie będzie ułatwienie expa ani nic, tylko zaoszczędzenie czasu :P Co innego łuczniki na mapach do expa :)

I tak na DT się idzie z 30 parę razy, żeby mieć broń 75 i bestiarza zrobić :v A 1 szkata to i tak kwestia 15/20 minut.

tenor.gif

Opublikowano

ale zrobic dt to 10-12min  z niepodchodzacymi lucznikami 

zrobic ww to okolo 20min poniewaz trzeba czekac na resp na pieczatkach 

nie wiem w czym wy widzicie problem gram bez IS aby nie bylo narzekan  

jakby luczniki podchodzily kazda bron na 75 straci wartosc bo zrobie 15dt w godzine i co za przyjemnosc??  

co do adminow to niektorzy maja racje przy tp wywala klienta calkowicie mam odpalonego w tym czasie bs-a i troche to uciazliwe od nowa wrzucac te staty :P  NA TO PYTANIE JUZ MAM ODPOWIEDZ WKLEJE JA DLA TYCH CO NIE POSIADAJA KONTA NA FORUM:

Od wczoraj OVh ma jakieś problemy z filtracją ataków DDoS... ich ochrona nie jest potrzebna a nie da jej się wyłączyć (lepiej radzimy sobie z atakami sami niż z ich ochroną) jednak problem w tym, że w przypadku ataku DDoS ochrona sama się odpala (polityka firma "ochrona infrastruktury").

Podejrzewamy, że wyżej wymieniona firma.. wczoraj coś poprawiała w konfiguracji swoich systemów "antyddos" co powoduje na dzień dzisiejszy to, że nie wywala Was atak DDoS a wywala Was antyddos co jest komiczne (część graczy czasem loga ale większość graczy gra bez problemów)...  

Kontaktujemy się z serwerownią z prośba o naprawę problemu lub wyłączenie ich ochrony "antyddos", jednak bez ich zaangażowania nie możemy nic zrobić, więc musimy czekać na odpowiedź. 

co do serwera polecam tylko nie olejcie go juz ;))

zapraszam duzo ludzi gra :D

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

na koncu v1 jest krolowa? bo czekam 35min i nie zrespiła się? Na konach v2 i v3 jest rowniez czy na innych miejscach?

Opublikowano

Nie mamy na to wpływu... z 1% serwera ma problem z podłączeniem się do serwera.

jakiego masz operatora internetu / 

Gdzie do lecą złote piaski bo chyba zapomnieliscie ich do dropu dodac... Na dungu 95 nie leca, na dungu 110 nie leca, na dungy 120 nie leca, z metinow na mapie 110 nie leca, z bossa na mapie 110 nie leca to do cholery jasnej gdzie one leca?

Opublikowano

Skąd kręte klucze bo poza loterią to nie dropłem tego-.-. Dung do 120lv to chyba na mapie 95lv z metków to powinno lecieć. W ogóle te przepustki mogłyby lepiej lecieć.

Opublikowano

Skąd kręte klucze bo poza loterią to nie dropłem tego-.-. Dung do 120lv to chyba na mapie 95lv z metków to powinno lecieć. W ogóle te przepustki mogłyby lepiej lecieć.

Z szkat serwerowych też leca. Jest tego pełno na rynku, ponad 100 beranów ubiłem przez 2 dni.

Dodajcie piasek do dung nawet po jednym, bo nigdzie go nie można nawet kupić.

Opublikowano

Pełno po ok. 10kk-.- iść na śmierć by zrobić 7 beranów:(. Na s2 przepustki dropiły z metków i było git, a tu problem by iść na dunga:(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...